Moroccanoil - Fantastiske hårplejeprodukter med Arganolie

Begynd med begyndelsen: Moroccanoil´s historik startede i Israel, hvor medstifter, Carmen Tal, fik skadet sit hår ved farvning. Hun fik kontakt til en anden salon, hvor hendes hår blev behandlet med olie. Hendes beskadiget hår blev pludseligt glat og medgørligt. Carmen var meget begejstret for den helt unikke oliebehandling. Hun satte sig for at ville indvie verdens kvinder i, ikke bare selve oliebehandlingen, men også i fordelene herved. Det var ikke specielt kendt at benytte oliebehandling til håret dengang. Carmen besluttede sig alligevel for at forsøge at videreudvikle produktet og tog sammen med sin mand kontakt til en gruppe visionære personer. Produktet Moroccanoil blev skabt.

"Det marrokkanske Guld": Moroccanoil indeholder bl.a den fantastiske Argania Spinosa Kernel Oil - også kaldet Argan oil. Olien, i sin reneste form, siges næsten at kunne udvirke mirakler i forbindelse med hår- og hudpleje, samt madlavning. Udover at være fantastisk fugtgivende, øger det også hårets elasticitet. Hår- og cellevæksten stimuleres, således håret bliver stærkere og sundere. Desuden indeholder Argan oil store mængder af E-vitamin, som har en anti-inflammatorisk virkning og som styrker blodårerne.

"Kvalitet og Hjerteblod": Moroccanoil er blevet en succes inden for professionel hårpleje. Produkterne er udviklet, så de på forskellig vis målretter sig til, hvad end håret måtte have brug for. Udover, at håret efterlades glat og glansfuldt, så styrker det også håret efter hver brug. Olien trænger ind og antioxydanterne modvirker nedbrydelse. Moroccanoil sælges udelukkende af professionelle forhandlere. Dette for at sikre, at de eftertragtede produkter føres af kvalitetsbevidste forhandlere, der formår at formidle produkternes unikke formel og virkningen heraf.

Nicehair.dk tilbyder kunderne Moroccanoil: Hos NiceHair.dk har vi et kæmpe udvalg af Moroccanoil produkter - lige fra det originale og revolutionerende produkt "Moroccanoil Treatment" til de fantastiske hårstyling-redskaber. Hårprodukterne, vi tilbyder hos NiceHair.dk er inddelt i forskellige grupper alt efter behov... Treatment fås til alle hårtyper, til fint og lyst hår og som Dry Scalp. De bruges til styling, finish og pleje.

Curl forebygger kruset hår, tæmmer krøllerne og giver dem et naturligt blødt look. Ekstra volume er særligt udviklet til fint hår. Den giver nyt liv og masse af volume uden at tynge håret. Produkterne er iøvrigt uden sulfat, fosfat og parabener...ligesom det sikrer farvet hår. Clarifying er rig på æteriske olier, der dybderenser hår og hovedbund, genopretter hårets fugtbalance og endvidere beskytter håret mod miljøpåvirkning. Frizz Control eliminerer krus og forebygger statisk elektricitet. Glimmershine tiltrækker og reflekterer lys, således håret får en fantastisk glans. Samtidig beskytter den mod miljøpåvirkninger, som feks. vejr og forurening. Heat Styling Protection er en ny og innovativ spray, der beskytter håret mod varmeskader fra styling-redskaber. Den forhindrer, spaltede spidser og reducerer farvetab. Hydrating er en blid udrensende og fugtgivende formel. Den er rig på vitamin A og røde alger, der går ind og beskytter mod de frie radikaler. Luminous Hairspray klæber ikke og efterlader håret flexibelt og glansfuldt og med hold efter ønske. Moisture Repair virker farvebeskyttende, genopbyggende og skånsomt rensende. Yderst velegnet til kemisk behandlet hår. Molding Creme giver håret form og skaber tekstur. Resultatet er et langvarigt og fleksibelt hold, samt en mat finish. Restoriative Hair mask genopbygger og styrker håret i dybden. Weightless Hydrating Mask til hår, der har brug for ekstra pleje og fugt. Rootboost er en plejende hårskum, der giver fylde og pleje. NiceHair.dk forhandler også Moroccanoil´s Styling-redskaber.

Moroccanoil - forener kvalitet og tilfredshed!

Filtrer produkter
MOROCCANOIL® Beach Wave Mousse 175 m
Din pris 219,00 kr
MOROCCANOIL® Beach Wave Mousse 75 ml
Din pris 119,00 kr
MOROCCANOIL® Blow-Dry Concentrate 50 ml
Din pris 229,00 kr
MOROCCANOIL® Boar Bristle Round Brush 25 mm
Din pris 449,00 kr
MOROCCANOIL® Boar Bristle Round Brush 35 mm
Din pris 469,00 kr
MOROCCANOIL® Boar Bristle Round Brush 45 mm
Din pris 489,00 kr
MOROCCANOIL® Boar Bristle Teasing Brush
Din pris 229,00 kr
MOROCCANOIL® Body Buff Fleur De Rose 180 ml
Din pris 395,00 kr
MOROCCANOIL® Body Buff Original 180 ml
Din pris 395,00 kr
MOROCCANOIL® Body Butter Original 190 ml
Din pris 425,00 kr
MOROCCANOIL® Body Soufflé Original 190 ml
Din pris 425,00 kr
MOROCCANOIL® Body™ Pure Argan Oil 50 ml
Din pris 395,00 kr
Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

I alt
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt