Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE & OP TIL 30% PÅ SELVFORKÆLELSE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

MOROCCANOIL®
MOROCCANOIL®
Viser 127 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Kategorier
Pris
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fint
Kruset
Krøllet
Normalt
Skadet
Tørt
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Multifunktionelle produkter
Shampoo
Silvershampoo/ Conditioner
Stylingprodukter
Glansspray/ Creme
Hårlak
Hårolie
Hårserum
Hårskum (Hårmousse)
Krøllecreme/ Spray
Leave-in Creme
Leave-in Spray
Tørshampoo
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Beroligende
Farvebeskyttende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glans
Let Hold
Mat Look
Medium Hold
Mod Irritation
Mod Skæl
Repair/ Genopbyggende
Stærkt Hold
Udglattende
UV-Beskyttelse
Varmebeskyttende
Volumen
Størrelse
Rejsestørrelse
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Hårvoks
Clay Voks
Hårbørster & Kamme
Pladebørste
Rundbørste
Touperingsbørste
Kropspleje
Bodylotion
Bodyoil
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
MOROCCANOIL® Root Boost 250 ml
229,00 kr
MOROCCANOIL® Treatment 25 ml
139,00 kr
MOROCCANOIL® Hand Cream Original 75 ml
185,00 kr
129,50 kr
MOROCCANOIL® Body Butter Original 190 ml
425,00 kr
318,75 kr
MOROCCANOIL® Body Polishing Scrub 200 ml
285,00 kr
213,75 kr
MOROCCANOIL® Titanium Flat Iron
1.198,00 kr

Moroccanoil - Fantastiske hårplejeprodukter med Arganolie

Begynd med begyndelsen: Moroccanoil´s historik startede i Israel, hvor medstifter, Carmen Tal, fik skadet sit hår ved farvning. Hun fik kontakt til en anden salon, hvor hendes hår blev behandlet med olie. Hendes beskadiget hår blev pludseligt glat og medgørligt. Carmen var meget begejstret for den helt unikke oliebehandling. Hun satte sig for at ville indvie verdens kvinder i, ikke bare selve oliebehandlingen, men også i fordelene herved. Det var ikke specielt kendt at benytte oliebehandling til håret dengang. Carmen besluttede sig alligevel for at forsøge at videreudvikle produktet og tog sammen med sin mand kontakt til en gruppe visionære personer. Produktet Moroccanoil blev skabt.

"Det marrokkanske Guld": Moroccanoil indeholder bl.a den fantastiske Argania Spinosa Kernel Oil - også kaldet Argan oil. Olien, i sin reneste form, siges næsten at kunne udvirke mirakler i forbindelse med hår- og hudpleje, samt madlavning. Udover at være fantastisk fugtgivende, øger det også hårets elasticitet. Hår- og cellevæksten stimuleres, således håret bliver stærkere og sundere. Desuden indeholder Argan oil store mængder af E-vitamin, som har en anti-inflammatorisk virkning og som styrker blodårerne.

"Kvalitet og Hjerteblod": Moroccanoil er blevet en succes inden for professionel hårpleje. Produkterne er udviklet, så de på forskellig vis målretter sig til, hvad end håret måtte have brug for. Udover, at håret efterlades glat og glansfuldt, så styrker det også håret efter hver brug. Olien trænger ind og antioxydanterne modvirker nedbrydelse. Moroccanoil sælges udelukkende af professionelle forhandlere. Dette for at sikre, at de eftertragtede produkter føres af kvalitetsbevidste forhandlere, der formår at formidle produkternes unikke formel og virkningen heraf.

Nicehair.dk tilbyder kunderne Moroccanoil: Hos NiceHair.dk har vi et kæmpe udvalg af Moroccanoil produkter - lige fra det originale og revolutionerende produkt "Moroccanoil Treatment" til de fantastiske hårstyling-redskaber. Hårprodukterne, vi tilbyder hos NiceHair.dk er inddelt i forskellige grupper alt efter behov... Treatment fås til alle hårtyper, til fint og lyst hår og som Dry Scalp. De bruges til styling, finish og pleje.

Curl forebygger kruset hår, tæmmer krøllerne og giver dem et naturligt blødt look. Ekstra volume er særligt udviklet til fint hår. Den giver nyt liv og masse af volume uden at tynge håret. Produkterne er iøvrigt uden sulfat, fosfat og parabener...ligesom det sikrer farvet hår. Clarifying er rig på æteriske olier, der dybderenser hår og hovedbund, genopretter hårets fugtbalance og endvidere beskytter håret mod miljøpåvirkning. Frizz Control eliminerer krus og forebygger statisk elektricitet. Glimmershine tiltrækker og reflekterer lys, således håret får en fantastisk glans. Samtidig beskytter den mod miljøpåvirkninger, som feks. vejr og forurening. Heat Styling Protection er en ny og innovativ spray, der beskytter håret mod varmeskader fra styling-redskaber. Den forhindrer, spaltede spidser og reducerer farvetab. Hydrating er en blid udrensende og fugtgivende formel. Den er rig på vitamin A og røde alger, der går ind og beskytter mod de frie radikaler. Luminous Hairspray klæber ikke og efterlader håret flexibelt og glansfuldt og med hold efter ønske. Moisture Repair virker farvebeskyttende, genopbyggende og skånsomt rensende. Yderst velegnet til kemisk behandlet hår. Molding Creme giver håret form og skaber tekstur. Resultatet er et langvarigt og fleksibelt hold, samt en mat finish. Restoriative Hair mask genopbygger og styrker håret i dybden. Weightless Hydrating Mask til hår, der har brug for ekstra pleje og fugt. Rootboost er en plejende hårskum, der giver fylde og pleje. NiceHair.dk forhandler også Moroccanoil´s Styling-redskaber.

Moroccanoil - forener kvalitet og tilfredshed!

Loading...