Rønsbøl

Enkel, konsekvent og gennemtænkt hudpleje til både mænd og kvinder, uanset hudtype.

Trine Rønsbøl og Dr. Jan Vadstein har sammen udviklet forskellige naturlige hudplejeprodukter. Formålet har været at skabe nogle produkter, som er multifunktionelle og naturlige - helt uden parfume, parabener, mineralske olier og kunstige farvestoffer...men derimod med rigt indhold af aktive ingredienser, der tilfører din hud vigtige vitaminer, mineraler og den rette mængde fugt. Dette netop for at kunne optimere og forlænge din huds sundhed og elasticitet.

Det multifunktionelle skulle ligge i, at du kan kombinere produkterne alt efter dine behov, men således du ikke behøver anskaffe dig et hav af forskellige plejeprodukter. Parabener er en fællesbetegnelse for forskellige konserveringsmidler, som er med til at forhindre hudplejeprodukter i at blive harske, hvilket i sig selv egentligt er udmærket. Desværre er parabener mistænkt for at skabe hormonforstyrrelser. Disse mistanker er dog endnu ikke blevet endegyldigt understøttet af forskningsresultater. Netop derfor bør det komme dig tilgode, at de ikke anvendes i hudplejeprodukterne, før mistanken er af- eller bekræftet.

Rønsbøl har udviklet en lufttæt emballage med effektiv pumpe. Du kommer således kun i berøring med netop den mængde af cremen, som du har brug her og nu. Dette betyder samtidig, at Rønsbøls produkter kun har brug for et minimum af konserveringsmiddel. Rønsbøl benytter E-vitaminet, Tocopherol, som konserveringsmiddel. Det udvindes af feks. sojabønner, majsolie og hvedekimolie. Der er naturligt forkommende antioxydanter heri, hvilket gør det modstandsdygtigt over for harskning af olier, fedt og næringsstoffer. Dette konserveringsmiddel forekommer ofte også i modermælkerstatninger.

E-vitamin er desuden et af de mest effektive næringsstoffer for huden. Det forbedrer cellernes iltoptag, øger hudens blodcirkulation og tilfører samtidig fugt. Desuden beskytter E-vitamin huden mod de frie radikaler. De frie radikaler dannes i store mængder af cigaretrøg, smog, ozon, radioaktivstråling og i anden forurenet luft. Kort fortalt, er det kemisk ustabile monokyler, der gerne vil koble sig på et stof netop for at blive stabile igen. Desværre virker de, i denne henseende, ødelæggende og kan forårsage celleforandringer. Derfor har Rønsbøl så stor fokus på brugen af E-vitamin i produkterne.

Rønsbøls produkter indeholder endvidere B-vitaminet, Panthenol, som er nødvendig for, at huden kan fungere optimalt. Panthenol virker regenererende/fornyende, fugtighedsbevarende og beskyttende på samme tid. Det trænger nemt ind i huden og har en antibaktiel virkning, som mindsker evt. kløe og betændelsestilstande. Det virker derfor effektivt på heling af hudskader. Produkterne fra Rønsbøl er udviklet på baggrund af dybdegående analyser af hudens behov for pleje og beskyttelse. Alle ingredienser er veldokumenterede og produkterne er dermatologisk testet.

Dermatologisk testet betyder, at produkterne er testet på hud og at testningen er overværet af en dermatolog (hudlæge). Formålet med en sådan testning er at forsøge at sikre, at produkterne kan forenes med huden. Hos NiceHair.dk er vi så heldige at kunne tilbyde et bredt udvalg af Rønsbøls naturlige lækre produkter.

Produkterne er delt op i tre forskellige serier.

Skin Care er den oprindelige basis-serie. Den indeholder alt til din daglige hudpleje.

Clinic er en videreudvikling, der højner niveauet endnu mere. Denne exclusive serie afspejler bl.a. naturens 4 elementer; Vand, Ild, Jord og Luft. Serien sælges kun af nøje udvalgte klinikker og forhandlere.

Med Family Care kan du nu også pleje dit barns hud med Rønsbøl produkter. Produkterne er for hele familien og netop så skånsomme, at selv børns sarte hud plejes og beskyttes. Rønsbøl Denmark...Dansk på den rigtig måde. Ligetil, troværdig og samvittighedsfuld!

Filter products
Rønsbøl Body Lotion 200 ml
Din pris 195,00 kr
Rønsbøl Clinic Peeling Serum 50 ml
Din pris 395,00 kr
Rønsbøl Clinic Aqua Mask 50 ml
Din pris 295,00 kr
Rønsbøl Clinic Cloud Mask 50 ml
Din pris 295,00 kr
Rønsbøl Clinic Eye Gel 30 ml
Din pris 325,00 kr
Rønsbøl Clinic Face Oil 30 ml
Din pris 275,00 kr
Rønsbøl Clinic Repair Cream 50 ml
Din pris 395,00 kr
Rønsbøl Conditioner 250 ml
Vejl. pris 129,00 kr
Din pris 99,00 kr
Rønsbøl Day Cream 50 ml
Vejl. pris 295,00 kr
Din pris 199,00 kr
Rønsbøl Eye Lift Cream 30 ml
Din pris 275,00 kr
Rønsbøl Face Peeling 50 ml
Din pris 295,00 kr
Rønsbøl Face Wash 200ml
Din pris 195,00 kr
Rønsbøl Hand Cream 50 ml
Vejl. pris 169,00 kr
Din pris 69,00 kr
Rønsbøl Lip Balm 16 ml
Vejl. pris 49,00 kr
Din pris 39,00 kr
Rønsbøl Night Cream 50 ml
Din pris 295,00 kr
Rønsbøl Shampoo 250 ml
Vejl. pris 129,00 kr
Din pris 99,00 kr
Rønsbøl Shower Foam 250 ml
Vejl. pris 129,00 kr
Din pris 99,00 kr
Rønsbøl Skin Care Kit - Normal hud
Vejl. pris 685,00 kr
Din pris 449,00 kr
Rønsbøl Skin Roller 0,3 mm
Din pris 349,00 kr
Kundeservice
Ring på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt