Rønsbøl

100% fri for parfume, parabener og farvestoffer

Rønsbøl tilbyder hud- og hårpleje helt uden parfume, parabener eller kunstige farvestoffer. Tværtimod har Rønsbøl et rigt indhold af aktive ingredienser, som tilfører din hud og dit hår de mest basale mineraler, vitaminer samt den helt rette mængde fugt.

SMUK HUD Vi sætter alle pris på at have en smuk hud. En hud der er grå og farveløs samt ikke viser for mange ældningstegn, eller mørke rande under øjnene. En hud med et minimum af rynker. Fra voksenalderen vil hudcellernes energiniveau og overskud langsomt aftage. Det betyder, at huden får vanskeligere ved at holde trit med nedbrydende faktorer. Men med den rette, aktive hudpleje kan du mindske disse faktorers negative betydning for huden. Din hud har brug for vitaminer, mineraler, fugt og næring pakket ind i en creme, som ikke tilfører din krop unødvendige tilsætningsstoffer. Med Rønsbøl Skin Care får du en hudplejeserie med et højt indhold af aktive ingredienser, udviklet på baggrund af grundige analyser af hudens behov for pleje og beskyttelse. Alle ingredienser er veldokumenterede og produkterne er dermatologisk testet. Alle Rønsbøl Skin Care produkter er multi-funktionelle. Det betyder, at de kan bruges på forskellige måder, til forskellige formål. Du kan således få et hudplejeprogram sammensat præcis til dine behov og ønsker, uden at behøve mange forskellige produkter. Du vil du opleve, at din hud får den helt rigtige pleje, der gør dig glad og godt tilpas med dit udseende.

Vores holdning er klar og konsekvent: Vi producerer hudpleje uden parfume, parabener og kunstige farvestoffer.

Rønsbøl Skin Care er gennemtænkt hudpleje - helt enkelt.

FILOSOFI Deres filosofi er at du skal opleve og føle dig godt tilpas, samt have det godt med dit udseende. Rønsbøl Skin Care opfylder de krav den moderne kvinde og mand stiller til den daglige pleje af huden. Alle Rønsbøl Skin Care produkter er multifunktionelle. Det betyder, at de kan bruges på forskellige måder og til forskellige formål. Du vil få et hudplejeprogram sammensat præcis til dine behov og ønsker. Med Rønsbøl Skin Care får du en naturlig hudplejeserie produceret med et rigt indhold af aktive ingredienser, vitaminer og mineraler. Serien bygger på grundige analyser af hudens behov for pleje og beskyttelse og giver dig en fuldt dækkende effekt. Vores holdning er klar og konsekvent: Vi producerer ansigtspleje uden parabener, parfume og farvestoffer.

SELVFORKÆLELSE Det bedste er når man sætter tid af til at forkæle sig selv. En tur til frisøren, ansigtsbehandlinger hos kosmetologen, massage.... - Dét er bare skønt! Man får en helt ny energi og overskud. Men desværre er det en luksus de fleste glemmer, ikke har tid/råd til -eller bare ikke får prioriteret ind i hverdagen. Men så er det godt man altid kan snyde lidt... Sæt lidt tid af og giv dig selv en skøn mini-behandling derhjemme!

LABORATORIUM Moderne hudpleje handler både om øjeblikkelige resultater og om langsigtet effekt. I deres laboratorium arbejder de på at opnå de bedste resultater hver gang. De kalder Rønsbøl Skin Care " aktiv hudpleje", fordi alle produkter er formuleret med et højt indhold af aktive ingredienser, vitaminer og planteudtræk - men uden parfume, parabener, mineralske olier eller hormonforstyrrende ingredienser. Som emballage til Rønsbøl Skin Care har de valgt et lufttæt pumpesystem, der betyder, at man kun kommer i berøring med den mængde creme, man skal bruge. Det betyder, at der kun er behov for et minimum af konserveringsmidler.

.

Rønsbøl All You Need
Vejl. pris 1.085,00 kr
Din pris 699,00 kr
Rønsbøl All-In-One Treatment 100 ml
Din pris 169,00 kr
Rønsbøl Aqua Mask 50 ml
Din pris 169,00 kr
Rønsbøl Body Lotion 200 ml
Din pris 99,00 kr
Rønsbøl Clay Mask 50 ml
Din pris 169,00 kr
Rønsbøl Cleanse Me
Vejl. pris 338,00 kr
Din pris 199,00 kr
Rønsbøl Conditioner 200 ml
Din pris 99,00 kr
Rønsbøl Day Cream 50 ml
Din pris 249,00 kr
Rønsbøl Derma Roller 0,3 mm
Din pris 399,00 kr
Rønsbøl Derma Roller Cleaner 30 ml
Din pris 69,00 kr
Rønsbøl Essentials
Vejl. pris 237,00 kr
Din pris 199,00 kr
Rønsbøl Extra Care Conditioner 200 ml
Din pris 169,00 kr
Rønsbøl Extra Care Shampoo 200 ml
Din pris 169,00 kr
Rønsbøl Eye Cream 30 ml
Din pris 249,00 kr
Rønsbøl Eye Gel 30 ml
Din pris 249,00 kr
Rønsbøl Face Oil 30 ml
Din pris 299,00 kr
Rønsbøl Face Wash 200 ml
Din pris 169,00 kr
Rønsbøl Glow Me
Vejl. pris 955,00 kr
Din pris 599,00 kr
Rønsbøl Hand Cream 50 ml
Din pris 69,00 kr
Rønsbøl Lip Balm 12 ml
Din pris 69,00 kr
Rønsbøl Moisture Me
Vejl. pris 468,00 kr
Din pris 299,00 kr
Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

I alt
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt