Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Raz Skincare
Raz Skincare
Raz Skincare
Viser 35 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Mat (Matterende)
Ansigtspleje
Dagcreme
Læbepleje
Maske
Multifunktionelle produkter
Olie
Scrub/ Peeling
Serum
Kropspleje
Bodyscrub & Exfoliering
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Fodbadesalt
Fodcreme
Håndcreme
Håndsæbe Flydende
Sol Produkter
Solcreme Ansigt
Selvbruner
Selvbruner Olie
Hårpleje
Conditioner
Multifunktionelle produkter
Shampoo
Renseprodukter
Ansigtssæbe
Makeup fjerner
Rensemælk/Rensecreme
Renseskum
Hudtype
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Normal
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Uren Hud
Hårtype
Alle Hårtyper
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Parfumefri
Silikonefri
SPF 16-30
SPF 31-50
Svanemærket
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Antibakteriel
Beroligende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glans
Glød
Hovedbundsproblemer
Irritation/Kløe
Kølende
Mat (Matterende)
Opstrammende
Poreminimerende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
UV-Beskyttelse
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Raz Skincare Repair 100 ml
Vejl. pris 355,00 kr
265,95 kr
Raz Skincare Mdh Serum 30 ml
359,00 kr
520,00 kr
Raz Skincare Repair 15 ml
Vejl. pris 145,00 kr
99,95 kr
Raz Skincare Repair Cooling Effect 15 ml
109,00 kr
145,00 kr
Raz Skincare E-Vitamin 30 ml
259,00 kr
345,00 kr
Raz Skincare Repair Warming Effect 15 ml
109,00 kr
145,00 kr

Raz Skincare

Raz Skincare

Vil du gerne opleve fordelene ved danske, naturlige og økologiske produkter? Så tag et ekstra godt kig på Raz Skincare. Her finder du nemlig effektive produkter med ingredienser fra blandt andet planter og urter samt resultatet af flere årtiers forskning indenfor naturens helende egenskaber. Det giver dig en stor samling af effektive og sunde skønhedsprodukter. Gå på opdagelse i udvalget hos NiceHair, og bliv forundret over naturens helbredende og skønhedsfremmende egenskaber.

Raz Skincare: Danske, naturlige skønhedsprodukter

Raz Skincare er et dansk mærke, der giver dig naturlige skønhedsprodukter, som du ikke skal være bange for at bruge på din krop. Hvorfor ikke? Fordi der er blevet forsket i produkternes egenskaber de sidste 15 år. Her er det Rasmus Bjørn Andersen, manden bag Raz Skincare, som har udviklet skønhedsprodukter på baggrund af sin egen forskning af blandt andet de helbredende og skønhedsfremmende egenskaber, som findes i naturens mange råstoffer.

Med Raz Skincare kan du derfor være sikker på, at du får naturlige ingredienser, som altid stammer fra et godt sted. Blandt andet har Rasmus Bjørn Andersen selv sørget for at plukke og samle flere af produkternes ingredienser i den nordiske natur. Det er din garanti for kun at få skønhedsprodukter, der er særligt udvalgte, og som ikke indeholder syntetiske parfumestoffer, parabener og mineralske olier.

Prøv Raz Skincare ansigtsolie eller -serum

Hos Raz Skincare kan du finde flere varianter af de populære olier og sera til ansigtet. Her er både til dem, der døjer med akne, solskadet hud og rynker, men også til dem, der blot ønsker at gøre noget godt for deres hud. Flere af olierne og seraene indeholder blot én eller få ingredienser, hvilket gør dem til rene og økologiske produkter, som de fleste kan tåle.

Prøv for eksempel at duppe E-vitaminet på huden, og mærk, hvordan serummet genopretter og fugter hudens struktur. Du kan også prøve en af de mange sera for anti-age, der blandt andet gør brug af koncentreret hyaluronsyre. Og selvom ’syre’ lyder unaturligt, så er hyaluronsyre noget af det mest naturlige, du kan putte på din hud. Syren er nemlig en ganske naturlig komponent i vores hud, hvilket gør serummet godt og tåleligt for alle.

Vask tavlen ren med Raz Skincare

Raz Skincare tilbyder også en masse forskellige hårdprodukter, der er specielt fremstillet til vejrpåvirkningerne i Danmark. Her har Rasmus Bjørn Andersen kombineret naturlige og velkendte aromaer, som for eksempel dansk havtorn og æbler fra Langeland, med gode vitaminer. På den måde får du produkter, der både styrker håret og øger dets struktur – uden at gøre brug af syntetiske ingredienser.

Samtidig er hårprodukterne yderst nemme at gå til. Du skal nemlig bare komme både shampoo og balsam i vådt hår og massere produktet ind – helt fra hovedbund til spids. Når du er nået gennem hele håret, skal du vaske produktet ud. Så er dit hår klar til at stå imod en ny dag i det danske vejr. Vil du gerne se andre, gode hårplejeprodukter? Så har NiceHair også et væld af økologiske shampooer, styrkende hårkure og kraftfulde conditioners.

Et væld af multiprodukter

Du kan med fordel kombinere flere af Raz Skincares produkter for at få lige præcis den virkning, som du har brug for. På den måde kan du både komme mørke rande og sprækkede hænder til livs ved at blande Raz Skincares produkter. Alle produkterne fra Raz Skincare er nemlig naturlige, hvilket gør dem gode for os – uanset hvordan du blander dem. Men selvom du ikke kan gøre noget forkert, så er der selvfølgelig nogle blandinger, som virker bedre end andre.

Døjer du eksempelvis med forskellige irritationer i huden, så er flere af Raz Skincares produkter effektive mod blandt andet eksem, akne og skæl. Raz Skincare har nemlig en ganske speciel formel mod hudirritationer, som mærket kalder for 'Anti Irritation', og som bruges i et væld af deres produkter. Her er det blandt andet vitaminer, naturlige komponenter fra huden, som hyaluronsyre og peptider, som findes i de gode formler, og som er med til at styrke huden og dens genopbyggelse af diverse strukturer.

Prøv forskellen med Raz Skincare

Raz Skincare produkter er fantastiske, fordi de kombinerer ingredienser fra den nordiske natur med vedvarende forskning indenfor sundhed og skønhed. Og den naturlige vinkel er ikke blot noget, du kan se på produkterne ingrediensliste – du kan også mærke det på din egen krop. Derfor er Raz Skincare netop til dig, der går op i, hvad du udsætter din krop for.

Produkterne og mærket er således også til dig, der går op i, hvad du udsætter andre for. Alle Raz Skincares skønhedsprodukter er nemlig udviklet efter et princip om at tage socialt ansvar. Derfor er leret blandt andet forarbejdet ud fra FairTrade-vilkår, mens gaveæsker og duftlys er samlet af udsatte danskere, som har brug for aktivering. Det giver derfor hjertevarme produkter, som samtidig er yderst kvalitetsbevidste. Her får du nemlig nordiske og naturlige produkter, som er udvundet på gode princippet og giver lige så gode resultater.

Loading...