Clinique

- fra begyndelsen

Clinique begyndte med en avisartikel i amerikanske Vogue , som havde titlen "Can Great Skin be Created?" . Evelyn Lauder læste det og tog det videre til sin mor Estee. Sammen valgte de at gå videre med artiklen og se om de kunne få lavet noget ud af det. Forfatterne af artiklen , Dr. Norman Orentreich og Carol Phillips, blev kaldt ind, og sammen skabte de Clinique - verdens første allergivenligt og dermatologisk-drevne-serie, der blev solgt på Saks Fifth Avenue, med Evelyn Lauder i spidsen som en leder og medlem af Lauder familien. Hun skabte produkterne og brandet. Det var også hende, der først brugte den hvide kittel, som er idag er forbundet med sælgerne af Clinique.

Allergivenlige og uparfumeret produkter

Alle produkter fra Clinique er allergivenlige, hvilket betyder, at de ikke bruger nogen kendte allergener og hvert produkt er testet 12 gange på 600 personer. Hvis en enkelt person reagerer mod produktet, smides det ud og der startes forfra igen. Produkterne er også 100% uparfumeret, da parfume kan forårsage allergiske reaktioner og irritationer der kommer fra et allergisk chok og kan svække huden over tid og skabe rynker og ruhed.

Spørgsmålet står stadig - Can Great Skin be Created?

Ja , siger Clinique. Dr. Norman Orentreich som var og stadig er en af verdens førende dermatologer. Han har arbejdet med et 3-trins 

program, der siges at skabe fantastiske resultater: 1. Rengør med Facial Soap 2. Exfoliate med Clarifying Lotion og 3. Fugt til sidst huden med Dramatic Different Moisturizing Lotion.

Du kan købe dette 3- trins program i forskellige former der passer til din hud. Vi har også andre hudpleje produkter og andet makeup, herunder Sunday Times Beauty Awards og Allure Magazine prisbelønnede øjencreme All About Eyes, der reducerer mørke rande, hævelser og fine linier. Vi har Clinique både dig som kvinde og til mænd.

De fantastiske Clinique produkter kan købes hos NiceHair.dk

Hos NiceHair.dk har vi samlet vores udvalg af Clinique produkter. Se udvalget af lækre produkter lige her og køb dem til gode priser. Ved at klikke på det enkelte produkt, kan du læse mere om det valgte produkt. Du kan derfor selv på opdagelse og finde det produkt du søger. Husk at ved køb over 500 kr., får du gratis levering
.

Clinique Chubby Stick Baby Tint - Flowering Freesia 2,4 g
Vejl. pris 175,00 kr
Din pris 159,00 kr
Clinique Colour Surge Eye Shadow Super Shimmer
Vejl. pris 165,00 kr
Din pris 149,00 kr
Clinique Sculptwear Contouring Massage Cream Mask 50 ml
Vejl. pris 445,00 kr
Din pris 399,00 kr
Kundeservice
Ring på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt