Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

NICEHAIR INFLUENCERPROGRAM

Er du vild med beauty, og elsker du at eksperimentere, teste og fremvise forskellige produkter og teknikker inden for hårstyling, makeup eller hudpleje?
Så har du her den helt perfekte mulighed for at dele din passion for skønhedsprodukter som influencer for NiceHair – en af Danmarks største online skønhedsforhandlere. Som influencer for NiceHair kan du få gratis produkter, betaling og skønne oplevelser, samtidig med at du skaber spændende og inspirerende content.

NiceHair – et skønhedsunivers

Hos NiceHair sælger vi hårpleje, hudpleje, makeup, styling og alt andet inden for beauty fra nogle af de største brands i verden. Derfor indgår vi løbende samarbejde spændende influencers, der tester og fortæller om produkterne og inspirerer andre til at prøve nye skønhedsrutiner.

Vi er en virksomhed med stort fokus på skønhed i alle afskygninger, og vi bruger altid en venskabelig og humoristisk tone, når vi taler til vores kunder. Derfor søger vi andre lige så engagerede, åbne og ærlige personer, der vil dele deres egne beauty-erfaringer, anbefalinger eller udfordringer med deres følgere.

Sådan fungerer det

Som influencer for NiceHair har du mulighed for at tilmelde dig forskellige kampagner, der passer dig og dine interesser. Det kunne for eksempel være test af en ny shampoo, fremvisning af din hudplejerutine eller tutorials med hårstyling og makeuplooks.

Foruden de ”almindelige” kampagner inviteres vores influencers også jævnligt til forskellige events. Det vil som oftest være et besøg hos et af vores brands, hvor der er rig mulighed for at lære mere om produkterne og få en masse inspiration.

Rekruttering af influencers

Vi benytter platformen DreamInfluencers til at afvikle diverse kampagner og events, og det er ligeledes derigennem, at vi rekrutterer og betaler vores influencers.
Nye kampagner oprettes på platformen, og de vil blive grundigt beskrevet i forhold til forventningerne til leveret indhold, kampagneperiode osv., så du har alle informationer, inden kampagnen starter. Det er også her, du kan tilmelde dig de kampagner, du synes lyder som noget for dig. Derefter sker resten helt automatisk.

Hvis du skal teste eller anmelde produkter, vil de blive sendt direkte til dig med posten.

Vi kan ikke garantere, at du vil blive udvalgt som influencer for NiceHair, da vi vælger ud fra matchet med vores brand såvel som en liste af andre kriterier.

Betaling som influencer

Betalingen for dit arbejde som influencer for NiceHair varierer meget fra kampagne til kampagne alt efter hvilke produkter, der er tale om, og mængden af content, der skal produceres.

Vi har to typer betaling:

  • Værdibevis:
    Du modtager et værdibevis til NiceHair som betaling for dit arbejde. Værdien af dette afhænger af kampagnen. Udover værdibeviset vil du ofte samtidig modtage gratis produkter aktuelle for kampagnen.

  • Kontant betaling:
    Du modtager kontant betaling, der overføres til din konto, for dit arbejde. Beløbet vil variere fra kampagne til kampagne. Udover kontantbeløbet vil du ofte samtidig modtage gratis produkter aktuelle for kampagnen.

Du har altså mulighed for at tilmelde forskellige kampagner og optjene både kontant betaling, gavekort samt en masse fantastiske skønhedsprodukter.
Alle NiceHairs kampagner er 100% frivillige, og du skal kun tilmelde dig dem, du føler passer til dig – både ift. tema, produkter og content-produktion.

Vores forventninger til dig

Som influencer for NiceHair er vores forventninger til dig, at du har interesse for beauty, og at du er god til at formidle dette til dine følgere.
Du behøver ikke være beauty-influencer, da vi også har brug for influencers med fokus på hverdagsproblemer, familie, sport, mode og meget andet – præcis ligesom vores kunder, der også har mange andre interesser foruden skønhedsprodukter.

Som influencer for NiceHair skal du som minimum have 1.500 følgere pr. kanal/medieplatform.

Vores kampagner forekommer i øjeblikket primært på Instagram, men vi vil også lejlighedsvis køre kampagner på TikTok.
Har du en loyal følerskare på disse kanaler, og er du mellem 20 og 50 år, er du velkommen til at melde dig som NiceHair-influencer.

OBS
Som influencer for NiceHair laver du ikke politisk, racistisk, diskriminerende eller på anden vis nedladende content eller ytrer meninger derom på din kanal.
NiceHair forbeholder sig retten til at afbryde samarbejdet med influencers, der bryder denne aftale.

Bliv influencer for NiceHair

Går du med en drøm om at blive beauty influencer? Eller har du bare lyst til at dele ud af dine egne skønhedsrutiner?
Så har du muligheden for at blive influencer for NiceHair, hvor du selv kan være med til at melde dig til de kampagner, der passer dig, og hvor du får lov til at prøve splinternye skønhedsprodukter på markedet før alle andre.

Er du interesseret i at være influencer for NiceHair kan du søge gennem DreamInfluencers her:

Loading...