Redken

REDKEN

INSPIRATION - FASHION - INNOVATION

De grundlæggende værdier bag hvert produkt som Redken tilbyder dig.

I 1960 indledte den amerikanske skuespillerinde Paula Kent, Redken Laboratories. I en stor del af hendes karriere, blev hun udsat for styling med hårprodukter, som irriterende hår og hovedbund, til stor frustration for hende, da man dengang ikke vidste hvilken skade de forskellige kemikalier udgjorde. Hun indledte dermed skabelsen af Redken med mål for øjet at få kvinder til at se godt ud, uden brug af kemikalier der ville skade håret og hovedbunden.

Drevet af Paulas ønske om at skabe produkter, der ville give fantastiske resultater uden at skade, koordinerede hun i samarbejde med professionelle frisører en forretningsplan. Hun teamede op med hendes egen frisør, Jheri Redding, og heraf kom navnet REDKEN (Redding + Kent = Redken).

De to begyndte at gennemføre uddannelser i forhold til hvordan man bedst muligt tager sig af huden og håret. De lavede omfattende undersøgelser, som støttede dem i deres deres uddannelse af frisørerne i den kemiske sammensætning der findes i huden og håret. Hovedformålet var at skabe produkter, der kunne fjerne eventuelle årsager til overlast og skader.

Produkterne skulle have den bedst mulige formel, der ikke blot ville forbedre kvaliteten af huden og håret, men også beskytte det mod fremtidige skader. De valgte derfor primært at fokusere på at studere protein-teknologi. Igennem deres studier, fandt de ud af at håret er sammensat af celler, der selv producerer naturlige proteiner. Ud fra dette, udsprang idéen, om at håret er i stand til at absorbere tilført protein, og derpå hjælpe det til at reparere skader. Dermed kunne man opnå en langvarig behandling af hårets skader, og ikke kun en midlertidig løsning.

I 1965, kun 5 år efter opstart, blev REDKEN anerkendt som de førende indenfor hårpleje teknologi. I 1993 opnåede REDKEN stor anerkendelse, da firmaet blev opkøbt af L’Oréal.

I dag er REDKEN’s professionelle hårprodukter blandt de førende på verdensplan.

REDKEN HAIRCARE

Redken All Soft blødgør håret som aldrig før! Redken All Soft er skabt med Redkens nye eksklusive forsyningssystem, Interlock Protein Network (IPN), og Keratin Enrich Complex. All Soft transformerer dramatisk teksturen ved tørt, skrøbeligt hår. Den Arganolie berigede formel genopbygger hårets protein, for fornyet elasticitet og intens blødhed. Efter kun en påføring af All Soft Shampoo, Conditioner og Argan-6 Oil bliver håret øjeblikkeligt blødere mere medgørligt, smidigt og glansfuldt.

Redken Blonde Idol er en skærddersyet hårplejeserie til al slags blondt hår! Redken Blonde Idol indeholder en unik kombination af kerabond, ekstrakt fra violblade og mælkesyre der hjælper med at styrke, fugte og booste glansen så dit blonde hår forbliver lyst og smukt.

Det eksklusive Kera-Bright System balancerer, lysner og bevarer dit blonde hår velplejet mellem salonbesøgene.

Redken Body Full indeholder Eksklusiv Nonstop Volume Complex™ der samarbejder med IPN (INTERLOCK PROTEIN NETWORK) for at give hold, styrke og støtte til hvert eneste hårstrå, for forøget volumen, mærkbar fylde og glans der ikke tynger.

Redken Clear Moisture – intern og ekstern fugtbalance! Når fugtniveauet er opbrugt, kan skællaget blive ru og mangle blødhed og glans. Micro-Moisture Complex indeholder lette sammensætninger som giver fugt, uden at tynge, for at genskabe balance i håret, mens IPN styrker og genopbygger hårets overfladebeskyttelse.

Redken Color Extend Magnetics giver en afbalanceret genopbyggende pleje! Color Extend Magnetics indeholder amino-ioner der låser hårfarven inde i håret. Skællaget forsegles for en smidig, jævn og reflekterende overflade og håret efterlades strålende og skinnende.

Redken Color Extend Sun beskytter håret mod solens skadelige stråler! Det avancerede Hydra-Shield Complex binder, sammen med IPN, UVA/UVB filtre, ceramider og mangolie til hårets fibre for at give næring og styrke solskadet hår, samt give fylde og glans.

Redken Curvaceous er en serie hårpleje og styling produkter specielt udviklet til at få det bedste frem i alle krøller. Redken’s eksklusive Curl Memory Complex og Interlock Protein Network (IPN) styrker, nærer og genaktiverer krøllens form, og efterlader krøllerne mere medgørlige, med kontrol over krus og ekstra glansfulde.

Redken Diamond Oil – glansen af en diamant i hver eneste dråbe! Redkens eksklusive Interlock Protein Network forstærker håret imens Shine Strong Complex tilfører en plejende blanding af koriander, kamelina og abrikos olie. Hårets fibre bliver styrket og en fantastisk glans bliver intensiveret.

Redken Extreme indeholder det eksklusive Interlock Protein Network (IPN) - et revolutionerende system som transporterer protein ind i hårfibrets kerne. Det kraftfulde Fortifying Complex genopbygger den interne styrke og overfladebeskyttelse og hjælper med at forebygge knækkede hårstrå.

Redken Real Control reparerer og nærer tykt, tørt og sensibelt hår. Real Control indeholder det kraftfulde Care Adjust Complex der sammen med IPN, udgør et produktprogram der passer til det niveau af fugt, reparation og kontrol som netop dit hår har brug for. Håret bliver glat, sensuelt og får flot glans.

Redken Scalp Relief tilbyder et omfattende sortiment inden for hovedbundspleje, til at behandle skæl, fedtet og sensibel hovedbund. Disse målrettede løsninger tilbyder en komplet, professionel behandling af hovedbunden og hårets vigtigste behov. Redken Scalp Relief bekæmper, beroliger og beskytter mod hovedbundsproblemer.

Redken Smooth Lock – varmebeskyttelse til tørt og uregerligt hår! Langvarig blødhed og glathed som du kun har kunne drømme om, er nu blevet til virkelighed. Redken Smooth Lock er en hårpleje innovation, som giver krus fri medgørlighed, blødhed og glathed. Varmeaktiverede formler, til hjemmebrug, giver dybdegående næring og beskyttelse. Håret efterlades blødt og glat med overdådig glans.

Redken Specialty Products Hair Cleansing Cream renser stylingrester, kobber, jern, klor, “hårdt vand” og mineralaflejringer ud af alle hårtyper. Redken Cleansing Cream er udviklet med frugtsyre for at tilføre glans, og indeholder en høj koncentration af kelerende midler som omringer mineralerne og gør dem mere opløselige så de kan vaskes væk. Brug Redken Cleansing Cream skiftevis med din normale shampoo. Påfør den i vådt hår, og masseres ind i håret til det skummer. Skyl. Gentag efter behov. For usædvanlig mange aflejringer, lad produktet sidde i 5 - 10 minutter. Skyl. Håret efterlades renset og genopfrisket.

REDKEN STYLING

Redken Styling er en bred serie stylingprodukter til ethvert formål, alle sammen skabt for at gøre din frisure perfekt, hvad enten du har kort, langt, glat eller krøllet hår.

Gå på opdagelse i de spændende Redken Styling serier – og find de produkter, der passer til lige præcis dine behov. Hvert produkt i Redken Styling serierne har et nummer der indikerer den mængde af kontrol og hold produktet giver. Jo højere nummer, jo mere kontrol.

Let Kontrol 01-05

Medium Kontrol 06-15

Maksimal Kontrol 16-26

Redken Flex Line er en serie af cream pastes, der giver ultimativ fleksibilitet og form - til alle længder af hår og hårtyper. Redken Flex Line består af 3 banebrydende cream pastes, Move Ability 05 der giver et let hold, Mess Around 10 der giver et medium hold og Shape Factor 22 der giver maksimum hold.

Redken Hairspray fuldender enhver frisure! Opnå en perfekt form og fejlfri finish. Redken Hairspray serien giver din frisure et 24 timers forsvar mod luftfugtighed, 8 timers hold, en fantastisk krus-fri glans samtidig med at din hårfarve bliver beskyttet ved hjælp af antioxidanter.

Redken Heat styling – skab de hotteste frisurer der holder. Fasthold dit look og beskyt dit hår mod slitage fra varmeværktøjer som f.eks. føntørrer, glattejern, krøllejern etc. Redken Heat Styling indeholder Redkens eksklusive Heat Guard Complex, der leverer den bedste varmebeskyttelse, så du med god samvittighed kan style dit hår.

Redken Pillow Proof Blow Dry – enhver fantastisk frisure, begynder ved en god føntørring. Gå på opdagelse i den nye Pillow Proof Blow Dry serie, der består af Express Primer, der anvendes inden føntørring samt Two Day Extender, der forlænger din færdige frisures levetid.

Redken Shine tilfører ekstra glans, for et glat, smukt resultat.

Redken Signature Look giver dig muligheden for at spraye, forme, glatte og kramme dig til et salon-perfekt hår 24/7. Redken Signature Look består af 4 styling produkter, special designet af Redken frisører fra hele verden.

Redken Straight – glinsende og glatte styles! Forskellige hårtyper kræver forskellige løsninger når det kommer til udglatning. Redken Straight serien indeholder det eksklusive Straight-Out Complex med styrkende proteiner og fugtgivende olier fra kokos og oliven som hjælper med at give et fantastisk glat og krusfrit resultat. Anti-Frizz Technology giver varig definition og kruskontrol med et blødt, glansfuldt finish.

Redken Texture separerer og definerer! Fantastisk tekstur er et must på catwalken ved New York Fashion Week. Fra pjusket og mat til glat og kontrolleret, den rette tekstur giver ethvert look et et high-fashion finish. Skab tekstur som er klar til catwalken med Texture kollektionen, et komplet sortiment af stylingprodukter som giver separation og kontrol der aldrig giver op.

Redken Volume booster volumen! Med Redken Volume, kan du tilføre volumen til din frisure, lige præcis hvor du ønsker det: hele håret, ved rødderne eller tilfør volumen til længderne, for at skabe fylde der holder.

REDKEN – ET MULTI-PRISVINDENDE BRAND

At Redken i dag er blandt de førende, når det kommer til lækre, professionelle hårpleje produkter, kan blandt andet ses på deres store høst af priser, de har opnået gennem tiden.

Redken All Soft Shampoo:

Readers Choice Bedste Shampoo for Dry Hair - TotalBeauty.com Beauty Awards

Bedste Shampoo - SELF Healthy Awards 2008

Bedste Shampoo - Allure Bedste of Beauty Readers Choice Awards 2008

Bedste Shampoo - 2008 Glam.com annual aaward - Readers choice

Bedste Shampoo for Dry Hair - Allure Bedste of Beauty Award 2007

Bedste Shampoo fro Dry/Damaged Hair - Launchpads readers choice awards 2007

Bedste Brittle Haircare - Shecky Beauty at its Best 2007

Redken All Soft Conditioner:

Bedste Conditioner - Allure Bedste of Beauty Readers Choice Awards 2008

Bedste Conditioner for Dry Hair - Allure Bedste of Beaut Awards 2007

Bedste Brittle Haircare - Shecky Beauty at its Bedste 2007

Bedste Conditioner - 2008 Glam.com annual aaward - Readers choice

Bedste Shampoo for Dry Hair - Allure Bedste of Beauty Award 2007

Stylist Favorite Conditioner - Behind The Chair.com Stylist Choice Award

Redken Body Full Light Conditioner:

Bedste Conditioner for Fine/Limp hair - Launchpads readers choice awards 2007

Redken Clear Moisture Conditioner:

Bedste Conditioner for Normal Hair - Launchpads readers choice awards 2007

Redken Extreme Shampoo:

Bedste Shampoo for Dry/Damaged Hair - Launchpads readers choice awards 2007

Redken Quick Dry Finishing Spray:

Hair Award - Bride’s Magazine Beauty Award 2010

Bedste Finishing Hairspray - Shecky’s Beauty At Its Bedste Award 2008

Redken Stand Tought Extreme Gel:

Product Excellence - Salon Plus Award for Product Excellence 2007

Redken Rewind Pliable Styling paste:

Bedste Pomade - Launchpad’s Readers Choice Awards 2007

Redken Rough Paste Working Material:

Bedste Texturizer - American Salon Magazine Professional Choice Awards 2007

Redken Satinwear Blow Dry Lotion:

2008 Beauty Award - Bride’s Magazine 2008 Beauty Award

Redken Go Clean Daily Care Shampoo:

Bedste Shampoo - Instinct Magazine Grooming Awards 2008

Redken Color Extend Sun After-sun Mask:

Bedste Hair Mask - 2009 Shecky’s Beauty at its Bedste Award

Filtrer produkter
3 x Redken Styling - Vælg Selv
Vejl. pris 594,00 kr
Din pris 339,00 kr
Redken All Soft - Tørt Hår
Vejl. pris 949,00 kr
Din pris 510,00 kr
Redken All Soft Argan-6 Oil 90 ml
Vejl. pris 240,00 kr
Din pris 128,00 kr
Redken All Soft Conditioner 250 ml
Vejl. pris 180,00 kr
Din pris 96,00 kr
Redken All Soft Conditioner 500 ml
Vejl. pris 225,00 kr
Din pris 115,00 kr
Redken All Soft Heavy Cream 250 ml
Vejl. pris 280,00 kr
Din pris 155,00 kr
Redken All Soft Mega Mask 200 ml
Vejl. pris 259,00 kr
Din pris 168,00 kr
Redken All Soft Shampoo 300 ml
Vejl. pris 165,00 kr
Din pris 96,00 kr
Redken All Soft Shampoo 500 ml
Vejl. pris 195,00 kr
Din pris 115,00 kr
Redken Beach Envy Volume Texturizing Conditioner 250 ml
Vejl. pris 180,00 kr
Din pris 139,00 kr
Redken Beach Envy Volume Texturizing Conditioner 500 ml
Vejl. pris 225,00 kr
Din pris 115,00 kr
Redken Beach Envy Volume Texturizing Shampoo 300 ml
Vejl. pris 165,00 kr
Din pris 125,00 kr
Redken Beach Envy Volume Texturizing Shampoo 500 ml
Vejl. pris 195,00 kr
Din pris 115,00 kr
Redken Beach Volume Shampoo & Conditioner
Vejl. pris 345,00 kr
Din pris 199,00 kr
Redken Blonde Idol BBB Spray Conditioner 150 ml
Vejl. pris 240,00 kr
Din pris 129,00 kr
Redken Blonde Idol Custom-Tone Gold Conditioner 196 ml
Vejl. pris 310,00 kr
Din pris 159,00 kr
Redken Blonde Idol Mask 250 ml
Vejl. pris 280,00 kr
Din pris 159,00 kr
Redken Blonde Idol Shampoo 300 ml
Vejl. pris 185,00 kr
Din pris 109,00 kr
Redken Cerafill Defy Daily Scalp Treatment 125 ml
Vejl. pris 240,00 kr
Din pris 138,00 kr
Redken Cerafill Defy Shampoo 290 ml
Vejl. pris 165,00 kr
Din pris 98,00 kr
Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt