Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE MÆRKER VED KØB OVER 199KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Ole Henriksen
Ole Henriksen
Ole Henriksen
Viser 46 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Hudtype
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Moden Hud
Pigmenteret Hud
Tør Hud
Ansigtspleje
Dagcreme
Essens
Læbepleje
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Olie
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Renseprodukter
Rensegel
Rensemælk/Rensecreme
Kropspleje
Body Butter
Bodylotion
Bodyoil
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Energigivende
Fast
Fugt
Glød
Kølende
Mat (Matterende)
Medium dækkeevne
Mørke Rande
Opstrammende
Pigmentforandringer
Poreminimerende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
UV-Beskyttelse
Indhold
Glutenfri
Miljøvenlig emballage
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
Phthalatfri
Silikonefri
SPF 16-30
Sulfatfri
Vegansk
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Størrelse
XL-Størrelse
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Farve
Mat (Matterende)
Nude (Beige)
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Ole Henriksen Let's Get Luminous Set
Vejl. pris 500,00 kr
395,00 kr

Ole Henriksen

Ole Henriksen

Over en længere årrække har Ole Henriksen delt ud af sin ekspertise og viden om blandt andet hudpleje og hudterapi til kendte hollywoodstjerner og skønhedsjournalister fra sin SPA i Hollywood LA. Men selvom du ikke befinder dig på det amerikanske kontinent, så kan du stadig få Oles gode råd og produkter. Hos NiceHair forhandler vi blandt andet dagcreme, masker, serum og mange andre produkter indenfor hudpleje fra Ole Henriksen.

Produkter til alle hudtyper

Uanset om du har pigmenteret, kombineret, fedtet eller tør hud, så kan du finde produkter, der passer til dig og din hudtype hos brandet, Ole Henriksen. Her på siden finder du nemlig alt indenfor ansigts- og kropspleje i både almindelige størrelser og rejsestørrelser til både mænd og kvinder. Så er der vist ikke andet for end at dykke ned i udvalget og finde din Ole-Henriksen-favorit.

Ole Henriksens egne produkter

Selvom det har krævet mange års erfaring at skabe et solidt fundament for et bredt udvalg af hudplejeprodukter, der overholder en høj kvalitet, så er det lykkedes for Ole Henriksen. Hudpleje-produkterne fra den livsglade dansker kan nemlig løse et væld af hudplejeproblemer - og Ole Henriksen har selv personligt været med til at skabe hver enkelt sammensætning til alle produkterne i hans udvalg.

På den måde kan Ole Henriksen selv stå inde for og lægge navn til alle sine produkter uden at tøve. Og Ole Henriksen bliver ved med at udbygge og forbedre produkterne: Hans vision er nemlig at hjælpe så mange som muligt med deres hudproblemer. Så tag et kig i udvalget på siden - her er også noget til dig og din hud.

Ole Henriksens start

Det var Oles egne erfaringer og problemer med akne som ung, der blev opstarten på hans karriere indenfor hudpleje. Og vi skal helt tilbage til det tidspunkt, hvor Ole boede i Jakarta i Indonesien. Her besøgte han en af de lokale beboere, som for alvor fik Ole Henriksens fascination af hudplejens muligheder og effekter til at stige. Her stiftede Ole nemlig bekendtskab med healing og den store transformation i huden, som fulgte med naturlige behandling.

Kort herefter startede Ole Henriksen ved Christine Shaw Beauty College i London og studerede kemi, kosmetik, anatomi, ansigstpleje, kropspleje, electrolyse og fashion makeup. Efter at have afsluttet sin uddannelse, arbejdede Ole Henriksen for Helena Rubinstein som medlem af deres uddannelsesteam i det centrale London. Så var stilen lagt.

De danske skønhedsprodukter

I 1975 åbnede Ole Henriksen of Denmark Skin Care Center i Beverly Hills med speciale i akne-behandling og kemisk peeling. Rygtet om Ole Henriksens innovative behandling, og “state of the art” materiale samt formler, spredte sig som en steppebrand på disse kanter. Fra én dag til anden blev Ole Henriksen derfor en ganske populær medie-darling med en tætpakket aftalebog. Og her kvitterede Ole Henriksen med at give hver kunde en 100 procent VIP behandling og de bedst mulige resultater.

I 1986 udgav Ole Henriksen sin første bog - kort herefter lanceringen af sine første produkter, som var Avocado Facial Cleanser, Cucumber Facial Toner og Herbal Day Creme. Disse produkter blev solgt på postordre-basis, og via et kvartalsvist nyhedsbrev delte Ole ud af sine ekspertråd. Nyhedsbrevet indeholdt også tit nogle af Oles mest kendte a-listers hudpleje rutiner.

Først i 1998 blev det på tide at genopfinde hele Ole-Henriksen-konceptet, og derfor åbnede OLEHENRIKSEN Face/Body på den anden side af gaden fra den gamle spa. Sammen med et helt nyt logo og farverig indpakning blev benene fejet væk under både kunder og medier. Alle blev nu fan af Ole Henriksens produkter og salon, og hermed stod TV-shows igen i kø for at få lov til at lave indslag fra salonen på grund af den store tilstrømning af Hollywood-stjerner. I dag er Ole Henriksen opkøbt af LVMH, Louie Vuitton Möet Hennessy, men Ole arbejder stadig sammen med brandet for kontinuerligt at udvikle produkterne og brandet.

De helt rigtige ingredienser i Ole Henriksens hudpleje

Alle ingredienserne i Ole Henriksens produkter er udviklet ud fra specielt tilpassede opskrifter, som Ole har brugt i sin egen SPA på kunder gennem årene. Her er enkeltdelene i produkterne udvalgt efter dets unikke egenskaber og evner samt hvilke reaktioner, de giver på huden.

African Red Tea

Ingrediensen af det mundrette navn Aspalathus Linearis Leaf Ekstrakt, eller African Red Tea, Indeholder 50 gange så mange antioxidanter som grøn the og har samtidig spor af mineraler fra jern, zink, calcium, cobber, magnesium, potasium og den celle-profilerende frugtsyre, Algae ekstract. Det gør blandt andet at ingrediensen fastgør, fugter og beroliger huden.

Algisium C og Aloe Vera

Algisium C er en ingrediens, der er med i flere af Ole Henriksens produkter, da den løfter og fastgør huden. Samtidig bruger Ole Henriksen også Aloe Vera i flere af de samme produkter, da denne ingrediens indeholder naturlige og helbredende midler til blandt andet at reducere inflammation.

Avocado Olie

Flere af Oles produkter hedder noget med ‘Avocado Oil’. Og det er af god grund, at avocadoens ekstrakt er en stor del af ingredienslisten hos Ole Henriksen. Avocado olie er nemlig rig på essentielle fede syrer, hvilket får den til at berolige, pleje og forbedre hudens tekstur.

Ester C

Ester C ekstrakt styrker hudens kollagen og kapillærvægge, hvilket får den til at udjævne hudstrukturen og ensarte hudtonen. Sammen med Eucalyptus, som blandt andet findes i Essential Oil og Eyebright Ekstrakt, reducerer begge ingredienser inflammation i huden. Og sidst, men ikke mindst, får Glycerin i Oles produkter huden til at bevare sin fugt, hvilket forbedrer teksturen, tætter porerne samt fastgør og bekæmper akne og skønhedsfejl i ansigtet.

Køb produkter fra Ole Henriksen på NiceHair

Skal du have en ægte Hollywood-behandling? Så tag et shoppetur i udvalget af produkter fra Ole Henriksen her på siden. Vi har alt fra Truth Serum, Cleanser og Scrub til ansigtspleje og behandlinger, der beroliger. Din hud er kroppens største organ, og derfor er det vigtigt at behandle den ordentligt. Og dét gør du med de verdenskendte produkter.

Hos NiceHair er vi yderst stolte af at kunne tilbyde de mere end almindeligt effektive og lækre produkter fra vores danske verdensmand, Ole Henriksen. Så find din favorit, og forkæl dig selv med ekspertise fra ingen ringere end Ole Henriksen. God fornøjelse.

Loading...