Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HUD- OG/ELLER HÅRPLEJE FOR 119KR. OG SPAR 25%* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Pleje og styling til den langhårede mand

I denne uge har jeg testet hårvoksen Redken Styling Flex 05 og shampooen Paul Mitchell Mitch Double Hitter 2-i-1. Jeg er tilfreds med produkterne, som i samarbejde giver de bedste forudsætninger for god hårpleje og styling i forårssæsonen.

Pleje og styling til den langhårede mand

Mandefaktor

Jeg blev glad, da jeg så emballagen på min nye voks og shampoo, da de hver især havde et maskulint ydre med en sort baggrund og en form for mystik, som gav mig lyst til at udstille produkterne på mit badeværelse. Jeg var også ret positivt stemt over for begge produkters praktiske design, hvor voksens store diameter gjorde det nemt at få fat i de ønskede mængder voks og shampooen havde min yndlings doseringsfunktion: ”push and release”.

Udover voksens ydre kunne jeg godt lide dens duft, som mindede mig om et tyggegummis friskhed. Konsistensen var let og cremet og kunne nemt fordeles i håret for at få det ønskede look. Shampooens duft efterlod mig en smule skuffet, da den var mere feminin i sit udtryk, end hvad jeg foretrækker. Produktet skummede dog rigtig fint op og efterlod mit hår blødt og rent.

Pleje og styling til den langhårede mand

Brugsvejledning:

Jeg har brugt produkterne flere gange dagligt:

  • Voks – En gang dagligt efter morgenbad
  • Shampoo – To gange dagligt både til morgenbadet og til hårskylning om aftenen

Produkterne er brugt på følgende måde:

Paul Mitchell shampoo

  1. Skyl håret godt og grundigt med vand
  2. Tryk en passende mængde shampoo ud på hænderne og skum det op
  3. Fordel det i håret og massér det godt ned i hovedbunden
  4. Skyl al shampooen ud

Redken voks

  1. Sørg for at håret er let fugtigt – det er i hvert fald, hvad jeg foretrækker
  2. Tag en passende mængde voks i hænderne og varm den op ved at gnide dem sammen
  3. Kom voksen i håret for at style det som du ønsker
Pleje og styling til den langhårede mand

Tips

Redken voksen har en meget naturlig og let mat finish. Derfor har jeg været glad for at bruge den efter tidligere at have brugt ID Hair Hard Gold voks, for at få resultatet til at se mere naturligt og knap så fedtet ud.

Min vurdering

Jeg er ret positivt stemt over for begge produkter, som er den perfekte kombination, hvis man ønsker at pleje sit hår og samtidig style det til forårets events. Specielt shampooen tiltaler mig, da man også får conditioner med og derved har 2 produkter i 1. Mit lange hår har brug for lidt fugt, men samtidig er jeg for doven til at bruge en rigtig balsam, så 2-i-1 konceptet er helt super!

Voksen fungerer rigtig godt til dig med langt hår, som ikke ønsker et stærkt hold. Håret kan nemt restyles i løbet af dagen, og produktet ser meget naturligt ud i håret – man kan ikke se, at du har prøvet hårdt.

Follow
Nikolaj Skov Jespersen

Hej mit navn er Nikolaj, jeg er i mine eksperimenterende 20’ere og studerer til daglig til civilingeniør på Danmarks Tekniske Universitet. Jeg er forholdsvis ny inden for skønhedsbranchen, men har dog et klart mål med min tilstedeværelse – at vise vejen for mænd, som synes det cool at gå op i sig selv. Da jeg selv er Mand med sort M, vil jeg derfor teste skønhedsprodukter med en maskulin tilgang og vise hvordan de passer sammen med en aktiv livsstil. Følg med på bloggen så sørger jeg for en sikker kurs på vores rejse ind i skønhedsuniverset.

Loading...