Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HUD- OG/ELLER HÅRPLEJE FOR 119KR. OG SPAR 25%* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Macarons i håret - siger du?!

TronTveit Hair Macarons er en hel ny ting indenfor krølleverdenen. De bløde skum-macarons er så nemme at rulle i håret, og de giver simpelthen de fineste krøller, helt uden at ødelægge håret med permanente krøller eller varme krøllejern.

Macarons i håret - siger du?!

Her er mit hår inden jeg begynder

Sådan får du de flotte og fyldige krøller:

  • Del håret op i mindre sektioner, alt efter hvor mange macarons du har. (det kan godt lade sig gøre med de 8 stk., der er i én pakke, men ønsker du meget fyldigt hår, brug da gerne flere end 8 stk.)
Macarons i håret - siger du?!
  • Spray lidt saltvandsspray på håret – det skal kun være let fugtigt, ellers tager det lang tid om at tørre. Jeg bruger altid Maria Nila Salty Mist
  • Tag en tot og rul den ind imellem macaronen
  • Træk let i skummet, for at ’låse’ den fast i håret
  • Lad dem sidde i til håret er helt tørt, brug evt føntørrer. (tiden kan du evt bruge på at lægge makeup om morgenen, det passer cirka med tørretiden)
  • Tag macaronsene ud af håret, og bliv ikke bange, når du ser krøllerne til en start! Det kan godt se lidt sjovt ud, inden man sætter fingrene i.
  • Rusk lidt rundt i håret, og skil krøllerne fra hinanden. Brug eventuelt en sprayvoks til at definere krøllerne lidt. Det kunne eksempelvis være KMS HairPlay Dry Wax
  • Afslut med en god og holdbar hårlak, så er du sikret, at krøllerne holder hele dagen. Med Amika Headstrong Hairspray holder krøllerne sig smukke hele dagen.
Macarons i håret - siger du?!

Det kan godt lige tage et par forsøg at finde teknikken til at få macaronsene til at holde fast i håret, men fortvivl ikke, for når du har prøvet det et par gange, går det ret let og hurtigt. For mig tager det kun 5-7 minutter at rulle dem i, hvorefter jeg lægger makeup, og derefter tager rullerne ud igen og rusker rundt i håret. Jeg sparer både tid i forhold til at skulle bruge et krølle/glatte-jern til at lave krøller med, og derudover skåner jeg håret, da det ikke bliver udsat for den høje temperatur fra jernene.

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Loading...