Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% RABAT PÅ GAVEÆSKER | -30% PÅ 10 BRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Løsningen på ekstremt tørt hår!

Løsningen på ekstremt tørt hår!

Husholdningsfilm kan også være en bonus på badeværelset!

Denne blog omhandler hårplejeprodukterne Redken Extreme Strength Builder Plus og Redken Extreme Length Primer.

Jeg har været mørkhåret i et par år, men har nu fået reflekser i, af to omgange hos frisøren og er nu ved at være lyshåret. Dette gør selvfølgelig at mit hår er ekstremt tørt, og jeg kan tydeligt mærke at det trænger til ekstra fugt og pleje lige nu. Derfor er denne kur blevet fast inventar på mit badeværelse!

Efter kuren, anvender jeg Redken Extreme Length Primer i mine spidser, da de er ekstremt tørre, slidte og spaltede. Denne primer giver lige lidt ekstra fugt og pleje til mine spidser.

Fordele ved Redken Extreme Strength Builder Plus

  • Styrker håret
  • Virker plejende
  • Gør håret mere medgørligt

Læs mere om Redken Extreme Strength Builder Plus her

Fordele ved Redken Extreme Length Primer

  • Gør håret velplejet, blødt og glansfuldt
  • Gør håret nemt at rede ud
  • Hjælper til at øge hårets længde
  • Kan anvendes til alle hårtyper

Vil du vide mere om Redken Extreme Length Primer - klik her!

Anvendelse og hvorfor husholdningsfilm?

Løsningen på ekstremt tørt hår!

Først vasker jeg mit hår to gange i Redken Extreme Shampoo. Derefter putter jeg Extreme Strength Builder Plus kuren i håndklædetørt hår, og så er det at husholdningsfilmen kommer ind i billedet. Jeg vikler husholdningsfilmen et par gange rundt om håret, så det slutter helt tæt, og så får hårkuren lov at sidde i ca. 30 min, inden jeg skyller den ud. Efter kuren bruger jeg Redken Extreme Length Primer i mine spidser, da de er mere medtaget end det øvrige hår. Denne primer lader jeg sidde i 2-5 min. og derefter skyller jeg den ud.

Når jeg har travlt bruger jeg Extreme Strength Builder Plus kuren som vist på produktet, altså lade den virke i badet 5-15 min., hvilket også fugter og plejer mit hår. Men jeg opnår helt klart det bedste resultat ved at vikle håret ind i husholdningsfilm. Her kan jeg mærke at mit hår bliver mere blødt, og faktisk er det også nemmere at rede ud.

Hvad gør Redken Extreme Strength Builder Plus og Redken Extreme Length Primer for mit hår?

Hårkuren har en lækker cremet konsistens og er specielt udviklet til ekstremt skadet, skrøbeligt og tørt hår. Derfor er den perfekt til mit hår lige nu. Den plejer og styrker håret intensivt, samt virker genopbyggende og forhindrer håret i at blive mere ødelagt. Inden jeg begyndte at bruge denne hårkur var mit hår ekstremt tørt, og jeg har nu brugt hårkuren i fire uger, og kan tydeligt mærke at mit hår bliver mere blødt og nemmere at rede ud, for hver gang jeg anvender hårkuren.

Extreme Length Primer tilfører mine tørre og slidte spidser endnu mere fugt end normalt og jeg kan mærke, at de også bliver blødere og ikke mindst ser sundere ud.

Løsningen på ekstremt tørt hår!

Redken Extreme Strength Builder Plus er absolut min favorit hårkur lige nu.

Se eventuelt her, hvordan du undgår tørt hår 8 tips: sådan undgår du tørt hår i vinterperioden

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Loading...