Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

22% PÅ 22 MÆRKER! | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Nutritive

Viser 12 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Stylingprodukter
Hårserum
Leave-in Creme
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Hårtype
Farvet
Fint
Kraftigt
Kruset
Normalt
Skadet
Tørt
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Repair/ Genopbyggende
Varmebeskyttende
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
Nutritive

 Kérastase Nutritive er en hårplejeserie til tørt hår. Serien indeholder shampoo, balsam, hårmasker og beskyttende og udglattende produkter. 

Tørt hår kan selvfølgelig komme til alle hårtyper, så derfor har Kerastase lavet produkter til de forskellige hårtyper. F.eks. er der produkter til tørt og kruset hår, tørt og krøllet hår, tørt og sensitivt hår. Tørt hår kan ofte have tendens til at være ødelagt og slidt, så derfor arbejder Nutritive produkterne på at reparere og styrke håret.

Tørt hår er tit mere skrøbeligt og modtageligt overfor skader, så derfor har Nutritive også lavet varmebeskyttende produkter, som beskytter mod varmeskader fra stylingapparater, som glattejern eller føntørrer. Alle produkterne giver selvfølgelig en masse fugt til håret og virker samtidig nærende. Produkterne virker ikke tyngende, men giver et smukt og glansfuldt hår. Nutritive er med til at holde håret sundt og velplejet ved at sørge for, at håret holder på fugten, så det ikke udtørrer igen. Dette er med til at sikre et holdbart resultat.

Så uanset hvilken tør hårtype du har, så findes der helt sikkert et eller flere produkter fra denne serie, som passer netop dit hår!

Loading...