Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE HÅRPLEJE BRANDS VED KØB FOR MIN. 119KR.* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Elixir Ultime

Viser 5 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Stylingprodukter
Hårolie
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fint
Normalt
Tørt
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Varmebeskyttende
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Elixir Ultime

Kerastase Elixir Ultime er en hårplejeserie, som udøver mirakler. Produkterne er baseret på det unikke Oléo-Complex, som har en dyb nærende virkning, og som giver et fantastisk blødt hår, uden at tynge det.

Kérastases unikke Oléo-Complex bestående af fire ædle olier giver den optimale pleje, styrke, næring og glans til alle hårtyper. Den unikke sammensætning af Majs-, Pracaxi-, Kamelia- og Argan olie leverer blødgørende og aktive antioxidanter, for ultimativ glans, næring og dyb konditionering til håret. Desuden hjælper det unikke complex til at glatte hårets fiber, hvilket resulterer i utrolig glans, samtidig med at hårets styrke genoprettes og beskyttes mod eksterne aggressorer.

 Elixir Ultime serien består af shampoo, leave-in creme og hårmaske, der kan bruges til alle hårtyper. Udover det, findes der 4 unikke olier.

Kérastase Bain Elixir Ultime er et hårbad, til alle hårtyper, der gør håret blødt og kontrollérbart. Shampoen indeholder en enestående sammensætning af Oléo-Complexe: Olie af majsspirer, kamelia, argan og pracaxi.

 • Fordel produktet i vådt hår.
 • Massér ind i håret og skyl grundigt ud.
 • Gentag for optimalt resultat.

Håret efterlades ultra blødt og næret uden at tynge.


Kérastase Masque Elixir Ultime er en sublimerende maske, til alle hårtyper, med det unikke Oléo-Complexe. Den exceptionelle blanding af majsolie, kameliaolie, arganolie og pracaxiolie. Gør håret blødt og kontrollérbart uden at tynge. Håret bliver genopbygget og næret i dybden.

 • Påfør 1 til 2 små portioner på størrelse med en valnød i hele hår længden og på hårspidserne.
 • Lad virke i 5- 10 minutter.
 • Skyl grundigt.

Håret efterlades med en utrolig fylde, smidighed og absolut blødhed.


Kérastase Beautifying Oil Cream er en oliecreme, til alle hårtyper, som tilfører fugt, næring og beskyttelse samtidig med den har UV-filter og anti-frizz kontrol. Kérastases Oléo Complexe tilsat olie fra tahitiansk hvid blomst nærer og reparerer hårstrået.
Granatæble ekstrakt + UV filter beskytter håret, og gør det let, glansfuldt og skaber grundlaget for en perfekt styling.

 • Produktet fordeles i håndklædetørt eller tørt hår på længder og spidser.
 • style håret som ønsket.

Håret efterlades velplejet og glansfuldt.


Kérastase Elixir Ultime er en multifunktionel pleje, der indeholder det unikke Oléo-Complex bestående af fire ædle olier. Elixir Ultime giver alle hårtyper den optimale pleje, styrke, næring og glans. Kérastase Elixir Ultime tilfører håret optimal pleje, næring, glans og styrke ved hjælp af de berigende olier: kamelia, pracaxi, argan og majs.

Anvend Elixir Ultime inden shampoo, for at rense og beskytte håret.

 • påfør et par dråber af olien i længder og spidser.
 • Lad produktet virke i et par minutter
 • Emulgér med varmt vand, og vask håret som normalt.

Kérastase Elixir Ultime kan også anvendes som et leave-in produkt, i perioder hvor håret har ekstra behov for intens næring.

 • Påfør et par dråber af olien i håndklædetørt hår, i længder og spidser.
 • Style håret som ønsket.

For en ekstra intens og nærende behandling, kan du tilsætte et par dråber til Masque Elixir Ultime, bland de to produkter godt, og påfør i hårets længder og spidser. Lad det virke i et par minutter og skyl håret grundigt.

Efter endt styling, kan du med fordel anvende Kérastase Elixir Ultime, som et finish produkt, for at mindste flyvsk og kruset hår og give kontrol over lokkerne.


Kérastase Grand Cru Millenium Rose til fint og sensibelt hår. Med den enestående sammensætning af Oléo-Complexe: Olie af majsspirer, kamelia, argan og pracaxi, samt ekstrakt af Rose Millénaire bliver fint og sensibelt hår tilført optimal pleje og styrke.

Anvend Grand Cru Millenium Rose på samme måde som beskrevet ved Elixir Ultime.


Kérastase Grand Cru Imperial Tea til farvet hår. Med den enestående sammensætning af Oléo-Complexe: olie af majsspirer,
kamelia, argan og pracaxi og ekstrakt af Thé Impérial med antioxyderende virkning bliver håret tilført en skinnende glans og sensuel blødhed. Håret næres og beskyttes intenst og kommer til at skinne.
Med en høj koncentration af anti- oxidanter og hvid the ekstrakter, er Imperial Tea med både til at forhindre oxidering af hårfarven samt at fremhæve intensiteten i det farvede hår.

Anvend Grand Cru Imperial Tea på samme måde som beskrevet ved Elixir Ultime.


Kérastase Grand Cru Immortal Moringa til slidt og ødelagt hår. Med den enestående sammensætning af Oléo-Complexe: Olie af majsspirer, kamelia, argan og pracaxi, samt ekstrakt af Moringa Immortel - kendt som livets træ, bliver håret genopfrisket, nænsomt plejet og stråler på ny.

Anvend Grand Cru Immortal Moringa på samme måde som beskrevet ved Elixir Ultime.

 

Når man bruger Elixir Ultime olien er det vigtigt, at man afstemmer mængden med den hårtype og tykkelse man har. F.eks. skal et fint hår ikke have lige så meget olie som et kraftigt hår, da det kraftige kan suge mere.
Olierne kan bruges på flere forskellige måder, alt efter hvad man ønsker af dem. Man kan bruge dem før håret vaskes, for at give næring til hovedbunden, eller man kan bruge den efter hårvask, som et leave-in produkt i perioder, hvor håret har brug for ekstra pleje. Desuden kan den bruges inden føntørring, bare i længder og spidser for at give mere pleje og glans, eller den kan simpelthen bruges i løbet af dagen, for at få kontrol over håret.

Hvis man synes, at håret har brug for lidt ekstra forkælelse, så er Kerastase Elixir Ultime et rigtig godt bud på, hvad man kan bruge.
Kerastase Elixir Ultime er virkelig fuldendt luksus og forkælelse af hår og hovedbund. Dette er ultimativ pleje til dit hår!

Loading...