Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HUD- OG/ELLER HÅRPLEJE FOR 119KR. OG SPAR 25%* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sådan opfrisker jeg min balayage

Efter 10 måneder uden farve trænger mit hår gevaldigt til en opfriskning. Jeg vil her fortælle, hvordan jeg gør step for step.

Sådan opfrisker jeg min balayage

Jeg kan godt lide at have lidt dybde og mørke i min bund, da det passer bedst til mit ansigt. Derfor vil jeg først opfriske min leverpostejsfarve i bunden med en toning fra Goldwell Colorance.

Jeg har valgt tonehøjden 6N, da den svarer til en naturlig mørkeblond. Toningsfarver fungerer bedst, hvis du max vælger to toner mørkere end din egen.

Opfriskning af hårfarve: Step by step

For at arbejde nemmest med toningen vælger jeg at blande den op i en farveskål, så jeg kan pensle farven i håret. På den måde kan jeg være meget mere præcis med at påføre den. Det lækre ved denne toning er, at den ikke indeholder ammoniak, hvilket man tydeligt kan fornemme, da den ikke lugter så kemisk.
Den skal sidde og arbejde i max 25 minutter. Jeg vælger at vaske farven ud, og tørre håret helt, inden jeg begynder på min balayage.

Når håret er knastørt deler jeg mit hår op i ret tykke totter fra nakken. Jeg bruger næbene fra HH Simonsen.

Sådan opfrisker jeg min balayage

Jeg skal prøve L'Oréals Paris Colorista Balayage Kit, hvor der er alt, hvad man skal bruge til at lave en balayage. Den indeholder bl.a. en DIY-børste, som er skabt til at lave en blød overgang fra det mørke til det lyse. Denne pakke kan bruges til alle farvenuancer, og jo længere tid du lader lysningen sidde, jo lysere vil det blive.

Sådan opfrisker jeg min balayage

Påfør nu lysningen på børsten, og red forsigtigt fra bund til spids. Det er vigtigt, at du sørger for, at produktet længst mod bunden er blendet rigtig godt ud, så man ikke får en skarp overgang til det lyse.

Sådan fortsætter jeg gennem hele håret, og det er vigtigt, at man gør det lidt tjept, da nakkehårene ellers vil blive for lyse i forhold til toppen.

Jeg lader lysningen sidde i max trækketid, hvilket er 45 minutter, for at få det så lyst som muligt. Herefter vasker jeg ud, og styler mit hår.

Sådan opfrisker jeg min balayage

Det vigtigste tip er at sikre sig, at man hele tiden har blendet farven rigtig godt ud.

Sådan opfrisker jeg min balayage
Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Loading...