Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

30% PÅ LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Langt, stort og TYKT hår - hvilken hårbørste er bedst??

Jeg har i lang tid været i vildrede omkring, hvilken børste som er bedst til at redde mit laaaaange hår ud, uden jeg mister alt for meget.

Jeg har prøvet et utal af børster og er altid blevet skuffet. Derfor satte jeg mig for, at det nu er på tide, at jeg finder en børste som passer til mit behov.

Jeg har testet disse 3 børster, som alle sammen dækker forskellige behov:

Langt, stort og TYKT hår - hvilken hårbørste er bedst??

1: HH SIMONSEN® The Wet Brush Gold
2: Tangle Teezer Børste Salon Elite Blå/Pink
3: ghd Børster Pladebørste

HH SIMONSEN Wet Brush Gold

The Wet brush fra HH Simonsen er en børste med bløde pigge, som er meget skånsom mod håret og hårtab. Den stimulerer hovedbunden og kan bruges i vådt og tørt hår. -Dog må man ikke bruge den sammen med sin føntørre da piggene så kan smelte.

Min bedømmelse af Wet Brush

Jeg havde store forventninger til denne børste, da den næsten lød lidt for perfekt. Men jeg må indrømme, at jeg næsten ikke kunne få den til at “ramme” min hovedbund, da piggene simpelthen var for bløde. Det tog mig en krig at børste mit hår ud, da piggene bøjede når jeg prøvede at redde håret.

Bonus info: Min kæreste, som har et fint skulderlangt hår, ELSKER denne børste, da han altid oplever at halvdelen af hans hår sidder i børsten efterfølgende, men ikke med denne her. Hans oplevelse var, at han meget nemmere kunne redde hans hår ud med denne børste end hans nuværende. Så han har nu taget patent på denne børste.

Læs mere om HH SIMONSEN® The Wet Brush Gold lige her!

Tangle Teezer

Tangle-Teezer er en af de børste man ikke har kunne undgå at høre om da den skulle være et hit når håret er filtret og langt. Den har både korte og lange pigge. Den kan ovenikøbet bruges til små børn, da den er meget skånsom for håret. Den kan endda bruges til at give en hovedbundsmassage. What’s not to like???

Min bedømmelse af Tangle Teezer

Jeg glædede mig til at prøve denne børste, dog var jeg en smule skeptisk, da jeg før har haft børste med små pigge. Igen oplevede jeg, at det er svært at nå helt igennem mit store hår, og følte at jeg skulle presse børsten ind til hovedbunden. Men da den først kom derind, vil jeg da også indrømme, at min hovedbund elskede den. Super lækker massage man kan lave med den. Den ligger faktisk godt i hånden, men jeg manglede altså lidt et skaft at holde ved, for at nå ned til hårspidserne.

Find flere informationer om Tangle Teezer Børste Salon Elite Blå/Pink lige her!

ghd Pladebørste

Denne børste er designet til mellemlangt hår. Kan bruges både ved føntørring i vådt og tørt hår. Børsterne sidder på en pude, som gør det nemt og blødt at børste det lange hår med.

Min bedømmelse af ghd Pladebørste

Jeg havde ærligt ingen forventninger til denne børste, da det er en børste, man har set så mange gange før. Men hold nu op jeg blev overrasket. Det er jo pludselig som en leg at børste mit hår, og den store plade kommer virkelig på sin plads i mit lange TYKKE hår. Det tog mig langt under halvdel af den tid, jeg plejer at bruge på at redde mit hår med denne FANTASTISKE børste fra ghd. Det lange skaft ligge godt i hånden, piggene massere blidt hovedbunden og jeg mistede ikke ret mange hår på grund af, at jeg ikke skulle kæmpe med at redde det igennem.

HELT KLART MIN VINDER og nye bedste ven!!!

Vil du vide mere om ghd Børster Pladebørste, så klik her!

Tips: Husk altid at børste dit hår igennem, inden du går i bad, det gør det 100 gange nemmere, når det skal reddes efter badet.

Og start ALTID nede fra i et langt hår, og bevæg dig stille og roligt op ad.

Langt, stort og TYKT hår - hvilken hårbørste er bedst??

se vores guide til GHD børster Her

Follow
Sabina Bakkegaard

Hej, Jeg har en uddannelse som kosmetolog, fodplejer og negletekniker. Jeg arbejdede som kosmetolog og spaterapeut i 5 år, inden jeg startede som salgskonsulent. Her får jeg virkelig udlevet min passion for hudpleje, da jeg dagligt er i kontakt med mange forskellige produkter. Jeg har en kæmpe kærlighed for naturlig skønhed med en twist af glamour. Og jeg er af den mening, at skønhed kommer indefra, da huden er et spejlbillede af, hvordan kroppen har det. Men med en fornuftig blanding af hudpleje, makeup og en naturlig udstråling så kommer man langt :)

Relaterede produkter

ghd Paddle Brush
265,00 kr
199,00 kr
Loading...