Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE VORES FANTASTISKE TILBUD PÅ BRANDS SOM OLE HENRIKSEN, MAC... | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Er dit hår afbleget og slidt?

Er dit hår afbleget og slidt?

Lilla shampoo!!

Jeg har for nyligt afbleget mit hår og derfor tænkte jeg, at det var en god idé at prøve nogle nye produkter, som er egnede til at fjerne det gule skær og de gyldne undertoner fra mit hår.

Er dit hår afbleget og slidt?

TIGI Bed Head Dumb Blonde Purple Toning Shampoo er skabt til at gøre lige præcis dette.

Jeg er en stor fan af TIGI, og denne shampo var virkelig god.

Det eneste minus må være, at det skummer meget lidt, noget jeg synes er lidt ærgerligt, da jeg elsker masser af skum, når jeg vasker mit hår. Brug den i 1-10 minutter, afhængig af hvor stor effekt du vil have.

Genopbyggende pleje med proteiner

Er dit hår afbleget og slidt?

TIGI Bed Head Dumb Blonde Reconstructor gør ikke så meget for at fjerne de gule toner i håret, men er utrolig god i forhold til at genopbygge et slidt, farvet og skadet hår!. Den indeholder blandt andet soya proteiner og vitamin B5. Mit hår virker meget sundere og er blevet dejligt blødt, nu hvor jeg anvender denne shampoo OG så dufter den fantastisk godt, ligesom Tigi's produkter generelt gør!

Kom den i dit nyvaskede og fugtige hår og lad den sidde og virke i nogle minutter, inden du skyller den ud igen.

Hårfarve Creme!

Er dit hår afbleget og slidt?

Revlon Nutri Color Creme hårkurene har jeg brugt tidligere og de er super gode. Denne gang testede jeg White platinum, som skal fjerne det gule skær i håret. Du kan bruge den i 3-15 minutter, effekten bliver større, jo længere du lader den sidde i.

Er dit hår afbleget og slidt?

Jeg synes den fungerer bedst, når den bruges i håndklædetørt hår. Håret bliver dejligt blødt og den fjerner også en del af det gule skær.

Varmebeskyttende spray

Er dit hår afbleget og slidt?

TIGI Bed Head Dumb Blonde Toning Protecting Spray er en varmebeskyttende spray, som også skal eliminere gule og gyldne toner i blondt hår. Jeg er meget usikker på om den giver nogen effekt rent farvemæssigt, men den fungerer i hvertfald godt som varmebeskyttende spray, og så dufter den også herligt. Ryst flasken godt før du sprayer den i dit håndklædetørre hår og husk den skal ikke skylles ud!

Er dit hår afbleget og slidt?

Alt i alt er disse produkter nogle super gode produkter til blondt hår og som jeg virkelig kan anbefale!

Er dit hår afbleget og slidt?
Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Loading...