Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 30% PÅ 30 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Tak for denne gang kære kunder. Vi glæder os til at fejre Black Friday med jer igen i 2021.

NiceHair fejrer Black Friday

Black Friday har efterhånden slået sig fast som årets største og vildeste tilbudsdag, og det er der en ganske særlig grund til – Black Friday finder nemlig ikke blot sted i landets fysiske butikker, men også i internettets gigantiske webshopunivers. NiceHair er selvfølgelig blevet en del af dette, forholdsvis nye fænomen, i Danmark, og vi har derfor sat et kæmpe kryds i kalenderen fredag den 29. november, hvor vi sidder parat ved tasterne og telefonerne for at give dig de absolut bedste råd og den rette vejledning i forbindelse med dit køb. Vi glæder os til at fejre Black Friday med dig – og vi garanterer, at vi vælter vores hjemmeside omkuld med et brag af vanvittige priser og lækre tilbud.

Find de bedste Black Friday tilbud

Black Friday kan være en ret uoverskuelig begivenhed at danne sig et overblik over, og derfor har vi lavet en hjemmeside til formålet, så du nemt og hurtigt kan navigere rundt i alle vores online tilbud til vanvittigt skarpe og lave priser. Hos NiceHair har vi efterhånden fået en stor erfaring og bred viden omkring Black Friday, hvilket blandt andet gør, at vi kan give dig endnu større og bedre besparelser på de skønhedsprodukter, som du mangler i hverdagen – heriblandt hårpleje, hudpleje, makeup, parfume og elektronik.

Black Friday – både online og i vores fysiske butikker

Hos NiceHair har vi ikke kun gode tilbud online, når datoen rammer fredag den 29. november. Vi sørger selvfølgelig også for, at du kan få knaldgode tilbud, råd og vejledning af vores dygtige personale i vores fysiske butikker (i henholdsvis Esbjerg og Kolding). Vi har gjort det nemt for dig, så uanset om du benytter dig af vores knivskarpe udsalgspriser online eller i butikkerne, så har vi samlet alle tilbuddene her på siden, når Black Friday nærmer sig.

Julegaver på Black Friday

Black Friday er oprindeligt et amerikansk tiltag, som finder sted dagen efter Thanksgiving. I flere årtier har denne begivenhed skudt julehandlen i gang med usædvanligt vilde slagtilbud og lange køer i alle forretninger. I løbet af 2010’erne har “Black Friday”-fænomenet for alvor slået sig fast på verdenskortet, og i dag har stort set alle lande taget dagen til sig som en stor handelsdag – det samme har vi gjort hos NiceHair.dk. Det er uden tvivl en fordel for dig at shoppe julegaver til Black Friday fordi, datoen er perfekt, hvis du vil være tidligt ude med dine juleindkøb – og selvfølgelig fordi, du har mulighed for at lave store besparelser på dit køb.

Rigtig god fornøjelse

Når vi rammer tidspunktet kl. 00:00 natten imellem torsdag (28. november) og fredag (29. november), vil samtlige tilbud aktiveres her på siden – tilbuddene indebærer bl.a. vanvittige procentsatser, knivskarpe prisnedsættelser og enkeltstående tilbud. Vores primære formål med Black Friday er at give dig den absolut bedste oplevelse, og for at alle kan være med, så opdaterer vi løbende siden med rabatter og nye produkter. Det gælder dog stadig om at være hurtig, for de bragende gode tilbud kører selvfølgelig efter først-til-mølle-princippet. Rigtig god fornøjelse.

Loading...