Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% på 10 MAKEUP BRANDS SOM MAC, YSL.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Tak for din deltagelse i Black Week, vi glæder os til at se dig igen til næste år!

Fejr Black Friday med vilde tilbud på NiceHair.dk

Black Friday falder i USA den fjerde fredag i november - fredagen efter Thanksgiving, som er en af de største amerikanske helligdage. På Black Friday åbner de amerikanske forretninger typisk meget tidligt, hvor de mange besøgende kan gøre sig vilde køb med høje procenter.

Dagen har været den travleste indkøbsdag i flere år i USA, og i de fleste andre lande er Black Friday også blevet en kæmpe handelsdag. Der er nemlig ikke kun gode tilbud i butikkerne. Rabatterne strækker sig også til internetsiderne, hvor du kan finde store besparelser, imens du sidder derhjemme.

Den amerikanske tradition med Black Friday har efterhånden fået godt og grundigt fat i de danske butikker og danske webshops. Hos NiceHair er vi ingen undtagelse, og vi glæder os til at give jer en masse fantastiske tilbud igen d. 25. november 2022. Vi har efterhånden taget del i Black Friday i mange år, og vi er derfor fuldstændig klar til at give dig en fantastisk shoppingoplevelse igen i år hos NiceHair.

Du kan spare mange penge, når du shopper på Black Friday, så sæt vækkeuret, så du ikke går glip af alle de gode tilbud, som starter tidligt de fleste steder. I mange butikker og på de fleste internetsider starter tilbuddet allerede til midnat, så du skal være godt forberedt for at få de varer, du håber på at købe.

Find de bedste Black Friday-tilbud på NiceHair.dk

På NiceHair.dk finder du store besparelser på en bred vifte af produkter. Vi har alle de skønhedsprodukter, som du mangler i hverdagen. Vi har blandt andet parfumer, ansigtscremer, hårshampoo, diverse produkter inden for makeup samt elektronik som føntørrer eller glattejern. På Black Friday vil du finde gode tilbud på vores produkter.

På NiceHair.dk finder du en masse forskellige produkter fra mange forskellige og populære mærker. Du finder alt fra kendte makeup-brands til de bedste mærker indenfor hudpleje.

Du kan også få produkter, som er lavet med ekstra omtanke. Du finder både gode økologiske produkter, produkter til dig med sensitiv hud samt produkter, der ikke er testet på dyr. Du kan altså tage et aktivt valg angående dine vaner indenfor pleje og makeup, når du handler hos NiceHair.

På NiceHair.dk har vi både produkter til kvinder, mænd og børn, så hele familien kan gøre et godt tilbud på Black Friday. Du kan blandt andet finde skægtrimmere til mænd eller sjove hårsprays, så man kan farve sit hår i mange forskellige farver. Det vil dit barn elske.

På vores hjemmeside kan du hurtigt og enkelt navigere rundt i de mange tilbud hjemme fra sofaen. Det kan være en uoverskuelig affære at shoppe på Black Friday for nogen, men på vores hjemmeside, kan du nemt få et overblik over de ting, du mangler.

Forbered dine indkøb på Black Friday

Det kan være en god ide for dig, hvis du inden Black Friday har gjort dig nogle tanker om, hvad du kunne mangle. På den måde kan du være klar til at finde de tilbud, du skal benytte dig af. Du minimerer dermed også risikoen for, at netop dine favoritter er udsolgt.

Vores mål er at sikre dig en god oplevelse på Black Friday, hvor du kan nyde godt af knivskarpe rabatter og lækre produkter, som alle kan betale.

Hvis dit planlagte indkøb skulle ske at være udsolgt, så kan det være en god ide at have forberedt, om du kan bruge en alternativ vare. Hvis du har overvejet en anden mulighed, så sikrer du dig, at den den nye erstatning ikke også når at blive udsolgt foran næsen på dig, når varerne bliver revet væk på Black Friday.

Du kan finde lidt af hvert hos NiceHair, så du kan med garanti også finde dine favoritmærker. Ellers kan du opdage nye, spændende mærker, som du måske bliver lige så vild med.

Køb online eller i vores fysiske butikker på Black Friday

På Black Friday kan du både shoppe vores fantastiske tilbud på vores hjemmeside, men hvis du er mere til at shoppe i fysiske butikker, hvor du kan se og mærke varerne, så har du muligheden for det. Det kan for eksempel være rart at se vores farverige og glitrende øjenskygger i virkeligheden, så du er sikker på, du får den helt rigtige farve. Eller måske du leder efter en ny flot hårfarve, og vil gerne udforske det store udvalg i en fysisk butik.

Du kan besøge vores fysiske butikker i Esbjerg. Her kan du få gode råd og vejledning fra vores dygtige personale, som står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål på Black Friday.

Du finder de bedste Black Friday-tilbud hos os, men du skal dog være lidt hurtig for at spare de mange penge. Det er først-til-mølle-princippet med vores mange nedsatte produkter, hvilket er endnu en grund til at være godt forberedt.

I butikkerne vil der være mange mennesker, som alle er på jagt efter gode tilbud. Ligeledes vil det gå stærkt på internetsiderne, når mange mennesker bestiller hjem på samme tid.

Find dine julegaver på Black Friday

I mange år har Black Friday sat julehandlen i gang med uimodståelige tilbud og lange, lange køer i butikkerne. Hvis du allerede nu har styr på nogle af de julegaver, du skal købe, så kan du med fordel få købt dem på Black Friday. Ved du for eksempel, at din mor ønsker sig en lækker dagcreme, eller at din bror mangler en ny parfume, så slå til på Black Friday. Det er på denne dag, at du finder de bedste og vildeste tilbud.

Du skal købe ind på Black Friday, hvis du vil være tidligt ude med dine julegaver - og hvis du selvfølgelig vil have gode priser. Du får nemlig de største besparelser på denne dag. Black Friday er en af de største handelsdage i Danmark, og de fleste butikker flyder med tilbud og rabatter. Det er også tilfældet hos NiceHair.

Cyber Monday - for dig der ikke nåede alle dine indkøb Nogle steder strækker Black Monday sig til Black Weekend eller Black Week. Derudover er mandagen efter Thanksgiving også en stor handelsdag. Her får du atter muligheden for at finde gode tilbud, hvis du ikke nåede at købe alt det, du ville på Black Friday.

Denne mandag kaldes Cyber Monday, hvor du igen kan gøre en god handel med stærke tilbud. Dagen er også et amerikansk fænomen og blev skabt med det formål at få folk til at shoppe mere online. I år ligger Cyber Monday mandag d. 28. november.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen i år på Black Friday, hvad enten du shopper i en af vores butikker eller online.

Glædelig shopping!

Loading...