Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Økologisk makeup - Kjær Weis

Jeg har været så heldig at få muligheden for at teste makeupprodukter fra det danske brand Kjær Weis.

Økologisk makeup - Kjær Weis

Læs med her, når jeg kommer med min mening om de økologiske produkter.

Kjær Weis Foundation

Lækker cremet foundation, som er rigtig nem at arbejde med. For at gøre den ekstra holdbar, afsluttede jeg med et let lag pudder ovenpå. Det sikrer ligeledes, at min hud ikke bliver for fedtet at se på i løbet af dagen.

Kjær Weis Cream Blush

Efter at have prøvet den her creme blush må jeg ærligt indrømme, at jeg nok er blevet afhængig af den.

Den er super pigmenteret, og lægger sig så fint på huden. Jeg duppede den på med fingrene, og den nærmest smeltede sammen med min foundation og hud, hvilket giver et meget naturligt look på trods af, at farven er ret intens.

Kjær Weis Highlighter

Lige som blushen, så er de her highlightere lækre i konsistensen og dejligt pigmenteret. Dem duppede jeg ligeledes på med fingrene. De reflekterer lyset så fint, og kan faktisk også bruges som fine øjenskygger. Da de er meget cremede er det bedst at bruge dem ovenpå en foundation, fremfor en mineralpudder, hvor det godt kan være lidt sværere at få konsistenserne til at blende pænt sammen.

Kjær Weis Eye Shadow

Smukke øjenskygger i mange forskellige farver, og jeg faldt for flere af dem med det samme, jeg så dem.

Farven er dejlig nem at opbygge, da øjenskyggerne er ret pigmenterede. Jeg har prøvet at påføre øjenskyggen med en klassisk, fast øjenskyggepensel, en mere fluffy eyeshadow blender pensel, med fingrene, og en hel klassisk, fast pensel med korte hår, som viste sig at være den bedste. Med den var det nemmest at opbygge farven og styre, hvordan øjenskyggen fordelte sig på øjenlåget.

Tip: Som det er med mange andre øjenskygger, så holder de her også bedst, hvis man lægger en øjenskyggeprimer under.

Kjær Weis Lipstick

Lækker konsistens, der er meget nem at påføre. Jeg foretrækker at bruge en læbepensel, men det fungerer også rigtig fint, at påføre den her læbestift direkte. Farverne er ret dækkende på læberne, og så er den faktisk både rigtig holdbar og blødgørende. Lige præcis sådan som en læbestift skal være efter min mening.

Kjær Weis Lip Tint

Cremede læbefarver, der er mere sheer, altså mere gennemsigtige end læbestifterne. De er super nemme at påføre, uanset om man bruger en pensel eller påfører farven med en finger. Ligesom læbestifterne så er disse super bløde og lækre, og holdbarheden er rigtig god.

Kjær Weis Mascara

Jeg elsker mascara, der giver masser af fylde, og det gør den her mascara ikke. Til gengæld giver den fine lange vipper. Så hvis man er på jagt efter en mascara, der giver lange vipper, kan den her klart anbefales.

Økologisk makeup - Kjær Weis

På billedet har jeg brugt følgende produkter:

Cream Foundation: ”Like Porcelain”.

Cream Blush: “Happy”.

Highlighter: “Radiance” og “Dazzling”

Eye Shadow “Green Depth”.

Mascara: “Black”.

Lipstick: “Adore”.

Stort udvalg af Kjær Weis

Hvis du, ligesom jeg, skulle blive rigtig glad for ét eller flere af produkterne fra Kjær Weis, så kan man faktisk købe refiller til alle produkterne, så man kan få fyldt op af produktet, til en billigere pris, end hvis man skulle ud og købe produktet igen, med emballage og det hele. Det er altså smart.

Økologisk makeup - Kjær Weis
Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Loading...