Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Kender du HOTmakeup?

HOTmakeup er kendt for deres vilde og ekstremt holdbare farver med masser af pigment og shimmer.

Kender du HOTmakeup?

Ligeledes må jeg sige, at priserne er yderst budgetvenlige, i dette sæt HOTmakeup HOT Shadow Collection Kit får du hele 24 smukke øjenskygger til kun 199 kr. Farverne spænder helt fra de brune og nude toner til den helt hidsige tyrkise blågrønne farve, der pynter på enhver solbrun eller gylden hud. Grunden til at øjenskyggerne holder så godt er blandt andet at de er bagt i stenovn, hvilket også giver den her metalliske shimmereffekt.

Kender du HOTmakeup?

Når jeg ønsker en mere intens farve, sprayer jeg lidt LCC Moisture On The Go Facial Mist på min pensel, og dypper den derefter i øjenskyggen. Det giver ikke kun en mere intens farve, det øger også holdbarheden endnu mere. Prøv det med en mørk øjenskygge, som du vil bruge til eyeliner – det fungerer skide godt!

Opnå det ønskede look med HOTmakeup

Kender du HOTmakeup?

Til kinderne er HOTmakeup HOT Bronzing Collection Kit (Limited Edition) perfekt, uanset hvilken hudfarve du har. Den består af 9 flotte stenovnsbagte farver, der kan bruges til både highlighter, bronzer, blush og øjenskygge, og er ligeledes fyldt med pigmenter og shimmer, til at give den helt perfekte glød til ansigtet. Farverne kan kombineres på kryds og tværs, så du opnår lige det look, du ønsker.

Kender du HOTmakeup?

Jeg bruger HOTmakeups ovale børster til påføring, eksempelvis HOTmakeup Oval Brush No 3 er jeg rigtig glad for at bruge til blush. Ellers er jeg også rigtig glad for Youngblood Natural Hair Contour Blush Brush, der giver en blødere blend i forhold til ovalbørsterne.

Vil du læse mere om HOTmakeup, og samtidige se hele NiceHairs sortiment, så tryk her:
HOTmakeup

Kender du HOTmakeup?

Jeg har makeuppen klar til et solfyldt og blomstrende forår, har du??

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...