Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Guide: HOTmakeup børster

Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk om ovalbørsterne fra HOTmakeup var gode. De er meget anderledes i forhold til andre makeupbørster, jeg er vant til - men der var ingen grund til at være bekymret. De fungerer helt super. Jeg kan specielt godt lide at lægge concealer, primer, pudder og rouge - mens til øjenskygge, synes jeg, de er lidt for hårde.

Guide: HOTmakeup børster

HOTmakeup Artist Oval Brush Collection

Jeg har testet et sæt med 10 børster, som alle har forskellige brugsområder. Børsterne kan også købes hver for sig, men sættet er super, hvis du trænger til at opdatere dine makeupbørster. Alle børsterne er ovalformet og kommer med lange håndtag, som gør dem nemme at bruge.

Guide: HOTmakeup børster

Her er en kort gennemgang af de forskellige børster i sættet:

Nr. 1 er velegnet til pudder. Brug den i cirkelbevægelser på huden for et dækkende og jævnt resultat. Jeg har testet den med fx foundation pudder fra MAC, og det fungerer rigtigt godt.

Guide: HOTmakeup børster

Nr. 2 er en foundationbørste, og den fungerer på samme måde som nr. 1.
Nr. 3 er super til at lægge blush på kinderne.
Nr. 4 bruges til at lægge øjenskygge og eyeliner.

Guide: HOTmakeup børster

Nr. 5 skal bruges til bryn og/eller eyeliner. Jeg bruger blyant til at tegne mine bryn, men hvis du foretrækker at bruge en brynpudder, så passer denne godt til det.
Nr. 6 er en concealerbørste. Jeg brugte den til at lægge en flydende concealer og den fungerer udmærket til det.

Guide: HOTmakeup børster

Nr. 7-10 er børster velegnet til contouring, eyeliner, bryn osv. Her er det bare at prøve sig frem, og se hvilken du kan lide.

Guide: HOTmakeup børster

Børsterne er lavet af 100% blødt, syntetisk hår og er ikke testet på dyr. Du kommer garanteret ikke til at fortryde, at du købte disse - og prisen er rimelig, da du får meget for pengene.

Køb den her: HOTmakeup Artist Oval Brush Collection

Guide: HOTmakeup børster
Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Loading...