Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Glemmer du også disse 3 områder??

Hvor mange af jer husker at afrense og smøre halsen og brystet ind?? Eller tænker på at beskytte håndrykken med solcreme?

Faktisk så er det de 3 steder, vi ældes først. Huden i disse områder er meget tyndere, derfor skal der ikke meget til at ødelægge cellerne.

Tag et ekstra kig næste gang du møder en ældre dame med et velplejet ansigt. Læg mærke til hendes kavalergang eller håndryggen - så vil den ofte være rynket, slap og med pigmenteringer.

Så piger, HUSK nu de områder!

Det er nemt, når I alligevel står i badet og renser ansigtet, så husk også halsen og brystkassen. Og kom efterfølgende jeres normale hudplejeprodukter på I disse områder. Man har ofte lidt rester på hænderne, som man kan bruge her.

Og husk solfaktor !!!

Jeg bruger denne: Murad Suncare Oil-Free Sunblock SPF 30

Rengør ansigt, hals og bryst

Men hvis I alligevel tænker, at der er begyndt at komme pigmentpletter (farveforskelle) eller huden er blevet uens og tynd. Eller I ved, at om noget tid har I en vigtig fest, fx bryllup og I ved I skal have have stropløs kjole på.

Så er dette produkt fra Murad FANTASTISK: Murad Resurgence Rejuvenating Lift For Neck And Decollete

Grunde til hvorfor dette Murad produkt er så fantastisk

  • Naturlige plantebaserede ingredienser forbedrer hudens elasticitet, så den fremstår glattere og mere smidig

  • En unik kollagen-fremmende sammensætning, som indeholder ekstrakter af jambolan, mango og banan. Sammensætningen har en tredobbelt virkning, idet den både udglatter, udfylder og tilfører huden ny energi

  • Retinyl Palmitate fremmer cellefornyelsen og reducerer synligheden af rynker

  • Ekstrakt af hvede-melbærris og lakridsrod lysner, opfrisker og udjævner hudfarven og reducerer dermed effektivt synligheden af pigmentforandringer og misfarvninger.
Follow

Hej, Jeg har en uddannelse som kosmetolog, fodplejer og negletekniker. Jeg arbejdede som kosmetolog og spaterapeut i 5 år, inden jeg startede som salgskonsulent. Her får jeg virkelig udlevet min passion for hudpleje, da jeg dagligt er i kontakt med mange forskellige produkter. Jeg har en kæmpe kærlighed for naturlig skønhed med en twist af glamour. Og jeg er af den mening, at skønhed kommer indefra, da huden er et spejlbillede af, hvordan kroppen har det. Men med en fornuftig blanding af hudpleje, makeup og en naturlig udstråling så kommer man langt :)

Loading...