Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ HUDPLEJE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Glatte ben i længere tid - JA TAK ik ?

Glatte ben i længere tid - JA TAK ik ?

Fjern hår med Panasonic Epilator

Er du også træt af at skrabe dine ben næsten hver eneste dag? Så prøv Panasonic Epilator. Jeg skulle lige lade mine hår på benene gro lidt, inden jeg kunne komme igang med at bruge den, da de skal være over 0,5 mm lange, inden man kan bruge denne epilator. Men efter jeg har prøvet den, synes jeg godt, at jeg kan strække min barbering i ca. 8 dage.

Sådan fungerer epilatoren

Glatte ben i længere tid - JA TAK ik ?

Den er udstyret med en roterende skive med 24 små pincetter, så den hiver alle hårene ud. Jeg synes ikke, at det er helt smertefrit, men man må sige, at den virkelig er effektiv! Den fjerner ALLE hår, og efterlader benene super glatte. Og det bedste af det er, at det går SUPER HURTIGT. Wupti....... Så er der glatte ben!

Jeg fik også min mor til at teste den, og hun sagde at hun næsten ikke kunne mærke noget, da hun brugte den på hendes ben (Så jeg er åbenbart en piv).

Glatte ben i længere tid - JA TAK ik ?

Det er en mini-epilator, så den er nem at have med på rejser og weekendophold. Den er beregnet til at bruge på arme og ben, men jeg bruger den kun til benene, da jeg ikke har behov for at fjerne mine hår på armene, men det er der andre der gerne vil, og det kan man altså gøre hurtigt og nemt med denne mini-epilator.

Læs mere om produktet her: Panasonic Epilator ES-WU11

Hvordan bruger man Panasonic Epilator?

Glatte ben i længere tid - JA TAK ik ?

Den kan kun anvendes på tør hud, så jeg bruger den, lige inden jeg går i bad. Den er ikke genopladelig, så den skal sættes i stikkontakt imens man bruger den.

Glatte ben i længere tid - JA TAK ik ?

Hvis jeg ikke skal i bad efter jeg har fjernet alle hårene på benene, så slutter jeg af med en lækker bodylotion. Og der bruger jeg gerne Rønsbøl’s bodylotion, fordi den er uden parfume og kunstige farvestoffer, og efterlader altid huden gennemfugtet og blød.

Husk at rengøre epilatoren efter brug, med den lille børste som også er med i æsken, så opnås de bedste resultater hver gang.

Vil du vide mere om Rønsbøl Body Lotion, så klik her!

Så vil man have en effektiv, hurtig og nem epilering, så kan jeg varmt anbefale Panasonic Epilator ES-WU11!

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Loading...