Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HUD- OG/ELLER HÅRPLEJE FOR 119KR. OG SPAR 25%* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Giv kroppen et power-boost

Mange skyder det nye år i gang med en sundere livsstil med henblik på at give sig selv det bedste udgangspunkt for de næste 12 måneder.

Læs med, når vi hos Nicehair igen går på en lækker juicekur fra Restart Juice for at få ny energi til et nyt vildt år i skønhedens tegn.

Giv kroppen et power-boost

Skønhed kan både komme både indefra og udefra.

Hos Nicehair finder du en masse lækre produkter, der giver din hud og hår en vitaminindsprøjtning i form af nærende og plejende cremer, sera, balsam og meget mere. Men du kan også – ligesom os her hos Nicehair – gøre dig selv en tjeneste og give din krop en masse næring i form af grønne sunde juicer, der hjælper på både de indre organer men også har en virkning på din hud og dit hår.

Her hos Nicehair tager vi nemlig et par gange om året en fælles juicekur fra Restart Juice for sammen at skille os af med nogle af de dårlige vaner, vi har fået hen over julen, sommerferien, fødselsdag osv. og give os selv et boost af energi inden en ny travl og spændende periode. Vi elsker det!

Derfor vil vi her tage dig med igennem en 3-dages Restarter juicekur her på kontoret. Måske det også er noget for dig?

Hvorfor tage en juicekur?

At skippe almindelige måltider et par dage og erstatte dem med grønne og sunde juices er en fantastisk måde at få et ordentligt vitaminboost, der styrker immunforsvaret, få bugt med afhængigheden af kaffe og sukker samt eventuelt kickstarte et vægttab eller en sund livsstil.

Det er også en virkelig god måde at komme i kontakt med din egen krop og sult, da du bliver mere bevidst om, hvornår og hvorfor du spiser.

Måske du selv kender det med, at man når at køre en halv pakke kiks indenbords, før det går op for én at man spiser?

Med en juicekur får du mulighed for at få mere selvindsigt i dine spisevaner ved at skære alle almindelige måltider fra i en periode. På den måde bliver du opmærksom på, om du tyer til køleskabet eller slikskuffen, når du fx keder dig, er ked af det, er stresset, er træt, eller om det er når du oplever reel sult. Det er et super værktøj til at få mere kontrol over din krop og dine vaner.

3 dage med Restart Juice

Når vi her på Nicehair-kontoret går på juicekur vælger vi som regel enten et 3 eller 4 dages restarter kit fra Restarter Juice. Der findes forskellige slags pakker alt efter dit behov, og hvor længe du vil være på kuren. Du kan også sætte en abonnementsløsning op, hvor du hver uge modtager juices, så du kan holde dit daglige indtag af vitaminer og grøntsager oppe.

Vi har denne gang valgt et 3 dages Restarter Kit, der indeholder juice, kakao, ingefærshots, citron, tebreve, et genanvendeligt sugerør og også en PDF med en 4-dages madplan og opskrifter på Powerfoods, så du kan fortsætte med grøn og nærende kost efter din juicekur. Det er mega lækkert og inspirerende, og så er du straks klar til de næste 3 dage.

En dag med juice

Under juicekuren får du hver dag 5 juices, 1 ingefærshot og en kakao-drik. Det lyder måske som meget væske og lidt fylde, men vi har på egen krop har erfaret, at det nærer og mætter. Her kan du se lidt mere om hver enkelt juice og drik, som vi drikker under vores kur.

Første startskud

Dagen skydes i gang med et ingefærshot, der også byder på æble og citron. Det er en skøn, skarp lille sag, der lige sætter skub i forbrændingen, og sikrer at du bliver ordentlig vågen. Efter shottet anbefaler Restart Juice, at du drikker vand med citronsaft for bl.a. at sikre, at du får nok væske. Citron er en lækker smagsgiver og leverer samtidig en masse C-vitamin, der er ekstra godt i de kolde måneder. Vi elsker at bruge kogende vand, så det bliver en form for erstatning for vores sædvanlige morgenkaffe.

En mild morgenjuice

Dagens første rigtige juice er Mango Mania, der er sød og mættende – perfekt til smagsløg, som endnu ikke er helt vågne. Med den velkendte smag fra mango, æble, citron og ingefær – kombineret med gulerødder og grape – er denne skrigende orange juice e sikkert hit, der bare emmer af sommer!

Snack o'clock

I stedet for en formiddagssnack kan du inden frokost få endnu et lille boost fra Mr. Green – en knaldgrøn juice fyldt med antioxyderende ingredienser som bl.a. matcha, spinat, citron og ananas. Den er mindre sød end fx Mango Mania, men den er stadig lækker og fuld af smag.

Flydende frokost

Dagens frokost – Acai Boosteren – er spækket med vitaminer fra rødbeder, ananas og acaibær. Sidstnævnte er en vaskeægte super-food, der er spækket med Vitamin A, calcium og indeholder ekstremt mange antioxidanter – faktisk indeholder de 3 gang så mange antioxidanter som blåbær! Og så smager de lidt af en blanding mellem brombær og chokolade – what’s not to love? Vi synes virkelig, at dette er en skøn juice. Den er fyldig og rund i smagen, hvilket giver en mættende og tilfredsstillende fornemmelse midt på dagen.

Sweet like chocolate

Glem alt om eftermiddagskagen (det er ellers virkelig noget, vi sætter pris på her hos Nicehair)!

Din eftermiddagssnack – Oh Happy Day – kommer i form af en superlækker, cremet ”kakaomælk” lavet på raw kakao, mandeldrik og kokosvand. Men det er bestemt ikke en syndig eftermiddagssnack, den er nemlig fyldt med elektrolytter fra kokosvandet, og raw kakao er en god kilde til mineraler som jern, kalium og magnesium.

Vi ville ønske, at vi kunne trække sådan en her i kaffemaskinen i stedet for den almindelige sorte kaffe eller den knap så sunde automat-kakao.

Varm juice? - Ja tak

Juicekurens aftensmad består af en ”suppe-juice” kaldt Soup It, der er lavet på peberfrugt, gulerødder og græskar.

Du vælger selv, om du vil spise/drikke den varm eller kold. Til juicen får du en lille pose med hakkede grøntsager, som du kan svitse for at give lidt crunch og ekstra fylde.

Efter en hel dag med juice er det dejligt at få noget, der ikke er sødt eller surt, men i stedet har en mere salt smag, og de sprøde grøntsager giver det lidt bid. Personligt foretrækker mange her hos Nicehair at varme suppen – bare for at skabe lidt afveksling fra de andre juices.

Godnat saft

Dagens sidste juice, Power Roots, indeholder masser af rodfrugter som gulerødder og søde kartofler, der er med til at give dig en let mæthedsfølelse, så du ikke vågner sulten op om natten. Denne juice er en god måde at runde dagen af på, så du er klar til at starte en ny sund dag i morgen.

Giv kroppen et power-boost

Slut for dagens juice

Det var dagens lækre juicer, der alle byder på vidt forskellige smagsoplevelser og teksturer, der varierer fra de helt tynde til mere cremede væsker. Undervejs i løbet af dagen kan du selvfølgelig tilføje andre drikkevarer som vand og urtete, så du sørger for at holde væskebalancen oppe. Restart Juice anbefaler, at du undgår koffein og sukkerholdige drikke under kuren, så du opnår det bedste resultat.

Vi skal være ærlige og indrømme, at vi gange synes, at det er liiiidt svært at undvære morgenkaffen, men det er mest på førstedagen, at det er et problem. Det er også derfor, vi synes, at det er fedt at gå på juicekur sammen, så vi kan støtte hinanden – og give mandsopdækning, hvis én person pludselig har kurs mod kagebordet.

Giv dig selv en ny start med Restart

Hvad tænker du? Er juicekur noget for dig?

Vi elsker som sagt at genstarte hele systemet et par gange i løbet af året, så vi lige kommer i kontakt med vores krop og kan skille os af med lidt overflødige kilo eller med sukkertrangen.

Tjek Restart Juices hjemmeside ud for for mere information og for at finde den juicekur, der passer dig bedst.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Loading...