Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

20% PÅ 8 LUKSUSBRANDS: CLINIQUE, LANCÔME ETC. | 25% PÅ KARMAMEJU & BIOTHERM | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Flotte negle med folie

Flotte negle med folie

Jeg elsker neglelak og nail art, og jeg begiver mig gerne ud i at prøve nye teknikker hele tiden. Jeg har tidligere prøvet kræfter med neglefolie, men synes ærligt talt, det har været lidt svært.

Nail Diva laver også folier, og jeg havde kun hørt godt om mærket, så derfor besluttede jeg mig for at prøve kræfter med neglefolie halløjet endnu engang.

Og her er resultatet så.

  • Start altid med at lægge en Base Coat uanset, hvad du skal have på neglene. Det minimerer risikoen for misfarvninger af neglen, som man desværre ellers godt kan få af nogle neglelakker. Desuden udjævner det også overfladen på dine negle, så det du efterfølgende påfører, lægger sig pænere på neglene. Jeg bruger Maybelline Superstay 3D Gel Effect Plumping Top Coat som egentlig er en Top Coat, men jeg synes også, den fungerer rigtig fint som base.

  • Derefter lægger jeg to lag neglelak. Vent til det første lag er helt tørt, til du lægger det næste lag. Ellers bliver tørretiden endnu længere, og du får hurtigt mærker i overfladen af lakken. Jeg bruger her CND Vinylux Neglelak Locket Love - som er en rigtig smuk og yderst holdbar neglelak.

  • Når neglelakken er helt tør, påfører du et tyndt lag Nail Diva Foil Glue.

  • Vent til limen er blevet gennemsigtigt og næsten tør.

  • Klip et stykke af folien, der er stort nok til at dække din negl. Læg den ovenpå neglen, med bagsiden mod neglen, og gnub rigtig godt på overfladen. Man kan få flere forskellige folier. Den jeg bruger her, er Nail Diva Folie Black Ebony som er en sort metallisk folie.

  • Træk folien af neglen og påfør Top Coat, så du får så lang en holdbarhed på neglefolien som muligt. Husk også at påføre Top Coat ude på kanten af neglene, da det typisk er der, neglelakken starter med at skalle af.
Flotte negle med folie

Jeg er blevet vildt godt tilfreds med resultatet, og kan godt lide spillet mellem folien og guldneglelakken.

Måske, hvis man er rigtig god, man kan påføre folien, så den dækker hele neglen, og man ikke kan se neglelakken indenunder, men jeg kan faktisk rigtig godt lide effekten med en neglelak under.

Når det kommer til holdbarheden af folien, så er den altså ikke helt ligeså god, som holdbarheden er på en neglelak.

Men til gengæld så gør det ikke noget, at lidt af folien forsvinder, for jeg har jo en farvet neglelak indenunder.

Jeg er vild med looket, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg har leget med neglefolie.

Flotte negle med folie
Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Relaterede produkter

Loading...