Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 10 SKØNNE BRANDS SOM ELEVEN, FILORGA.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Cushion: Foundation på en helt ny måde!

Cushion: Foundation på en helt ny måde!

Jeg har fået lov til at teste L’Oréals nye Nude Magique Cushion Foundation i den lyseste farve, 01 Porcelain. Det er en helt ny måde at bruge foundation på!

Cushion foundations er et relativt nyt og hypet fænomen. Man siger, at vi her i Europa og USA er nogle år bagefter, når man sammenligner med asiatiske skønhedsprodukter. Konceptet med foundation i en luftig pude stammer fra Korea, og koreanerne har haft denne type foundations længe. De er først for nylig kommet til Europa, hvor Lancôme lagde ud med en og dernæst L’Oréal. Mærker som MAC, Yves Saint Laurent og Yves Rocher er også ved at lancere disse cushion foundations.

Emballagen ser utrolig sød og delikat ud, og så er den meget praktisk at have med på farten, når du skal ”touche up” på din makeup. Super handy produkt. Når du åbner det smukke pinkmetalliske låg, finder du en ”tap tap” applikatorsvamp, som sikrer dig en blød, fløjlsagtig finish. I rummet nedenunder finder du en luftig pude, som er vædet med foundation.

Cushion: Foundation på en helt ny måde!

Jeg har listet nogle af egenskaberne op:

  • Let dækning og glød
  • Lysreflekterende og fugtgivende formel
  • Friskt og naturligt resultat, som ikke ser ”make-uppet” ud
  • Meget brugervenlig
  • Indeholder SPF 25
  • 4 nuancer, herunder 01 Porcelain, 03 Vanilla, 04 Rose Vanilla og 11 Golden Amber.

Applikatorsvampen var jeg desværre ikke imponeret af. Den bliver hurtig ulækker, og så er den meget hård og svær at påføre produktet med. Man føler nærmest, at man gnider foundationen rundt i ansigtet. Applikatorsvampen ”glider” ikke så let henover huden. Personligt er jeg mere til en beautyblender eller pensel, så dette brugte jeg til at påføre min cushion foundation med. Men det er jo en smagssag – så prøv dig frem, og se hvad du mest er til :-)

Denne foundation er ret uhygiejnisk, idet der ophober sig mange bakterier i svampene. Holdbarheden er heller ikke den bedste. Den holder ikke hele natten, uden at man skal ”touche up”. Jeg har prøvet med primer under, samt med pudder ovenpå foundationen, men resultatet er stadig det samme.

Cushion: Foundation på en helt ny måde!

Du kan nemt bygge dækningen op, men den kan også være tæt på transparent, hvis du bedre kan lide det sådan. Min hud er lidt uren og med store porer, så der er en del, som skal dækkes. Jeg brugte to lag L’Oréal Paris Cosmetics Nude Magique Cushion Foundation. Min hud ser frisk og levende ud med en lækker glød.

Follow
Sophia Krogsgaard

Hej. Jeg er ansat som produktopretter og blogger hos NiceHair, og vil løbende blogge om beauty her på Magazine. Beauty og mode fylder en stor del i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og være "up-to-date" på de nyeste trends indenfor fashion og beauty. Jeg har en stor passion for hudpleje, make-up og beauty generelt.

Loading...