Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MÆRKER SOM TROMBORG, YSL, MAC.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Bliv (endnu mere) skøn indefra og ud med kosttilskud

Kollagen, hårvitaminer, multivitaminer og alle de andre kosttilskud, der findes på markedet, har hver deres helt egen funktion for din krop. Uanset om du er ude efter ungdommelig hud, kraftigt hår eller stærkere negle, kan du hos NiceHair finde det helt rigtige kosttilskud til dig.

Læs mere her, hvor vi gennemgår nogle af de fantastiske produkter, der kan gøre dig endnu mere sund og smuk både indeni og udenpå.

Bliv (endnu mere) skøn indefra og ud med kosttilskud

Hvorfor tage kosttilskud?

Kosttilskud er, som navnet antyder, et supplement til din kost. Det er altså ikke noget, der kan erstatte en sund livsstil med varieret kost, men det kan hjælpe dig med at sørge for, at du er godt dækket ind med de vitaminer og mineraler, der kan hjælpe på kroppens funktioner.

For eksempel vil en vitaminpille aldrig kunne erstatte et dagligt indtag af frugt og grønt, men det kan hjælpe dig med at holde niveauet af andre vitaminer oppe, hvis du for eksempel ikke får nok A-vitamin, jern eller Omega-3 gennem kosten. Se derfor altid kosttilskud og vitaminer som en ekstra hjælp til at sikre, at alle din krops depoter er fyldt op og klar til yde deres bedste.

Nogle kosttilskud er særligt rettet mod specifikke problemer som for eksempel tyndt hår, svage negle eller hudproblemer. Her kan du se og læse om nogle af vores mest populære vitaminer og kosttilskud.

Bliv (endnu mere) skøn indefra og ud med kosttilskud

Hårvitaminer

Hvis du ønsker dig mere fyldigt hår eller stærkere negle, kan du opleve gode resultater ved at supplere med kosttilskud, der indeholder ingredienser, som kan medvirke til at fremme væksten af hår og negle. I hairgummies finder du ofte forskellige typer af B-vitamin, blandt andet biotin, B1-B6, B12 og niacin, der er med til at gøre håret længere, sundt, fyldigt og glansfuldt. Zink er desuden også en effektiv ingrediens til at styrke neglene, så de kan vokse sig længere og stærkere.

Her kan du se nogle af vores kosttilskud til hår og negle:

Kollagenpulver og kollagenpiller

Kollagen er enormt oppe i tiden og er efterhånden blevet en nøgleingrediens i såvel kosttilskud som cremer og hårplejeprodukter. Kollagen er nemlig et protein, der er utroligt vigtigt for din hud, hår og knogler.

Kollagen er naturligt forekommende i kroppen, og får huden til at se elastisk, fast og fyldig ud. I takt med alderen mindskes kroppens egen kollagenproduktion, hvilket er med til at forårsage ældningstegn. Ingrediensen er derfor blevet særligt populær for evnen til at hjælpe huden til at se ungdommelig ud igen.

Mange oplever også, at synligheden af appelsinhud mindskes, når de tager et kollagentilskud. Det kan skyldes, at kollagen som sagt går ind og gør huden mere fast og "fyldig" på hele kroppen - ikke kun i ansigtet - hvilket kan resultere i, at cellulitis bliver mindre fremtrædende.

Hos NiceHair kan du få kollagenpulver, der er lige til at blande op med lidt vand eller i kaffe, men er du ikke så glad for at skulle drikke det, kan du hos os også få kollagen som pille eller vingummi.

Her kan du se nogle af vores kollagentilskud:

Bliv (endnu mere) skøn indefra og ud med kosttilskud

Hudvitaminer

Giv din hud de bedste forudsætninger for at være sund og ungdommelig. Med kosttilskud særligt udviklet til huden får du de vitaminer og mineraler, der er ekstra gode for hudens sundhed.

Tanning vitamins

Tanning vitaminer er for mange blevet en god ven i deres forberedelse på solens stråler. Dette kosttilskud menes nemlig at bidrage til en dybere og længerevarende kulør og mindre sandsynlighed for forbrænding.

Der er også mange der oplever, at disse vitaminer er med til at holde soleksem nede, så de bedre kan tolerere solens skarpe lys i sommerperioden, og de kan derfor være en hjælp for dig, der er meget lyssensitiv.

En af de centrale ingredienser i disse kosttilskud er blandt betakaroten, der kan være med til at give huden en mere glødende kulør. Desuden indeholder de C-vitamin, der er med til at gøre huden mere spændstig. A-vitamin er desuden med til at hjælpe på cellefornyelse, hvilket er vigtigt, når huden ”skades” af solen, og E-vitamin virker antioxiderende og beskytter huden mod solskader. Derfor er særligt de to sidste vitaminer vigtigt ingredienser i din daglige kost, der kan hjælpe din hud med at være modstandsdygtig over for solens stråler.

Her kan du se vores udvalg af tanning vitamins:

Bliv (endnu mere) skøn indefra og ud med kosttilskud

Multivitaminer

En god klassisk multivitamin er fast inventar i mange danskeres hverdag. Det er en god mulighed for at sikre, at du får alle dine daglige vitaminer – også på dage hvor der måske ikke lige er så mange grøntsager på menuen. Nu er det også muligt at få multivitaminpiller til både børn og voksne i forskellige vingummi-udgaver, så det bliver lettere og mere lækkert at få pillerne ned.

Se et udvalg af vores mange forskellige multivitaminpiller, som både fås til børn og voksne:

Diverse vitaminer og kosttilskud

Hos NiceHair har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af andre vitaminer og kosttilskud, der kan hjælpe dig i din hverdag. Uanset om du er ude efter D-vitamin, Omega-3, et energi-boost eller noget helt andet, finder du et bredt udvalg af kosttilskud her hos NiceHair.

Se et lille udvalg af vores mange forskellige tilskud:

Bliv (endnu mere) skøn indefra og ud med kosttilskud

Hvis du vil undgå piller eller kapsler

Er du ikke god til at sluge piller? Så prøv nogle af vores vitamin-vingummier eller vitamin-tyggegummi, så det bliver let og lækkert at få dit daglige vitaminboost.

De fås i en lang række forskellige smagsvarianter og selvfølgelig både til børn og voksne.

Hud- og hårpleje til dine kosttilskud

Når du tager kosttilskud for fx at forbedre udseendet af din hud eller hår, kan det også være en fordel for dig at anvende hudpleje og hårplejeprodukter, der støtter op om det.

Se et par af de hud- og hårplejeprodukter, der matcher vores kosttilskud:

Gå på opdagelse og bliv sundere

Vi håber, du er blevet klogere på og inspireret til selv at prøve nogle af vores kosttilskud - måske du også vil se og mærke fantastiske resultater på både krop, hud og hår. Husk, at du hos os altid kan finde en masse lækre produkter, der får dig til at føle dig skøn og smuk både udenpå og indeni.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Relaterede produkter

New Nordic Hair Volume 90 Pieces
614,00 kr
399,00 kr
VitaYummy Hair & Nails Vitaminer 60 Pieces
97,00 kr
Vejl. pris 149,00 kr
Yummi Haircare Gummi Hair Vitamins 60 Pieces
189,00 kr
Vejl. pris 249,00 kr
Xlash Hair Growth Formula Pills 60 Pieces
256,00 kr
192,00 kr
Smuuk Skin HairBooster 180 Pieces
249,00 kr
Vejl. pris 329,00 kr
Loading...