Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 30% PÅ 10 MÆRKER | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Pür Cosmetics
Pür Cosmetics
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Pür Cosmetics er de første på markedet til at producere anti-aging mineral makeup, samt er de det første brand til at anvende Retinol og Ceramider i deres Ceretin® Complex. Pür leverer intelligente skønhedsløsninger til en fejlfri hud i dag og et endnu smukkere ydre i morgen. De har et bredt sortiment af makeup produkter, som leverer fejlfri dækning på blot 60 sekunder og en forbedret hud på 60 dage. Deres prisbelønnede formler er en blanding af mineraler, plantebaserede og anti-aging ingredienser ligesom keratin kompleks. De arbejder på at perfektionere de sarte hudlag og give huden, hvad den har brug for - når den har brug for det.

Ceretin® Complex er indkapslet aktive ingredienser i pulverform, der bekæmper tegn på ældning:

  • Stimulerer kollagen
  • Reducerer irritation, rødme og forbedrer fugtbalancen
  • Lysner og udjævner pigmenteringer
  • Udjævner hudtonen
  • Forbedrer udseendet af linjer, rynker og kragetæer
  • Reducerer hyperpigmentering, som er følge af ar og akne

Resultaterne er, at efter 8 uger, oplevede 89 % af kvinderne en forbedring i hudtonen. Efter 6 uger, oplevede 75 % af kvinderne synligt mindre hudirritation. Efter 5 uger, oplevede 85 % af kvinderne en reduktion i forekomsten af misfarvninger, og efter 4 uger, oplevede 89 % af kvinderne en blødere og glattere hudtekstur. Pür beskriver deres mineral makeup som "makeup med et formål". Alle produkterne er formuleret, så de er gode for din hud, og så de ikke kun hjælper med at give din hud det, den mangler, men også hjælper med at korrigere hudens generelle udseende. Produkterne indeholder blandt andet 100 % ren shea smør, som forbedrer teksturen og hudfarven. Solfaktor er inkluderet for vital UV-beskyttelse, når det er muligt. Mange produkter har ligeledes C-vitamin og Waltheria uddrag for en lysere teint og mere jævn hudfarve. Endelig, er alle deres produkter pakket med formler med centrale antioxidanter, vitaminer og mineraler for hudens sundhed.

Desuden mener Pür at innovativ skønhed ikke bør være en byrde for nogen, derfor har de været fokuserede på at skabe vegan venlige produkter lige fra starten af. Alle produkterne er således totalt fri for dyreforsøg. Pür er et miljøvenligt mærke, som går ind for at minimere spild og bruge ansvarligt fremskaffede ingredienser. Mange af Pür Cosmetics produkter er parabenefri, fordi det antages, at disse kemikalier er forbundet med kræft, samtidig er mange af produkter er vegan venlige, så du kan nu vælge fra et udvalg af produkter, der er gode for din hud og ikke indeholder animalske produkter. Mange af deres produkter er også glutenfri; gluten kan anvendes som et bindemiddel i kosmetik, men fordi forskning har vist, at gluten kan udløse cøliaki symptomer, har Pür valgt at udelukke denne ingrediens fra deres produkter. Bisphenol A (BPA) er et toksin, der er almindeligt forekommende i plastprodukter og har været kendt for at udvaske dens toksiner i vand. For at være på den sikre side, har Pür udelukket BPA fra alle deres produkter. Til sidst, er mange af produkterne alkohol og talkum-fri, da begge disse ingredienser kan udtørre og skade huden.

Loading...