Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | KØB 1 GAVEÆSKE - OG FÅ EN GRATIS RØNSBØL FACE OIL (VÆRDI: 299 KR)

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Olaplex
Olaplex
Viser 12 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Stylingprodukter
Hårolie
Leave-in Creme
Tilbehør
Extensions
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Silvershampoo/ Conditioner
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Kraftigt
Kruset
Krøllet
Normalt
Skadet
Tørt
Indhold
Alkoholfri
Glutenfri
Parabenefri
Phthalatfri
Sulfatfri
Vegansk
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Repair/ Genopbyggende
Udglattende
Varmebeskyttende
Volumen
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Olaplex

En verdens sensation indenfor professionel behandling af beskadiget, farvet og afbleget hår.

Dean Christal har været skønhedsguru i rigtigt mange år. Han havde længe funderet over, hvordan han, som professionel, eventuelt kunne være med til at løse problemerne omkring beskadiget hår. Faktisk var han i gang med at udvikle et silikoneprodukt, som et alternativ til marokkansk olie.

Et tilfældigt møde hos en fælles bekendt, blev vendepunktet. Dean mødte en af verdens førende kemikere, Craig Hawker. De to talte sammen og Dean fik vakt Craigs interesse via sin fortællling om de forskellige udfordringer, der opstod ved bla. farvning og blegning af hår.

Meget kort tid efter deres samtale, blev Dean ringet op af Craig, som bad ham komme forbi næste dag. Craig og endnu en kemiker, Eric Pressly, havde muligvis allerede løst gåden. De havde ikke taget udgangspunkt i de forskellige ydre årsager til, at håret blev beskadiget, men istedet de indre årsager...når håret farves/bleges og/eller varmebehandles, så nedbrydes salt- og svovlbindingerne betydeligt og håret efterlades efterhånden mat, kedeligt og beskadiget. Derfor opfandt Craig og Eric en molekylebehandling, Olaplex, som trænger helt ind i hårets kerne og herfra genopbygger salt- og svovlbindingerne med helt op til 99 %.

Dean fik en lille prøve med sig, så han kunne afprøve produktet. Han delte det med kendis-coloristen, Tracy Cunningham. Begejstringen ville ingen ende tage. Resultatet var ikke til at tage fejl af...det innovative produkt kunne alt det, andre produkter ikke havde evnet at levere...genopbygge håret og styrke kvaliteten markant. Håret efterlades naturligt, fleksibelt og elastisk.

Olaplex så verdens lys i Erics garage-laboratorium....helt uden dyretests, silikone, sulfater og phtalater m.m. Produktet er afprøvet på stort set alle hårtyper og effekten er omtrent den samme. Trods Olaplexs fantastiske resultater, så er det jo ikke en trylleformular...så virkeligt ødelagt hår bør stadig klippes af og få en frisk start, hvor Olaplex eventuelt kan komme ind i billedet.

Olaplex er specielt effektiv til blonderet/afbleget hår, idet denne behandling på normalvis er ret så belastende for håret. Nyheden om Olaplex spredtes, som en steppebrand og inden produktet overhovedet var blevet lanceret, havde mere end 5000 saloner forudbestilt.

Olaplex kan købes her

Olaplex kom endelig til Danmark i april 2015 og successen her er lige så stor, som i den store vide verden. Olaplex er et professionelt tre-trins-hårbehandlingssystem, som du udelukkende kan få udført hos frisøren. Salon Nice Beauty i Skolegade, Esbjerg, udfører naturligvis denne behandling.

Kort fortalt foregår behandlingen på denne måde:

  • Olaplex No. 1, Bond Multiplier, blandes i hårfarven eller i afblegningen og tilføres håret nøjagtig, som du er vant til. Efter endt trække tid, skylles håret grundigt og Olaplex No. 2, Bond Perfector, smøres i håret fra 5 til 30 minutter. Når den vurderede behandlingstid er ovre, skylles håret igen og vaskes derefter med almindelig shampoo og måske balsam.

Vi anbefaler, at du køber Olaplex No. 3, Hair Perfector, som er tænkt til hjemmebrug èn gang om ugen...både for at pleje salon resultatet og for at gøre håret mere forberedt til næste gang farvning, afblegning, samt for at beskytte imod varmebehandling. Du kan blandt andet købe Olaplex No.3 i Salon Nice Beauty og på Nicehair.dk.

Olaplex - First of a kind - an absolute HOME RUN.

Loading...