Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 10 SKØNNE BRANDS SOM ELEVEN, FILORGA.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Pukka
Pukka
Viser 3 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Kategorier
Pris
Kosttilskud
Kosttilskud
Te
Indhold
Økologisk/ Naturlig
Køn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Pukka

Pukka Ayurveda - Hudpleje & økologisk helsete!

Pukka Ayurveda Skincare er en lækker serie med ti naturlige hudpleje-klassikere formuleret af Pukka’s ayurvediske urteekspert, Sebastian Pole. Produkterne indeholder alle meget koncentrerede, bæredygtigt høstede olier, frugter og urteekstrakter, udvundet med en avanceret CO2-proces, der giver en enestående kvalitet og renhed, hvilket resulterer i at de effektivt trænger dybt ned i huden. Pukka Ayurveda er økologisk og certificeret af Soil Association (92.6%-100%). Pukka Ayurveda tåler at blive målt op mod de fineste serier og er samtidig med til at realisere den ambition, der er så vigtigt for Sebastian: "to leave nature in an ever richer, more glorious state than how we found her".

Pukka Ayurveda var nomineret som "Årets nye brand" til Danish Beauty Award 2012.

Bag om Pukka

Pukka blev grundlagt i 2001 af Sebastian Pole og Tim Westwell, der stadig er med til at frembringe de dejlige smage i dag. Firmaet blev grundlagt i England og holder stadig til i Bristol, men samarbejder med over 5000 avlere rundt omkring i verden. Produkterne bliver i dag solgt i over 40 lande, og er anerkendt som værende en af de førende indenfor deres felt.

Køb Pukka hos NiceHair.dk

Hos NiceHair.dk har vi samlet vores store udvalg af lækre Pukka produkter. Derudover kan du klikke ind under 3 forskellige kategorier:

Se de mange fantastiske produkter fra Pukka og få gode tilbud. Hos NiceHair.dk sikre vi en god pris samt hurtig levering. Gør derfor NiceHair.dk til din faste Pukka leverandør!

Loading...