Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

20% PÅ 8 LUKSUSBRANDS | 25% PÅ KARMAMEJU & BIOTHERM | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

OASE
OASE
Viser 2 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Kosttilskud
Kosttilskud
Køn
Til Voksne
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
OASE Hair Vitamins 60 Pieces
249,00 kr

OASE

Oase

Få tanket op på de nødvendige vitaminer for at forbedre og forøge kvaliteten af hårlokkerne med Oase. Du kan få serveret vitaminer i form af en vingummi med sød, syrlig og lækker smag af solbær. Alt imens det hjælper på hårplejen.

Der er mange, der døjer med hår, der ikke lever under de sundeste forhold. Hvis det halter med at holde hårtotternes udtryk præsentable, så er det formentlig blot tid til at indtage de nødvendige næringsstoffer, som kan genopbygge strukturen, densiteten og volumen.

Er du ikke meget for at sluge de konventionelle kapsler grundet deres store og ubehagelige form? Så er Oase vitaminerne det rigtige valg for dig. Du kan med dette produkt give dit hår helt nye vilkår at leve under.

De betydningsfulde vitaminer

I Oase vitaminerne får du et produkt, der passer til alle. Det er kosttilskuddet, som vi har ventet på. Det har et stort fokus på inkludering - og ikke ekskludering. De spisevenlige vitaminer kan derfor indtages af en stor rum forskellige individer.

Du støder på vigtige vitaminer og mineraler i Oase. Vingummierne er fyldt med de gode, nødvendige og foretrukne vitaminer såsom A, E, C, D3, B12 og B6. Ligeledes finder du et højt biotin-indhold, der er vigtig i forhold til hårets sundhed, tilstand og velvære.

Vitaminer fra Oase er naturligvis veganske, halal, fri for allergener og gmo. Produktet har mange smarte, attraktive og lækre fordele. Hos NiceHair kan du ligeledes finde mange andre vitaminer, helseprodukter og kosttilskud, der indeholder forskellige ingredienser, der kan være med til at give din krop forbedrede eller forøgede livsvilkår.

Loading...