Hurtig levering
1-3 arbejdsdage

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Nails inc

Nails inc

Viser 6 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Guld
Lyserød (Pink)
Nude (Beige)
Negle
Base Coat
Neglelak
Neglepleje
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Nulstil filtrering

Firmaet bag disse fantastiske negle produkter er et britisk firma, der har hele 15 år på bagen. Virksomheden blev grundlagt af den unge iværksætter Thea Green, der efter en forretnings rejse til USA som moderedaktør, fandt sit kald. Thea opdagede hurtigt, at der manglede noget på det britiske marked, og der gik ikke længe før drømmen blev til virkelighed. Den unge iværksætter besluttede sig for at udvikle produkter af høj kvalitet og gøre det brugervenligt. Hun ved, af erfaring fra modebranchen, at kvinder søger kvalitet og mode, uden at skulle gå på kompromis med deres dyrbare tid. Det var netop sådan det luksuriøse mærker Nails inc kom til verden.

Nails inc er hurtigt blevet et omtalt mærke, både på de kendte catwalks og hos den helt almindelige kvinde. Thea Green har formået at udvikle et sortiment, der på ingen tid kom på alles læber. I England er det, det absolutte bedste inden for negle pleje og mode, og alle der har sine negle kær, vælger Nails inc. Teamet bag Nails inc arbejder hele tiden på at blive bedre og altid at være et skridt foran, så de altid levere et moderne produkt. De arbejder tæt sammen med personer som Victoria Beckham, Alexa Chung og Poppy Delevingne, hvilket resulterer i, at produkterne altid er af allerhøjeste kvalitet. Desuden er Nails inc også at finde på de hotteste events som New York Fashion Week og MTV uddelinger.

Nails inc Paint Can

Dette produkt er helt nyt og et absolut must have for alle kvinder. Den helt nye formular gør det nu muligt at lægge en neglelak, der tørrer hurtigt, er nem at påføre og hurtigt kan anvendes. Nails inc Paint Can er en neglelak, der kommer ud som en sprayfarve. Der påføres et lag af base/top coaten, derefter spray's den direkte på neglen, hvorefter der afsluttes med en topcoat. Neglespayen tørrer hurtigt og det overskydende vaskes nemt af med vand og sæbe. Produktet er, som alle andre produkter, produceret i den bedste kvalitet og findes i de smukkeste farver.

Thea Green siger selv om produktet: "Efter dette produkt har været undervejs i flere år, er jeg utrolig glade for at lancere Paint Can. Vores kunder har skreget efter måder at reducere tørretiden på og for en hurtig og nemme måde at anvende farver på, når du er på farten. Så voila, Paint Can innovation blev født! ", Thea Green, Nails inc Grundlægger

Loading...