Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

Leveringstiden er forlænget pga. flytning. Forventet leveringstid: 5-7 hverdage

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Miild
Miild
Viser 24 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Sort
Ansigtspleje
Multifunktionelle produkter
Ansigtsmakeup
Blush/ Rouge
Bronzer
Concealer
Fast Pudder
Highlighter
Øjenmakeup
Bryn Makeup
Mascara
Øjenskygge
Makeup Pensler
Blush Børste
Concealer Pensel
Contour Børste
Eyeliner Pensel
Foundation Pensel
Pudderbørste
Øjenbrynsbørster
Øjenskyggepensel
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Miljøvenlig emballage
Mineral Makeup
Parabenefri
Parfumefri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Fast
Høj Dækkeevne
Let/ Medium Dækkeevne
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
Miild Eyebrow And Liner Brush
140,00 kr
Miild Kabuki Brush
260,00 kr
Miild Eyeshadow Brush
160,00 kr

Miild Makeup er et dansk produceret makeup mærke, som er startet af 2 seje piger, Tine og Tanja. Ideen til Miild opstod, da begge piger lider af svær allergi, og derfor har haft meget svært ved at finde makeup, som de kunne tåle. Begge piger er uddannet makeupartister, og har derfor set mange tilfælde af reaktioner på forskellige makeup brands. Selv hvis de gik efter ren mineralmakup, kunne der være produkter, som de slog ud af, så derfor fik de ideen til at skabe noget selv. De to ildsjæle havde en mission om at forene kreativitet, bæredygtighed og brugertryghed indefor skønhedens univers, og man må sige, at de har gjort det super godt.

Certificeringer

Som de første i verden kan de præsentere to anerkendte certificeringer på deres makeupprodukter; AllergyCertified og Svanemærket.

AllergyCertified

AllergyCertified tager udgangspunkt i, hvad der kan være potentielt allergifremkaldende for dig. Deres speciale er især, gennem viden og oplysning, at bidrage til at minimere risikoen for kontaktallergi. Derfor analyserer de alle ingredienser i det givne produkt, og vurderer om det indeholder noget, der kan være allergifremkaldende for dig. Dvs. at du ved tilvalg af dette mærke på dine produkter, mindsker risikoen for allergi.

Svanemærket

Svanemærket er Nordens officielle miljømærke, som gør det enkelt for dig at vælge blandt de miljømæssigt bedste produkter og serviceydelser. Når du vælger svanemærket makeup, skåner du natur og miljø. Du passer samtidig på dig selv, fordi der er stillet skrappe krav til kemikalier. Svanemærket makeup er fri for konserveringsmidler, der er klassificeret som allergifremkaldende. Det er også fri for parabener og andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Samtidig lever det op til skrappe krav til parfume og til metaller i farvestoffer. Svanemærket makeup: Bedre for miljøet. Bedre for dig.

Miild makeup består af basis makeupprodukter, samt 5 makeuppensler af syntetiske hår, som med roligt sind kan benyttes hver dag. Produkterne er multifunktionelle, hvilket vil sige at man kan bruge produkterne til mere end bare et formål. F.eks. kan deres øjenskygger også bruges til brynene, og dette betyder, at man ikke behøve,r at anskaffe sig en masse produkter for at kunne få en komplet makeup. Som professionelle makeupartister er der stillet høje krav til holdbarheden og et naturligt finish, så derfor er produktlinjen udviklet med stor umage og nøje udvalgt efter principper om et højt niveau. Opnå en smuk og meget naturlig hud, samt en let og behagelig følelse på din hud, med disse makeupprodukter.

Miilds budskab er simpelt: "Vi hos Miild, brænder for at revolutionere et marked med stort potentiale for større bevidsthed om allergivenlighed, bæredygtighed samt kærlighed og ansvar for naturen."

Vi er vilde med det!

Flere af de kvindelige ansatte ved Nicehair har udtrykt: "Endelig et makeup-mærke, som er uden unødig kemi og er helt rent, og som man kan bruge med god samvittighed". Vi er vilde med konceptet, og er sikre på, at dette er et mærke, som bestemt nok skal klare sig godt. Når man først har mødt de to skønne piger bag Miild, ved man, at dette kun er begyndelsen, for man kan bare mærke, at de virkelig brænder for det, de gør, og vi er sikre på, at dette kun er begyndelsen på et fantastisk eventyr for Milld.

Loading...