Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

London Beard Company

London Beard Company

Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

-Håndlavede olier til pleje af dit skæg.

Bagom mærket:

-London Beard Company stammer naturligvis fra London og produceres af rigtige Londonere. De har lagt mærke til, hvordan fuldskægget er gået fra at være en sjældenhed til pludselig at være mainstream. Virksomheden bestræber sig på at hjælpe de skæggroende mænd med fantastiske plejende olier, så de kan bære deres fuldskæg med stolthed.

Et stort gennembrud for London Beard Company var, da deres skønne olier blev en del af sortimentet i det meget prestigefyldte og luksuriøse stormagasin, Fortnum & Mason, som ligger på den domæne adresse, Piccadilly 181 i London.

Nicehair.dk og London Beard Company olier

Hos Nicehair.dk sælger vi 3 meget populære skægolier fra London Beard Company. De 100% naturlige og håndlavede olier er baseret på henholdsvis Arganoil og Olivenolie, som gennem flere tusinde år har været kendt for sine yderst fordelagtige plejeegenskaber til, såvel hud, som hår. Olierne trækker desuden hurtigt ind og fedter ikke.

1) Citrus Blend Beard Oil, som er virksomhedens mest eftertragtede skægolie, består af en kombination af citron og grapefrugt afrundet med noter af Tea Tree, hvilket giver en forfriskende og behagelig aroma. Denne skægolie er frisk & opløftende på den pikante måde.

2) Eastern Spice Beard Oil, er lavet af en original blanding af klementin og kryddernellike. Basen og de essentielle olier supplerer hinanden, således der afgives en forfriskende sød duft med en antydning af krydderi. Denne skægolie, der er lys og varm, efterlader en lidt vinterlige følelse.

3) Ochard Haze Beard Oil er lavet af en blanding af Lime og Bergamot, samt noter af sød appelsin og vanille. Tilsammen giver dette en enestående og rig aroma. Skægolien er sød, blød og fængslende med et tropisk strejf.

Hvorfor bruge skægolie?

-Dine ansigtshår er forskellige fra håret på dit hoved, derfor er almindelige hårprodukter absolut ikke egnet til dit skæg. Og netop derfor har London Beard Company udviklet de fantastiske skægolier med både olivenolie og Arganoil.

Fordelene ved Olivenolie:

Olivenolie har et højt indhold af enkeltumættet fedtsyrer og vigtige vitaminer, der er gode for både hud og hår. Skæg kan blive meget tørt. En god ting ved Olivenolie er, at den er naturlig og har virkning, som en fugtighedscreme. Når olien trækker ind i skægget, fugtes og rehydreres både skæghårene og din hud nedenunder. Dette forebygger og modvirker kruset skæg og kan gøre det lettere at tæmme. Olivenolie vil nære og forynge skæghårene, samt gøre dem bløde og lettere at håndtere.

Det gode ved Arganoil:

Arganoil er også kendt, som " Det flydende Guld". Selve olien er afledt af nødder fra Argantræet, som udelukkende findes i visse områder i Marokko. Den er meget rig på Vitamin E, der indeholder antioxidanter, som kan hjælpe med at booste cellerne og hårvæksten.

Arganoil tilføjer glans og smidighed til skæghårene, således dit skæg bliver sundere og kommer til at se sundere ud. Ligesom Olivenolie, kan Arganolie bruges, som balsam. Du kan bruge skægolie før og efter et brusebad eller en ansigtsvask.

Kort og godt:

London Beard Company kan være løsningen til et sundere og mere velplejet fuldskæg...Smut derfor forbi Nicehair.dk og find den olie, der tiltaler dig mest. Får du brug for hjælp, så tag endelig kontakt til vores altid hjælpsomme kundeservicemedarbejdere.

London Beard Company - En fusion af kultiveret livsstil og et vintage touch.

Loading...