Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Bumble and bumble
Bumble and bumble
Viser 0 produkter

Bumble and bumble

I 1977 blev den første salon åbnet i New York City af den helt ukendte Michael Gordon. Navnet Bumble and Bumble blev skabt og rejste omtale og undren på de fleste på grund af det meget kontroversielle navn og allerede i 1978 blev salon afstemt af Vogue Magazine til at være en af de top 10 saloner i New York City.

I frustration over et markede af middelmådige produkter blev det første produkt "Brilliante" lanceret i 1990, men det var først i 2001 der blev lanceret et produkt som rigtig tog alle medier med storm. Produktet Surf spray fik så meget presse omtale at det for alvor fik cementeret bumble and bumble som haircare brand.

Bumble and bumble er idag en anerkendt serie af produkter og en af hollywood's mest foretrukne haircare brands. Bumble and bumble nævner selv twillight, glee, true blood, the help, damages, shame, modern family og the vampire diaries som referencer af film og serier der benytter hårpleje og styling fra bumble and bumble brandet. Bumble and bumble har stadig to saloner i New York City men samtidig også et helt netværk af saloner som de kalder "Bb network".

Loading...