Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Australian Native Botanicals
Australian Native Botanicals
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Australian Native Botanicals

Lav CO2 og miljørigtig produktion er en stor del af Australian Native Botanicals. Som en del af en miljørigtig økonomisk produktion af bæredygtige råmaterialer og genbrugsmaterialer kan Australian Native Botanicals med stolthed sige at de er et brand der går op i miljøet.

Det er mere end 25 år siden Australian Native Botanicals startede med at lave hårpleje og kropspleje og lige fra dag 1, har det været essentielt for firmaet at have miljøet og kvalitet med i produktionen. Stifterne af firmaet kommer fra en dominant veganer familie og det er afspejlet i produkterne fra Australian Native Botanicals. Produkterne har aldrig været testet på dyr og der er ikke brugt spor af nogen form for dyr i produktionen af produktserien.

Australian Native Botanicals har valgt at lave deres produkter 100% plantebaseret for et utal af grunde, et af dem er at planter er miljøvenlige og bæredygitge og indeholder alle de bedste naturcosmetiske egenskaber. Australian Native Botanicals mener at på den måde har de produceret en linje af pleje produkter der er meget mere skånsom over for både naturen og for os som bruger dem.

Produkterne fra Australian Native Botanicals er det rigtige valg for dig, hvis miljøet kommer i første række og du ikke kan gå på kompromis med kvaliteten.

Loading...