Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ ELEKTRONIK // 10 MÆRKER MED 25-50%

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Gratis fragt!

Tolure Cosmetics Hairplus Eyelash And Eyebrow Serum 3 ml

699,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Tolure Cosmetics Hairplus Eyelash And Eyebrow Serum er et meget aktivt produkt, som giver tættere bryn, samt mere fyldige vipper. Dette serum stimulerer hårsækkenes funktion, og derved fremmes deres naturlige vækstproces. Det indeholder bio-peptider, som styrker hårets struktur, og som samtidig kan modvirke hårtab. Da produktet er til huden omkring øjnene, som kan være sart, er der taget højde for dette ved at det indeholder vitamin A, C og E, for at tilføre de nødvendige næringsstoffer, og for at beskytte mod miljømæssige påvirkninger, som kan være skadelige. Desuden indeholder serummet ginseng ekstrakt, som intensiverer blodtilførelsen, mens panthenol samt frugt- og blomsterekstrakter gør både vipper og bryn glatte og smidige.

Serummet har vist fantastiske resultater ved dagligt brug, både på vipper og bryn. Mange oplever at den kan udfylde små huller i brynene, så de fremstå mere tætte og fyldige. Også på vipperne har det en særlig virnking, da det giver vipperne den maksimale naturlige længde, gør dem mere tætte og tykke. Hastigheden af resultatet kan selvfølgelig variere alt efter hårsækkenes tilstand og alder, men de fleste ser et resultat efter 4 uger (og før hos nogle). og efter 8-10 uger vil man have opnået det maksimale resultat. 

Tolure Cosmetics Hairplus Eyelash And Eyebrow Serum skal bruges hver dag en gang om dagen (det vil ikke hjælpe at bruge det flere gange dagligt) og når det endelige resultat er opnået, anbefales det at bruge produktet hver anden dag.

Det er meget normalt, at man vil opleve rødme i forbindelse med brug de første par dage, og dette skyldes at produktet er så aktivt. Dette vil fortage sig, når man har vænnet sig til denne aktivitet. Dog vil man med fordel kunne anvende Hairplus Zero ved meget sarte øjenomgivelser. 

Fordele:

  • Giver tætte bryn
  • Styrker hårenes struktur
  • Modvirker hårtab
  • Giver længere og mere tætte vipper
  • Virker nærende

Anvendelse:

  • Påfør serummet langs vippekanten og på brynene hvor det er nødvendigt
  • Bruges en gang dagligt
  • En flaske rækker til 2-3 måneder
Mærke: Tolure Cosmetics
Loading...