Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Børster & Kamme

Viser 211 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
Australian Bodycare
Balmain Paris
Beauté Pacifique
Björn Axén
Brushworks
Cantu
Clean Up
Dapper Dan
ELEVEN Australia
Fan Palm
ghd
Gordon
Hairdressing Tools
HH Simonsen
Kevin Murphy
KRAES
Lernberger Stafsing
Martinelia
Mason Pearson
Moroccanoil
Øvrige Mærker
Parsa
Philip B
Pudderdåserne
Purely Professional
RE-NEW Copenhagen
Roze Avenue
So Eco
Tangle Teezer
Tweezerman
Wet Brush
Yuaia Haircare
Pris
Hårbørster & Kamme
Detangling Børste
Kam
Naturhårsbørste
Pladebørste
Rundbørste
Touperingsbørste
Turbobørste
Wet Brush
Farve
Blå
Gold
Grå
Grøn
Hvid
Lilla
Lyserød (Pink)
Nude (Beige)
Orange
Rosa
Sort
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Til Mænd
Til Teens
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Wet Brush Original Detangler - Black
Vejl. pris 89,00 kr
57,00 kr
Wet Brush Pro Flex Dry Detangler - Black
Vejl. pris 139,00 kr
84,00 kr
KRAES Magic Detangler Børste
89,00 kr
99,00 kr
Tangle Teezer The Original Hårbørste - Black
Vejl. pris 159,00 kr
98,00 kr
So Eco Detangling Hair Brush
49,00 kr
69,00 kr
ghd Detangling Comb
139,00 kr
Parsa Men Beard Comb
72,00 kr

Hårbørsten er den uundværlige helt hver morgen. Den tæmmer dit morgenhår, gør dig præsentabel til dagens gerninger, og så er det en rutine, alle kan være med på. Det er nemt og koster ikke meget at skaffe en god hårbørste. Når du først har købt en, holder den faktisk også i rigtig lang tid.

Hos Nicehair har vi en bred vifte at hårbørster og kamme i vores sortiment, og du kan på siden her dykke ned i forskellige designs og børstetyper fra de populære mærker. Du kan finde en børste til ethvert formål og lige præcis din hårtype, så du behandler dit hår så skånsomt som muligt ved hvert strøg.

Vi har altid stort fokus på, at du skal have samme muligheder for at opnå den gode hårpleje, du modtager hos frisøren, derhjemme. Du finder derfor både børster og kamme i god kvalitet til kvinder, mænd og børn hos os. Og du får dem altid til en god pris. Kig vores udvalg igennem her på siden, og find dit rigtige børstematch.

Vælg den rigtige hårbørste

Nu til dags findes der et hav af forskellige, gode hårbørster. Producenterne af børsterne har også fået større fokus på, at selve udformningen af håndtaget skal være ergonomisk korrekt samt at børstehårene skal være så skånsomme for dit hår som muligt.

Du kan for eksempel få hårbørster, som er speciallavet til disse formål:

  • Wet brush: En hårbørste, som kan bruges i vådt hår, uden det skader dit hår
  • Detangler. En børste eller kam, som har store børstepigge, der er specielt designet til at redde knuder og filtret hår ud, uden det knækker hårstråene
  • Rundbørste: Denne type børste hjælper dig med at style dit hår, og den er for eksempel genial til at skabe volumen i håret i samarbejde med en hårtørrer.

Mange vælger at have en all purpose-hårbørste til daglig brug og så supplere op med de ovenstående typer, så der altid er en hårbørste til det rette formål. Hvis du har filtret hår, så kan det være en god idé også at købe en detangler, som findes i mindre udgaver, så du kan have den med på job eller i skole.

Kombinér din gode hårbørste med gode hårprodukter

Med en god kvalitetsbørste beskytter du dit hår mod at tørre ud. Du beskytter også hårstråene fra at knække over og dermed skabe de små hår, som stritter ud fra frisuren. Når du har sørget for at den børste, du bruger dagligt, er af en type, som skåner dit hår mest muligt, bør du også kigge hen mod at købe nogle gode hårplejeprodukter.

Hvis du både har tænkt over at bruge gode hårplejeprodukter og hårbørster, så har du gjort alt, du kan hjemmefra for at sikre dig et sundt og velplejet hår. Du kan finde den helt rette type shampoo, balsam og anden pleje her hos Nicehair, så du får givet dit hår et godt udgangspunkt, inden du begynder at style det.

Det kan desuden også være en god idé at bruge varmebeskyttelsesprodukter, når du bruger føntørrer, glattejern eller lignende til dit hår. Find også din stylingfavorit blandt vores lækre produkter her, som skaber det sidste touch og holder din frisure flot og i takt hele dagen.

Når du køber kvalitetsprodukter, så både holder de længere, men de gør faktisk også sådan, at dit hår bliver mere velholdt og sundt. Det kan betyde færre dyre tider hos frisøren for at redde tørt og slidt hår, samt at du skal bruge en mindre mængde hårprodukt i dit hår, fordi de optager dem nemmere. Den logik er vi ret vilde med her hos Nicehair.

De gode, klassiske kamme

En hårkam kan du bruge til så mange forskellige, praktiske ting, at du bør have en liggende i skuffen derhjemme altid! Hvis du har tyndt eller kort hår, så er en kam oftest mere handy end en stor hårbørste. Spray eventuelt lidt vand på din kam, inden du børster den gennem dit hår, hvis du har tendens til elektrisk hår.

Hårkammen bruges også af professionelle til at skabe volumen og til at tæmme de små fjumrehår. Hvis du køber en spidskam, kan du bruge skaftet til at dele dit hår op i sektioner. Sektionerne kan du derefter toupere med kammen og slutte af med lidt hårspray. Sådan skaber du en flot og fyldigt frisure.

Udforsk vores store univers af hårbørster og kamme her på siden. Vi er sikre på, du nok skal finde din nye favoritbørste, som holder dit hår glansfuldt og sundt hver dag. Husk også, at du altid finder gode tilbud og fantastiske priser på mærkevarer lige her hos Nicehair.

Loading...