Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

30% PÅ MAKEUP FRA CLINIQUE, LAVINDE, CLARINS... | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Web-TV: Mini-julegaveguide til hende!

Web-TV: Mini-julegaveguide til hende!

Her er en mini-julegaveguide til kvinder. Se videoen nedenfor og få inspireret til gaveidéer fra kategorierne hudpleje, hårpleje og parfume.

Kérastase Discipline Bain Fluidealiste

Denne shampoo giver super kontrol og er perfekt til et genstridigt hår. Den styrker håret indefra, og modvirker frizz, og det vil få håret til fremstå glat og smidigt. Den giver ikke kun kontrol og men tæmmer også håret, det vil dog stadig have bevægelse, og se livligt ud.

Den giver styrke og næring til håret ved hjælp af ceramider og hvedeprotein.

Læs mere om Kérastase Discipline Bain Fluidealiste her!

Kérastase Discipline Fondant Fluidealiste

Kérastase Discipline Fondant Fluidealiste er ren forkælelse for tørt og uregerligt hår. Den reducerer frizz, og udglatter skællagets overflade, så håret altid efterlades strålende og smukt. Ved hjælp af ceramider og hvedeprotein styrker og nære det hårstråene, og så har den en anti-statisk virkning, som holder i op til 72 timer.

Den vil efterlade håret smedig og glansfyldt.

Læs mere om Kérastase Discipline Fondant Fluidealiste her!

Avéne

Jeg synes at Avéne er et meget lækkert hudplejemærke. Ved at give sådan en gave, har man virkelig sat sig ind i modtagerens hudtyper, hvilket er en personlig og betænksom gave at give. Det kunne være en dagcreme, rensemælk eller en maske.

Jeg anbefaler bla. denne skønne maske:

Avène Antirougeurs CALM Soothing Repair Mask

Denne lækre maske er en en beroligende ansigtsmaske. Den er ikke kun beroligende men den virker også helende, samt dæmper ubehag, rødme, varme, stramhed, blussen og irritation i huden. Har du fået en laserbehandling som fjerner blodkar, så er denne maske fantastisk at bruge bagefter.

Masken er opfriskende og indeholder aktive ingredienser der virker reparerende, samt er lækker og blød i konsistensen. Den er oliefri og giver en smidig hud med en meget behagelig følelse.

Læs mere om Avène Antirougeurs CALM Soothing Repair Mask her!

CLEAN Rollerball Layering Collection

Clean Rollerball Layering Collection er en super fin æske med 5 af de mest populære dufte fra Clean i ministørrelse. Her har du en rigtig god mulighed for at afprøve de forskellige dufte, inden at man fx. køber en større udgave af duften.

Men denne lille størrelse her er perfekt at have med i sin håntaske, så man kan dufte frisk og lækker hele dagen. Alle duftene er uden parabener og sulfater.

Læs mere om CLEAN Rollerball Layering Collection her!

Follow
Cecilia Demant

Mit navn er Cecilia jeg er 20 år, og I kender mig måske fra NiceHairs Youtube-kanal, hvor jeg laver videoer. Jeg står bag min egen kanal Nordic Beauty Secrets på Youtube, hvor jeg taler om all things beauty. Jeg vil i fremtiden skrive indlæg og artikler til Magazine. Som skønhedsblogger holder jeg altid øje med nye lanceringer eller tilføjelser til webshops, og klikker jævnligt forbi NiceHairs nyheds-fane.

Loading...