Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ ECOOKING, KARMAMEJU & KÉRASTASE

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Web-TV: Fjern din makeup nemt og hurtigt!

Web-TV: Fjern din makeup nemt og hurtigt!

Når jeg er på farten eller rigtig træt om aftenen - faktisk SÅ træt, at jeg ikke orker at fjerne min makeup! Ja, så gør jeg det faktisk alligevel. For så bruger jeg bare Rønsbøl Skin Tonic til at fjerne makeuppen med, for den er super effektiv, så makeuppen er fjernet på under et minut. Det er vigtigt at nævne, at det ikke er et renseprodukt, men blot et effektivt hjælpemiddel til at fjerne makeup med.

Man bruger normalt en skintonic til at optimere ens daglige hudpleje med, altså så man bedre kan optage fugten, og derved få mest udbytte ud af sin daglige fugtpleje. Men lige præcis denne her skintonic fra Rønsbøl er altså OGSÅ beregnet til at fjerne makeup med, så det bliver den ofte brugt til hos mig, og jeg er vild med den.

Find Rønsbøl Skin Tonic lige her:
Rønsbøl Skin Tonic 250 ml

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Loading...