Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Tømmermænd? Prøv en forfriskende maske

Nogle gange bliver det lidt sent - for lidt søvn og lidt for meget drikkelse. Huden ser ikke strålende ud, når man vågner og tømmermændene hamrer i hovedet. Du har derfor brug for en forfriskning til ansigtet.

Tømmermænd? Prøv en forfriskende maske

Forfriskende ansigtsmasker

Jeg har derfor testet de dejlige ansigtsmasker fra MaskerAide, og føler mig total forfrisket. Masken, der hedder All Nighter, er helt klart bedst at bruge dagen derpå, da den vækker, forfrisker og fornyer din hud. Den fjerner poser under øjnene og har en nedkølende effekt.

Tømmermænd? Prøv en forfriskende maske

Den var meget behagelig, selvom man ligner en fra en skrækfilm, efter man har påført masken, hehe! Måske bedst at bruge, når man er alene hjemme, så kæresten ikke bliver skræmt.

Hvordan bruger man den?

  • Rens huden godt
  • Påfør masken
  • Hvil i 10-20 minutter
  • Ta' masken af
  • Massér huden lidt, før du renser med vand
Tømmermænd? Prøv en forfriskende maske Tømmermænd? Prøv en forfriskende maske

Miljøvenlige ansigtsmasker

Maskerne fra MaskerAide er fulde af gode ingredienser til huden, og de er også gode som gaver, da indpakningen er rigtig flot. Maskerne er lavet af tynde fiber-ark, som er fugtet med et koncentreret serum, fyldt med vigtige vitaminer og næringsstoffer.

Tømmermænd? Prøv en forfriskende maske

MaskerAide maskerne er også 100% biologisk nedbrydelige - og papiret kommer fra socialt og miljømæssigt ansvarlige skove.

Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Loading...