Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Vil du vinde en Christian Louboutin taske fyldt med Miqura?

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

TheBalm er the bomb!

Enten hader eller elsker man deres retroemballage, men om ikke andet vækker det opsigt. Jeg har endnu ikke prøvet et produkt fra dette brand, som jeg ikke har kunnet lide. Mest af alt er jeg fan af deres cruelty free politik (hvilket betyder, at de ikke tester på dyr og at deres produkter ikke indeholder ingredienser fra dyr).

TheBalm er forholdsvist nyt i Danmark og er derfor ikke vanvittigt kendt, men mange af de store vloggere og bloggere indenfor makeup, har længe snakket om mange af disse gode produkter.

Deres smukke highlightere!

Jeg er vild med dem alle tre! I min verden kan man også nøjes med at tegne bryn op og bruge highlighter, det giver så lækkert et look! De har hver deres funktion, men kan bruges af alle hudtoner. Dog er det kun en af dem, som har kolde undetoner:

  • Cindy-Lou Manizer – Super fin lyserød blush med varme undetoner og gylden skær.
  • Mary-Lou Manizer – Er en typisk highlighter som kan bruges til diverse highlighting. Kold tone.
  • Betty-Lou Manizer – En solpudder med masser af shine og gylden tone.

En god concealer

Selve emballagen virker dog lidt skrøbelig, og jeg er ikke fan af den lille svamp som medfølger. Men svampen virker til at forhindre concealeren i at udtørre, så helt dum er den ikke. theBalm TimeBalm Concealer indeholder vitamin A, C, E og penthenol, hvilket giver den en god holdbarhed og holder din makeup frisk. Dækningen er perfekt!

Farvel fine linjer, mørke rande, poser under øjnene, pigmentpletter og rødme! Den fås desuden i 6 farver og på billedet bruger jeg farven light.

Laaaaange vipper!

theBalm Mad Lash Mascara er en fantastisk mascara i en rig, sort nuance, som har en specialdesignet, kurvet børste for at tage dine vipper til nye højder med intens volumen, løft og fylde.

Den gør mine vipper super lange, men ikke super fyldige, dog kan jeg opnå mere fylde ved at påføre flere lag. Nem at arbejde med og ingen klumper.

Til at tage det hele af igen…

TheBalm Balms Away Eye Makeup Break-Up er en skånsom makeup fjerner, som er virkelig behagelig at arbejde med.

Kender du det slørede syn, som man kan få efter at have brugt makeup fjerner? Dette oplever jeg IKKE med denne. Den opløser din makeup og indeholder vitamin A, C og E samt en blanding af plante-afledte steroler og lipider, hvilket gør, at den også plejer den sarte hud omkring dine øjne. Den faste form gør, at du lettere kan dosere og dermed mindske produktspild .

Follow

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Loading...