Hurtig levering
1-3 arbejdsdage
Kundeservice & rådgivning
Ring til os på 32 200 200

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Test: 14 dages Teatox Skinny Detox

Test: 14 dages Teatox Skinny Detox

Jeg var vildt nysgerrig for at finde ud af, om det virkelig kunne passe, at en the kan hjælpe med vægttab. Dog var jeg også realistisk… Måske mest skeptisk. Jeg vidste på forhånd at théen alene, ikke ville være en mirakelkur, men jeg ville finde ud af, hvad den egentlig så kunne bidrage med.

Om Skinny Detox 14 Day TeaTox

Teatox Skinny Detox 14 Day Teatox Plan er et kombineret sæt med en Good Morning Thea og en Good Night Tea, til en 14 dages udrensningskur. Disse er skabt i samarbejde med diætister og eksperter indenfor fitness. De indeholder begge udvalgte økologiske ingredienser som sencha green tea, goji bær, brændenældeblade mm., hvilke er med til at fremme kroppens udrensningsproces.

Good Morning Tea: En forfriskende te, der reducerer oppustethed, genopretter kroppens system, og fremmer en flad mave. Desuden giver ingredienserne fornyet energi.
Good Night Tea: Beroligende og afslappende effekt, hvilket er godt for din søvnkvalitet, samtidig med, at den er god for fordøjelsen.
Dosering: 1 tsk. blandes med 250 ml. Kogende vand og trækketiden er 5–7 minutter.

Processen

Som førnævnt kræver denne proces, at man træner og spiser sundt i mellemtiden, hvilket jeg gjorde (så vidt muligt). Den første uge trænede jeg tre gange og spiste sundt 85% af tiden. Denne uge tabte jeg et kilo. Ugen efter satte jeg træningsniveauet ned og fortsatte med samme kost, her tabte jeg 0,5 kilo.

Den største udfordring i processen var såmænd ikke at drikke théen, men at huske den hver morgen og hver aften. Løsningen på dette blev at sætte en alarm, til to gange om dagen, hvilket hjalp, men den smuttede stadig en enkelt gang eller to. Jeg tænkte hurtigt over, at jeg virkelig forstod deres valg af dufte og smagssammensætning. Morgenthéen var frisk og citrus agtig, imens aften théen var mild og med en eftersmag af mynte.

Jeg valgte at bruge Teatox Thermo-Go, som er en termo glasflaske, der gjorde hele processen lidt lettere. Den indeholder en aftagelig stål si, der gav mig mulighed for altid at tage min the med på farten. Den er fremstillet af fødevaregodkendt, blyfri og BPA fri, FDA godkendte materialer. Selvom den er lavet af glas, er den yderst behagelig at røre ved, da den ikke bliver for varm. Og desuden, er den jo super flot! Bonus info: Den kan rumme 330 ml. Og måler 7 x 19 cm.

Vurderingen

Det er faktisk først nogle dage efter, at jeg er stoppet på min Teatox, at jeg virkelig mærker forskellen, på hvad den har gjort i de 14 dage. Om det er indbildning eller fakta, kan jeg ikke fortælle. Men jeg begynder igen at have dage, hvor jeg føler mig oppustet, hvilket jeg egentlig ikke har haft i de 14 dage. Jeg troede, at det var kostens skyld, men selv på samme kost oplever jeg oppustethed. Derudover savner jeg faktisk mit daglige indtag, af de to lækre the og indser at mit kaffeindtag har været minimalt i detox perioden.

Jeg vil klart anbefale Teatox Skinny Detox 14 Day Teatox, hvis du ønsker et bidrag til dit vægttab og en yderligere fornemmelse af velvære i din hverdag.

Alt i alt har det været en god oplevelse, at være på Teatox Skinny Detox i 14 dage. Faktisk så god, at jeg overvejer at udskifte min kaffe med the og gøre dette til en ny vane. MEN! Det er vigtigt for mig at pointere, at drikke the alene, ikke er et vidundermiddel. Jeg tror ikke på, at théen har gjort en forskel i mit vægttab og slet ikke at den ville have gjort en forskel, uden motion og sund kost. DOG tror jeg, at den har bidraget positivt til min energi undervejs, mindsket min oppustethed og selvfølgelig givet en form for detox af systemet.

Follow

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

Teatox Skinny Detox 14 Day Teatox Plan 2 x 50 gr. (US)
Vejl. pris 189,00 kr
Din pris 113,00 kr
Teatox Thermo-Go Thermo Bottle 330 ml (US)
Vejl. pris 289,00 kr
Din pris 173,00 kr
Loading...