Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 20% PÅ AL ANSIGTSPLEJE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sommer musthave: Multifunktionel olie fra NUXE

Udover at pleje din hud, giver den smuk sommerglød og dufter skønt!

Sommer musthave: Multifunktionel olie fra NUXE

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi-Purpose Dry Oil Ja, navnet er umuligt at udtale, men det gør ikke denne olie mindre lækker (bare mere besværlig at søge efter). Og hvad er så en Multi-Purpose Oil? Jo, det betyder ganske enkelt, at den kan anvendes både på kroppen, i ansigtet og i håret.

Plejende, uden at fedte

Sommer musthave: Multifunktionel olie fra NUXE

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi-Purpose Dry Oil indeholder seks æteriske planteolier, eksempelvis hasselnød, mandel og macademia, som er med til at give den skønne duft. Derudover indeholder den E-vitamin, som sammen med nærende olier, er med til at give en smidig og glat hud, et silkeblødt hår og ved daglig brug, kan den mindske synlige strækmærker. Navnet dry oil indikerer også, at olien ikke fedter. Derudover er olien virkelig drøj i brug. Specielt hvis du putter den i håret og har et typisk skandinavisk hår, skal der ikke bruges meget for at få en effekt. Håret efterlades blødt og lækkert!

Og min yndlings egenskab…

Sommer musthave: Multifunktionel olie fra NUXE

Årsagen til at denne olie er ekstra god, her til sommer er, at den indeholder reflekterende partikler, som giver det smukkeste gyldne skær. Når den påføres huden, vil du også opleve, at hudens naturlige rødme mindskes, grundet det varme pigment i olien. Jeg følte mig helt som Jennifer Lopez eller Beyonce med denne olie på mine ben, da de får den der Hollywood glød over sig. Haps, haps haps!

Hvor jeg foretrækker at bruge den

Sommer musthave: Multifunktionel olie fra NUXE

Jeg elsker at påføre den mine ben! De bliver så indbydende at se på. Derudover har jeg brugt en smule som highlighter i ansigtet, når jeg har ligget i solen, og til at pleje hårets spidser.

Andre fordele:

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

Loading...