Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

20% PÅ 8 LUKSUSBRANDS: CLINIQUE, LANCÔME ETC. | 25% PÅ KARMAMEJU & BIOTHERM | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Smukke øjne med kun én farve!

Smukke øjne med kun én farve!

Makeup behøver ikke at være enormt kompliceret, og man behøver ikke altid at bruge mange forskellige produkter, for at skabe gode resultater. Det vil jeg vise Jer her.

Når øjenskyggen skal lægges, ser det rigtig fint ud at arbejde med en lys og en mørkere farve.
Hvis man kun lige har én øjenskygge, eller hvis man ikke kan finde ud af, hvilke farver, der passer sammen eller andet, så er der et trick, man kan bruge.

Smukke øjne med kun én farve!

Man kan nemlig gøre sin øjenskyggepensel fugtig med en face mist som for eksempel Cosmos Co Rose Water. Man sprayer bafre den lækre rosenvand på sin pensel, hvilket gør øjenskyggen mørkere når man efterfølgende påfører den - det er da smart.

Til mit makeup look på billederne, har jeg netop brugt dette trick, så jeg har altså kun brugt én øjenskygge; Maybelline New York Colorshow Mono Eyeskadow i farven Violet Vice.

Smukke øjne med kun én farve!

Jeg har desuden swatchet øjenskyggen på min hånd, så man rigtig kan se forskellen på om farven bliver påført med en tør eller en fugtig pensel.

Smukke øjne med kun én farve!

Når jeg er færdig med at lægge min makeup, så afslutter jeg med et pift af Cosmos Co Rose Water.
Jeg holder sprayen cirka 20 cm væk fra ansigtet, og sprayer en enkelt gang hen over ansigtet. Det er med til at ”sætte” makeuppen og på en måde forsegle den, så den holder bedre. Sprayen kan også bruges i løbet af dagen til at friske ansigtet op og fugte huden.

Jeg er vild med produkter, der kan bruges på mere end én måde, for det er da praktisk og økonomisk.

Tip: Jeg har faktisk også brugt øjenskyggen som blush. Bare lige et let strøg over kindbenene, så giver det en fin glød.

Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Relaterede produkter

Cosmos Co Rose Water 100 ml
75,00 kr
69,00 kr
Loading...