Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKEUP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sådan får du babyblød hud

Sådan får du babyblød hud

Jeg er lige for tiden helt besat af hudplejeprodukter! Jeg tester lidt forskellige produkter, og jeg elsker at se hvilke resultater, de efterlader på min hud.

I denne omgang tester jeg mærket Cosmos Co, som jeg allerede kan fortælle er en lækker hudplejeserie. Jeg har anskaffet mig:

Morrocan pulver

Sådan får du babyblød hud

Morrocan Lava Clay GHASSOUL Powder er vulkansk ler fra Marokko i pulverform. Pulveret kan man bruge til både at lave ansigtsmaske med, hårmaske/hårkur, bruge til fodbad og bruge som et alternativ til shampoo. Morrocan Lava Clay GHASSOUL Powder kan bruges til alle hudtyper.

Morrocan pulver + ansigtsmaske

Jeg har i første omgang brugt pulveret til at lave en ansigtsmaske med. Tag ca. 2 spiseskefuld pulver (her er det vigtigt, at du ikke bruger noget metal, da det ødelægger effekten af pulveret) og bland efterfølgende lidt vand i ad gangen, indtil at massen bliver flydende. Du skal dog tænke på, at du skal have det på ansigtet, så massen skal være mere klæg end flydende, så den ikke render, når du lægger den på ansigtet.

Sådan får du babyblød hud

Morrocan ansigtsmaske

Fordel ansigtsmasken på ansigtet og evt. halsen og hold afstand til øjnene. Masken skal sidde på i 15-20 minutter, du kan mærke, at masken tørrer ind på huden. Efter de 15-20 minutter vasker du masken af igen, og din hud er så dejlig blød.

Sådan får du babyblød hud

Efter ansigtsmasken kan jeg godt lide at bruge Cosmos Cos Rosemary Floralwater. Sprayen er ægte blomstervand, som til ansigtspleje er beregnet som en mist eller skintonic, blomstervandet regenererer hudceller og beskadiget hud.

Cosmos Cos Rosemary Floralwater kan også bruges til håret, hvilket også var en af grundene til, at jeg klikkede produktet hjem, den modvirker nemlig frizz og giver glans og fugt til håret. Hvis du er en person, der lider af hårtab, kunne produktet også være en idé at prøve, da blomstervandet skal forhindre hårtab.

Sådan får du babyblød hud

Morrocan serum

Når jeg har sprayet ansigtsmisten i hele ansigtet, slutter jeg af med Arganolea Serum 3. Dette serum er pakket med planteekstrakter og olier, og kan igen også bruges til håret. Jeg bruger 1-3 dråber på huden og masserer den godt ind. Serummet er perfekt rundt om øjnene, da det virker opstrammende, og ikke er for tung til den fine hud omkring øjnene.

Til slut er serummet også fri for parbener og andre tilsætningsstoffer, som vi jo godt kan lide!

Sådan får du babyblød hud

Personligt er jeg helt forelsket i serummet. Min hud er blevet babyblød efter at have brugt dette serum dagligt, det er virkelig værd at overveje, som en del af din daglige hudplejerutine.

Follow
Kamilla Brun

Jeg hedder Kamilla, jeg er 22 år gammel og uddannet hår- og makeupartist. Jeg har været i beautybranchen i en del år nu, jeg har både arbejdet som salgsassistent i Matas og som makeupartist hos Mac. Derudover har jeg også lavet lidt freelance hår- og makeupartist arbejde. Jeg blogger hos nicehair.dk og på min egen blog kamillabrun.com

Relaterede produkter

Loading...