Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 22% PÅ AL HUDPLEJE OG MAKEUP | KLIK HER*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Nemt og naturligt sommerlook med New CID

Nemt og naturligt sommerlook med New CID

Sommeren er på vej, og solen skulle meget gerne dukke op snart, men det betyder også, at man skal passe ekstra godt på sin hud. Under de varme sommerdage, er jeg selv ikke meget for at have alt for meget makeup på, men jeg synes alligevel, at det er lidt rart, at de værste ”småfejl” i ansigtet bliver skjult.

Mit naturlige sommerlook indeholder kun 2 ting:

Min New Cid dagcreme

Nemt og naturligt sommerlook med New CID

New Cid I-Tint Tinted Moisturiser SPF 15 er en farvet dagcreme, der giver huden fugt og en let dækkende farve. Den føles blød på huden, samtidig med at den indeholder solfaktor 15.

Personligt synes jeg, at det er rigtig rart at have en farvet dagcreme på, når det er varmt eller fugtigt i vejret, for en foundation kan nemt blive for tung og ikke-åndbart for huden. Jeg bruger den efter, at jeg har renset min hud om morgenen, og selv om aftenen føler jeg, at huden er næret. En anden grund til at denne moisturiser er god i sommermånederne er, at solcreme i ansigtet ofte ender med et skinnende og fedtet resultat.

Nemt og naturligt sommerlook med New CID

Dagcremen trænger hurtigt ind i huden, og efterlader huden med en glød - uden at skinne! Skal jeg ud i solen om eftermiddagen, tager jeg endnu et tyndt lag på ca. en halv time før.

Til min lyse hud bruger jeg New Cid I-Tint Tinted Moisturiser SPF 15 Extra Light, men den findes i 4 forskellige nuancer, så der er en til enhver teint.

Vil du vide mere om New Cid I-Tint Tinted Moisturiser SPF 15, så klik her!

Min New Cid mascara

Nemt og naturligt sommerlook med New CID

Mascara kan jeg ikke undvære i min hverdag! Jeg har prøvet alverdens forskellige mascaraer, både billige og dyre, og personligt set er denne mascara fra New CID en af mine yndlings. Den giver længde til vipperne uden at klumpe, og så har den en god børste, der hverken er for stor eller lille.

Nemt og naturligt sommerlook med New CID

Læs mere om New Cid I-Flutter Double Brush Lengthening Mascara her!

Derudover kan jeg godt lide, at hele serien fra New CID er så gennemtænkt og gennemtestet! Min sensitive hud har ingen problemer med at tåle disse produkter.

Nemt og naturligt sommerlook med New CID

Så nu kan sommeren bare komme an - jeg har mit sommerlook klar!

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...