Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 30% PÅ 30 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Miild makeup til dig med allergi

Kender du problemerne med at finde makeup, hvis du er allergiker eller bare gerne vil have helt rene produkter? Jeg har løsningen, og den er dansk og hammerlækker!

Miild makeup til dig med allergi

Det danskproducerede mærke Miild har som de første i verden både AllergyCertified certifikat og Svanemærket, hvilket i sig selv er ret imponerende. Disse certificeringer betyder, at de ikke indeholder allergifremkaldende stoffer, konserveringsmidler, hormonforstyrrende stoffer eller parabener. Alt dette er både godt for miljøet og dig! Oveni det, er hele serien organisk og økologisk!

Miild makeup til dig med allergi

Jeg har prøvet nogle af produkterne derfra, for at se, om de så rent faktisk virker.

Mineralpudder

Miild Organic Mineral Powder i farven 03 Medium Breezy er en kompakt mineralpudder, der føles som silke på huden og mineralerne gør, at den ikke føles tung. Den har en ok dækning, men jeg bruger en svamp til påføring, da jeg ellers ikke synes, at den dækker nok med pensel. Selv efter en hel dag føler jeg, at den bare holder, og det er helt klart et plus. Jeg føler mig meget naturlig med den på, og jeg kan godt lide, at mine fregner skinner igennem.

Blush

Miild Organic Mineral Blush i farven 01 Peach Pellucid giver en smuk fersken farve, der passer utrolig godt til bl.a. skandinavisk udseende kvinder, da det ser meget naturligt og sommerligt ud. Den er rig på pigmenter og nem at arbejde med, også selvom, man er nybegynder. For mere intens farve kan man påføre flere lag. Denne blush er som pudderen også silkeblød på huden, og føles heller ikke tung.

Øjenskygge/øjenbrynssæt

Miild Organic Mineral Eyeshadow/Eyebrow Kit i farven 02 Dark Stone er helt klart mit favoritprodukt af dem jeg har testet! Konceptet er genialt; 3 jordfarver der kan bruges på både brynene og øjnene. De er kolde i undertonen, hvilket betyder at brynene ser meget naturlige ud, og ikke får det der ’røde’ skær, som hvis man lige bruger en normal øjenskygge på brynene. Farverne er nemme at arbejde med og drysser ikke. Jeg har mineralpudder under øjenskyggen for at holde bedre på farven.

Jeg må sige, at jeg synes virkelig, at det er nogle lækre produkter.

Miild makeup til dig med allergi

De virker tilfredsstillende og min allergi bliver ikke forværret. Jeg vil helt sikkert anbefale disse produkter til andre, der har svært ved at finde makeupprodukter på grund af allergi eller andet.

Andre produkter til dig med allergi

Miild makeup til dig med allergi

Når jeg lige er i gang med at skrive om produkter til allergi-ramte, vil jeg da lige nævne, hvad jeg ellers bruger af skønhedsprodukter. Jeg sværger til Rønsbøls hudplejeprodukter, fordi at de er uden parfumer, parabener og kunstige farvestoffer. Derudover er Rønsbøl også dansk. Jeg har næsten prøvet alle produkterne, og på intet tidspunkt har min hud slået ud eller givet reaktioner.

Jeg håber, at du har fået mod på at prøve nogle af de allergivenlige og superlækre produkter, hvis ikke for din egen skyld – så for miljøet.

Du finder Miild produkterne her: Miild
Du finder Rønsbøl her: Rønsbøl
og Jane Iredale her: Jane Iredale

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Loading...