Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 22% PÅ AL HUDPLEJE OG MAKEUP | KLIK HER*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Læbe-lækkerier fra BareMinerals!

Om du er til matte læbestifter eller glinsende glosses, så er der noget for dig i den nye BareMinerals Gen Nude Collection…

Læbe-lækkerier fra BareMinerals!

Mmmmm… Glosses!
Bare Minerals Gen Nude Buttercream Lipgloss er en række super fugtgivende lipglosses. De fugtgivende ingredienser er bl.a. naturligt vækstsmør fra shea, avodaco, cupuacu og murumuru. På læberne virker de bløde og fedter ikke. Dækningen er medium, hvilket giver et frisk og mildt udtryk kontra en mat læbestift. Ekstra bonus er indholdet af Volulip som øger læbernes volume en smule, dog helt uden at prikke på læberne. OG! De er selvfølgelig parabene-fri.

Far Out

Læbe-lækkerier fra BareMinerals! Læbe-lækkerier fra BareMinerals!

Denne gloss kan bruges både alene, eller ovenpå de matte læbestifter. Alene giver den funklende læber med et varmt, gyldent skær. Ovenpå de matte kan du skabe din egen intense og metallic farve, med lækker glans. Det første billede er Far Out alene og det næste er Far Out ovenpå Gen Matte Nude i farven Wink. Haps!

Groovy

Læbe-lækkerier fra BareMinerals!

Nok den mest pigmenterede nude lip gloss, som jeg har haft på mine læber. En nude farve som egner sig til lys – medium hudtoner.

Must Have

Læbe-lækkerier fra BareMinerals!

MIN YNDLINGS! Lækker og naturlig rød farve. Jeg bruger den både til hverdag og fest, og den passer til alle hudtoner.

Forbidden

Læbe-lækkerier fra BareMinerals!

Nok den farve jeg også oftest har haft i tasken. En sart lyserød som også egner sig til de flester hudtoner og lejligheder. Elsker at den giver et helt frisk look!

Tantalize

Læbe-lækkerier fra BareMinerals!

En mørkere lipgloss, som er perfekt til efteråret. Tantalize vil være oplagt til dig, som endnu ikke er hoppet helt med på de mørkere farver og ønsker at prøve det af, uden at gå all-in.

De matte

Det er ikke fordi, jeg ikke synes om de matte farver, for det gør jeg virkelig! Min begejstring over lipglosses har bare stået på i nogle måneder, efter at matte læbestifter var the shit i virkelig lang tid. Nå! Nok om min mening… Bare Minerals Gen Nude Matte Liquid Lipcolour er super lækre matte læbefarver. Det, som jeg er helt vild med ved disse, er at de ikke udtørrer læberne og dermed heller ikke krakelerer i farven. Den klistrer ikke og er super holdbar. Ydermere indeholder den primer, som forhindrer, at den render ud i de fine linjer omkring læberne.

Boss

Læbe-lækkerier fra BareMinerals!

Jeg har fået så mange komplimenter for denne farve, og det er ikke uden grund! Den har den helt rigtige brunlige farve, som bare fungerer! Den er et absolut musthave i makeup tasken.

Wink

Læbe-lækkerier fra BareMinerals!

Denne er en mat nude læbestift med er varm undertone. Wink er fin alene, men bliver suuuper flot med Far Out glossen ovenpå (som vist tidligere). Dette giver den et metallic look, som jeg ikke har set før i en samlet løsning.

SWATCHES!
Altid swatches! Her ses alle farver som jeg har skrevet om:

Læbe-lækkerier fra BareMinerals! Læbe-lækkerier fra BareMinerals!
Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Loading...