Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKEUP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

HOTmakeup børster

Slut med at bruge evigheder på at lægge den perfekte makeup – ovalbørsterne fra HOTmakeup gør det nemt og hurtigt, og med et perfekt resultat – hver gang!

HOTmakeup børster

Jeg kan ikke få armene ned over de her ovalbørster fra HOTmakeup! De giver de flotteste resultater og så er de simpelthen så nemme at bruge! Se med her hvor jeg tester 3 af de forskellige makeup børster :-)

HOTmakeup Oval Brush Foundation/Powder No. 1

Jeg har egentlig altid brugt mine fingre til at lægge min foundation fordi jeg syntes, at det var det jeg bedst kunne styre og som gav det pæneste resultat. Det var så indtil jeg prøvede HOTmakeups børste - hold nu op hvor er den bare god! Det tager ingen tid at lægge en pæn og jævn foundation som ser helt naturlig ud, og hvis du husker at rengøre børsten ofte, så er den også meget mere hygiejnisk at bruge end fingrene.

HOTmakeup børster

Børsten er virkelig fantastisk og de bløde hår er super behagelige mod huden! Det skal dog alligevel siges, at det selvfølgelig også kommer helt an på hvilken foundation du bruger. Jeg brugte denne foundation fra Youngblood (super god!). Jeg påførte produktet på børsten og kørte den derefter rundt i cirkler på huden for at give et ensartet resultat.

Jeg har aldrig rigtig prøvet denne form for børster fordi jeg har været lidt bange for, at de ville efterlade streger og kanter, og så har jeg også altid haft en forestilling om, at det ville se for voldsomt og markant ud - som om det næsten var malet på. De forestillinger kan jeg i hvert fald godt pakke sammen igen! Jeg er kæmpe fan af børsten og jeg forstår ikke hvordan jeg har kunne leve uden :-) Brug eventuelt også børsten til din pudder – det giver en super flot og ensartet finish!

HOTmakeup Oval Brush Eyeshadow/Eyeliner No. 4

HOTmakeup børster

Jeg testede også HOTmakeups bryn og øjenskyggebørster. Øjenbrynsbørsten er super god til at optegne et helt naturligt bryn og virkelig nem at bruge! Helt perfekt hvis man har lidt travlt og gerne bare lige vil have brynene lidt markeret. Jeg synes måske den er lidt svær at rette brynene med, hvis man som mig f.eks. ikke har 2 helt ens bryn, men den er til gengæld rigtig god at bruge sammen med en form for blyant :-) HOTmakeup Oval Brush Eyebrow No. 5 er ligesom de to andre produkter også rigtig god! Den er især god til at fade øjenskyggen ud og give et look uden hårde kanter.
Jeg synes faktisk den var en smule stor at bruge, så jeg ville nok bruge HOTmakeup Oval Brush Eyeshadow No. 6 næste gang, men det er selvfølgelig smag og behag.

Alt i alt nogle helt fantastiske børster, som alle kvinder burde eje, hvis du spørger mig :-) Du kan læse mere om børsterne og se de andre størrelser lige her: HOTmakeup

Follow
Louise Christensen

Hej, jeg er blogger her hos NiceHair og jeg glæder mig meget til, at holde dig opdateret med ærlige anmeldelser af diverse skønhedsprodukter. Jeg elsker at være kreativ, men er også meget perfektionistisk – så kun det bedste er godt nok. I øjeblikket er jeg i gang med min bachelor i international marketing og salg, og arbejder derudover med indretning og brugskunst.

Relaterede produkter

HOTmakeup Oval Brush Eyeshadow No. 6
69,00 kr
48,00 kr
Loading...