Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 22% PÅ AL HUDPLEJE OG MAKEUP | KLIK HER*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Favoritter i guld!

Favoritter i guld!

Guld er mega hot denne sommer. Makeuppen skal være guld, der skal være guld i håret, på tøjet, smykkerne skal være guld, og neglene skal være guld. Og heldigvis er guld flot til alle. Derfor viser jeg her en række favoritter i guld.

CND Vinylux Neglelak Locket Love

Favoritter i guld!

CND Vinylux Neglelak Locket Love er den fineste guld neglelak. Vinylux neglelakkerne fra CND er super smarte, da der er basecoat indbygget i lakken, så man sikrer, at ens naturnegle ikke bliver misfarvede. Lige præcis denne farve er en cremelak med lidt shimmer i. Man skal være lidt omhyggelig, når man påfører lakken, for at undgå striber i lakken, da lakken tørrer meget hurtigt. Men resultatet er bestemt det værd. Det er en super flot neglelak, som er perfekt til både hverdag og fest.

Kevin Murphy SHIMMER.SHINE

Favoritter i guld!

Kevin Murphy SHIMMER.SHINE giver så flot glans til håret. Den skal rystes godt inden brug, og kan sprayes i både vådt og tørt hår. Udover at give shine til håret så tilfører produktet også fugt til håret. Det er lidt svært at fange effekten på billeder, men jeg håber I kan se den fine glans, der er i mit hår.

Joico K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor

Favoritter i guld!

Joico K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor er en hårkur til tørt og ødelagt hår. Jeg synes, jeg kan se en synlig effekt, på mine hårspidser, efter at have brugt denne hårkur. Jeg har brugt kuren 1 gang om ugen, hvor jeg har ladet den sidde i håndklædetørt hår i cirka 15 minutter, inden jeg skyller den ud.

Max Factor Wild Shadow Pots Eyeshadow

Favoritter i guld!

Max Factor Wild Shadow pots eyeshadow. I farven Golden Amazon er en smuk guldfarvet øjenskygge. Der er mange farvepigmenter i, så det er nemt at få en intens guldfarve på øjnene. Hvis man derimod kun påfører farven i et let lag, så er den også rigtig fin til hverdag.

Kevin Murphy SESSION.SPRAY

Favoritter i guld!

Kevin Murphy SESSION.SPRAY er en rigtig god hårspray, i en fin lille størrelse, så den er nem at have med i tasken. Den giver et rigtig godt hold, og er god til både opsætninger og løsthængende hår.

Max Factor Colour Elixir Lipstick

Max Factor Colour Elixir Lipstick har den fineste guld emballage, og er en rigtig god og fugtgivende læbestift. Jeg har den i flere farver, og jeg er rigtig glad for dem. De har en super god holdbarhed, og giver lækre bløde læber.

Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Loading...