Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Få længere hår med HairLust

Der er efterhånden kommet en del nye brands på markedet indenfor vitaminer til øget hårvækst, og jeg har kigget lidt nærmere på det danske brand HairLust, som NiceHair.dk forhandler.

Få længere hår med HairLust

Jeg har allerede prøvet SugarBearHair, de blå vitaminindholdige vingummier, man spiser et par stykker af om dagen, men jeg var simpelthen ikke fan af smagen. De var alt for kunstige til min smag. Derfor har jeg testet HairLust Hair Growth Vitamins.

Bøtten indeholder 60 piller, hvor man tager enten én eller to piller om dagen, og disse piller indeholder så en lang række vitaminer, næringsstoffer og mineraler, der er med til at gøre håret sundere indefra. Formularen er klinisk bevist, at den øger hårets vækst, hvilket betyder at håret vokser hurtigere, og ligeledes også reducerer tyndt og knækket hår.

Jeg har taget to piller hver dag, én til min morgenmad og én til min aftensmad ca. 30 minutter inden spisetid, hvortil jeg har drukket et stort glas vand. Dagen før opstart farvede jeg mit hår, så jeg kunne se på udvoksningen, hvor meget håret voksede på 30 dage. Efter de 30 dage tog jeg et billede af udvoksningen, der viser ca. 1,5 cm, hvilket er i den høje ende af, hvad man siger håret normalt vokser (1-1,5 cm i måneden).

Få længere hår med HairLust

Mit hår plejer ikke at vokse så hurtigt, jeg synes i den grad at en bundfarvning var tiltrængt efter de 30 dage, hvor jeg tidligere plejede at få det farvet efter ca. 1,5 måned, altså 45 dage. Ligeledes kan jeg se på mit hår (og på billedet) at der er kommet rigtig mange nye hår, og mit hår føles også kraftigere.

Få længere hår med HairLust

Jeg har taget pillerne i én måned, men det optimale er to piller dagligt i mindst 3 måneder, og herefter burde du kunne se rigtig gode resultater.

Hvorfor virker HairLust piller?

Fordi de aktive ingredienser er sammensat efter en formular, der er klinisk bevist. Den vigtigste ingrediens er biotin, hvilket giver styrke til håret. Derudover indeholder pillerne kollagen, der hjælper med at reparere og øge hårets vækst. Zink er med til at forebygge tyndt hår og hårtab, og B vitaminerne B5, B6, B9 og B12 giver håret glans og pleje.

HairLust er uden tilsætnings- og smagsstoffer, konserveringsmidler, laktose, gær, gelatine og sødemidler, hvilket gør pillen meget naturlig.

Hair Mask

Nu hvor håret får pleje indefra, er det også vigtigt at pleje håret udenpå. Derfor bruger jeg HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask, der er fremstillet sammen med pillerne, og derfor komplimenterer hinanden rigtig godt. Hårkuren er uden sulfater og parabener, og så er den rig på vitaminer, naturlige olier, proteiner og antioxidanter, der stimulerer hårcellerne og giver et lækkert og sundt hår.

Masken skal bruges mindst én gang i ugen, hvor den kommes i rent og fugtigt hår helt nede fra hårrødderne og ud til spidserne. Brug gerne en kam, da produktet derfor nemmere bliver fordelt i hele håret. Den skal sidde i 20 minutter, hvorefter håret vaskes med vand.

Hvorfor virker HairLust hårkuren?

Det gør den fordi, at den, ligesom pillerne, er utrolig gennemtænkt hvad angår de aktive ingredienser, hvilket betyder, at intet unødvendigt er i hårkuren. Den stimulerer blodcirkulationen ved hårrødderne, så de nemmere kan optage de næringsstoffer og vitaminer, der er med til at give et længere og sundere hår. Arganolie, kokosolie og citrusfrugtolie er med til at gøre, at håret bliver blødere og sundere, og de spaltede spidser bliver forebygget. Derudover beskytter hårkuren mod varmepåvirkninger, ved at fungere som en beskyttende hinde på håret. Mit hår har ikke klasket, selvom at hårkuren er kommet helt ned til hovedbunden, tværtimod synes jeg, at jeg har haft nemmere ved at opnå fylde i håret.

Det eneste minus med hårkuren er indpakningen, som er anderledes fra andre kure, da den er i en pose. Jeg synes, det kan være lidt svært at dosere, fordi at konsistensen er rimelig fast. Producenten oplyser, at der bør være til ca. 25 behandlinger i én pose.

Denne hårkur er nomineret til Costumes Læserpris i kategorien Skønhedsfavoritter 2017, og det er ikke for sjovt, at den er det. Jeg kan virkelig tydeligt mærke en forskel på mit hår, ved at have brugt denne maske!

OBS! Pillerne findes også specielt fremstillet til mænd og ligeledes også i en vingummi version.

Har du fået lyst til at prøve disse vidundermidler, eller vil du bare læse mere om dem, så klik her:
HairLust

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...